Kringloopwinkel De 2e Ronde in Akersloot

Ontdek verborgen schatten in De 2e Ronde: top kringloopaanbod van kleding tot meubels in Akersloot – winkel met hart!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag09:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Weer zo fijn gestruind bij de 2e ronde! Het is wel smal binnen maar dat heeft zijn charme. Er is momenteel geen pin, dus denk daaraan, dan kun je in nood wel in de buurt pinnen. 💰 Check ook de openingstijden. Veel plezier!”

Janneke Mars

“de 2de ronde is niet dicht! was vandaag daar geweest. heel leuk winkel met vriendelijk, behulpzaam mensen en leuke dingen!”

Corie Pel-Leifer

“Leuke hebbedingetjes voor een habbekrats verkocht door hele gezellige vrijwilligers”

Johanna Schoon

Meer reviews lezen…

De 2e Ronde: De Kringloopwinkel in Akersloot

Introductie

Welkom bij De 2e Ronde, een kleinschalige kringloopwinkel gevestigd in Akersloot. Deze winkel is opgezet door een stichting die volledig draait op de inzet van vrijwilligers. Met een gemiddelde waardering van 4.3/5 sterren heeft De 2e Ronde een goede reputatie opgebouwd onder de lokale bevolking.

Wat Kan Je Brengen naar De 2e Ronde?

Heb je thuis spullen waar je vanaf wilt? Bij De 2e Ronde kun je gebruikte goederen inleveren. Het is wel belangrijk dat de spullen schoon zijn. De winkel neemt gebruikte kleding aan, en ook andere goederen zijn welkom. De exacte tijden waarop je spullen kunt inleveren zijn te vinden op de website van De 2e Ronde.

Waar Moet Je Op Letten bij De 2e Ronde?

Bij het bezoeken van De 2e Ronde is het belangrijk om te weten dat de winkel alleen op zaterdag geopend is. Daarnaast accepteert de winkel alleen contant geld, dus vergeet niet om voldoende geld mee te nemen. Maar wees gerust, want er is een rolstoelvriendelijke parkeerplaats beschikbaar voor bezoekers.

Hoe Werkt De 2e Ronde?

De 2e Ronde is opgericht met een specifiek doel in gedachten: het steunen van goede doelen in derde wereld landen. Alle opbrengsten van de winkel worden hieraan besteed. Door spullen te kopen bij De 2e Ronde, draag je dus indirect bij aan een betere wereld.

Unieke Programma’s, Kortingen en Diensten

Naast de reguliere winkelactiviteiten heeft De 2e Ronde ook een aantal unieke programma’s en diensten:

 • Inname Goederen: Breng jouw gebruikte goederen naar De 2e Ronde en geef ze een tweede leven.
 • Ophaalservice: Heb je veel spullen over en kun je niet langskomen in de winkel? Neem contact op met De 2e Ronde en zij halen de spullen bij je op.
 • Parkeerplaats: De 2e Ronde biedt een rolstoelvriendelijke parkeerplaats aan bezoekers.
 • Geen Eetgelegenheid of Koffiehoek: Let op, De 2e Ronde biedt geen eetgelegenheid of koffiehoek aan. Het is dus handig om vooraf iets te eten of drinken.

Wil je meer weten over De 2e Ronde? Volg ze dan op Facebook.

Conclusie

De 2e Ronde is een kringloopwinkel in Akersloot, die uitsluitend op zaterdag geopend is. Je kunt er gebruikte goederen brengen en er zijn ook unieke programma’s zoals een ophaalservice beschikbaar. Met de opbrengst worden goede doelen in derde wereld landen gesteund. Bezoek De 2e Ronde en geef jouw spullen een tweede kans!

8 gedachten over “Kringloopwinkel De 2e Ronde in Akersloot”

 1. ★★★★★

  Weer zo fijn gestruind bij de 2e ronde! Het is wel smal binnen maar dat heeft zijn charme. Er is momenteel geen pin, dus denk daaraan, dan kun je in nood wel in de buurt pinnen. Check ook de openingstijden. Veel plezier!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan De 2e Ronde. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  de 2de ronde is niet dicht! was vandaag daar geweest. heel leuk winkel met vriendelijk, behulpzaam mensen en leuke dingen!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel De 2e Ronde. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter