Kringloop ’t Spoorhuis in Ede

Ontdek duurzame schatten in Ede bij Kringloop ’t Spoorhuis – boeken, meubels, kleding en meer voor eco-bewuste koopjesjagers!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-12:30
WoensdagGesloten
Donderdag09:30-12:30
Vrijdag09:30-12:30
Zaterdag09:30-12:30
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Mooie winkel waar ik graag eens uitgebreid zou rondkijken zodra het weer kan! Ken het nu vooral van het Bijbeluurtje op zondag hetgeen zeer de moeite waard is! Prachtig om hier met mijn broeders en zusters uit Gods woord te mogen lezen! Ik bid voor jullie en jullie gemeente! Gods zegen!”

Harmen Sleeuwenhoek

“Mooie winkel, met fijne sfeer. Leuke tafel om koffie te drinken en gezellig even te praten met iemand. Nog steeds is het leuk om langs de ramen te lopen en te zien wat er allemaal te koop is. Jammer dat de winkel nu dicht moest, maar hopelijk snel weer open.”

primis novissime

“Goede middag wat een prachtige kringloop en werkelijk hele gastvrije aardige dames ,Ga zeker nog eens terug top”

Wilma Mauritz

Meer reviews lezen…

Kringloop ’t Spoorhuis: Duurzaam Winkelen in Ede

De Kringloopwinkel ’t Spoorhuis in Ede is een initiatief van de Petrakerk. Met een winkeloppervlakte van ongeveer 460 m2 biedt deze kringloopwinkel een breed assortiment aan tweedehands producten. Voor duurzaam winkelen ben je bij Kringloopwinkel ’t Spoorhuis aan het juiste adres.

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel ’t Spoorhuis?

Bij Kringloopwinkel ’t Spoorhuis kan je verschillende spullen inleveren, zoals boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je gebruikte spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzame samenleving. Kringloopwinkel Ede is altijd op zoek naar goede tweedehands spullen, dus breng gerust je overtollige items langs.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel ’t Spoorhuis?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel ’t Spoorhuis is het belangrijk om op zoek te gaan naar kwalitatief goede items. Neem de tijd om door de verschillende afdelingen te snuffelen en let vooral op de staat van de producten. Controleer bijvoorbeeld kleding op vlekken of beschadigingen en test elektronische apparaten voordat je ze aanschaft. Zo kan je ervoor zorgen dat je alleen de beste tweedehands producten mee naar huis neemt.

Hoe werkt Kringloopwinkel ’t Spoorhuis?

Kringloopwinkel ’t Spoorhuis volgt een eenvoudig winkelconcept. Ze accepteren gebruikte spullen van particulieren en bieden deze vervolgens te koop aan in de winkel. De opbrengsten worden gebruikt voor goede doelen. Door aankopen te doen bij Kringloopwinkel ’t Spoorhuis draag je indirect dus ook bij aan maatschappelijke initiatieven.

Unieke programma’s, kortingen en andere services bij Kringloopwinkel ’t Spoorhuis

Naast het reguliere aanbod hanteert Kringloopwinkel ’t Spoorhuis ook unieke programma’s en kortingen. Zo hebben ze een klantenkaart waarmee je punten kunt sparen voor extra korting. Daarnaast organiseren ze regelmatig leuke activiteiten en evenementen, zoals themadagen en veilingen. Houd hun Facebook en Instagram pagina’s in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws en aanbiedingen.

Wil jij duurzaam winkelen en tegelijkertijd bijdragen aan een goed doel? Breng dan een bezoek aan Kringloopwinkel ’t Spoorhuis in Ede. Met hun ruime assortiment aan tweedehands producten, unieke programma’s en uitstekende klantenservice bieden ze jou een bijzondere winkelervaring. Ga op ontdekkingstocht tussen de schatten van de kringloop en wie weet vind je de perfecte aanvulling voor jouw huis, garderobe of verzameling.

22 gedachten over “Kringloop ’t Spoorhuis in Ede”

 1. ★★★★★

  Hele gezellige aparte kringloopwinkel met een mooi etalagehalte. Prijzen over het algemeen niet hoog. Kledingprijzen gemiddeld tot iets hoger. Hele mooie actie alle kleding/tassen/schoenen 3 halen 1 betalen. Nadeel is de bereikbaarheid met de auto. Je kunt niet voor de deur zomaar parkeren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij ’t Spoorhuis. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Ik hoor heel veel positieve verhalen over de winkel en ik wil heel graag een keer komen maar ik ben nog steeds geen een keer kunnen komen vanwege de openingstijden…heel vervelend…

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met ’t Spoorhuis. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel ’t Spoorhuis. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel ’t Spoorhuis. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Erg jammer dat er elke keer in het mandje van mijn man werd gekeken of er iets in zat. Gaat op een heel vervelende manier. Als christen hoor je iedereen voor waardevol aan te zien ,welke afkomst je ook hebt! Hij heeft een goeie baan in de zorg,en kan gewoon zijn spullen betalen. Jullie hebben geen besef wat dat met iemand kan doen als je een goed hart hebt voor je naasten.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Seems like a nice store. Too bad for the potential customers who work at night. Not everyone is allowed to come in the morning.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Mooie winkel, met fijne sfeer. Leuke tafel om koffie te drinken en gezellig even te praten met iemand. Nog steeds is het leuk om langs de ramen te lopen en te zien wat er allemaal te koop is. Jammer dat de winkel nu dicht moest, maar hopelijk snel weer open.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Mooie winkel waar ik graag eens uitgebreid zou rondkijken zodra het weer kan! Ken het nu vooral van het Bijbeluurtje op zondag hetgeen zeer de moeite waard is! Prachtig om hier met mijn broeders en zusters uit Gods woord te mogen lezen! Ik bid voor jullie en jullie gemeente! Gods zegen!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter