Luxe Kringloop Centrum enschede

Ontdek betaalbare tweedehands meubels en kwaliteitsitems voor je interieur bij Luxe Kringloop Centrum Enschede – duurzaamheid ontmoet stijl.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“harstikke leuke eigenaren. het is een kleine winkel. zelf vind ik dat de kringloop niet een hele goeie benaming is. achter in de winkel is wel wat spul voor een standaard kringloop te vinden. de afdeling vooraan snap ik dat mensen het zien als een dure winkel. Ik wil hierbij wel graag even benadrukken dat ze hier echt het hogere segment meubels hebben staan. Dit is niet echt een kringloop voor Jan en alleman. Als u het leuk vindt om hele sjieke meubels te aanschouwen is dit echt een plek om is langs te gaan. Het staat hier trouwens wel erg vol. de 1 ziet dit als eeb nadeel. ikzelf vindt dat juist erg leuk”

Ralf Horstman

“Ik ken ze alleen via marktplaats en op afstand – maar ‘ook dan’ is men supervriendelijk, attent en correct. Ook levering aan huis (bv. 20 euro verzendkosten voor een theetafel) verloopt vlekkeloos. Volgens mij totaal betrouwbaar.”

Philippe Blankert

“Leuk winkeltje leuke eigenaren. Heel veel spulletjes ook een grote garage buiten om de winkel vol met meubels, je moet wel echt vragen als je iets zoekt want niet alles is in zicht.”

Susan ten voorde

Meer reviews lezen…

Luxe Kringloop Centrum Enschede: Meubels en Meer van Hoge Kwaliteit

Luxe Kringloop Centrum in Enschede is dé plek waar je terecht kunt voor tweedehands meubels en andere hoogwaardige items. Ben jij op zoek naar betaalbare en duurzame spullen om je huis in te richten? Dan is dit de winkel voor jou!

Wat kun je brengen naar Luxe Kringloop Centrum?

Bij Luxe Kringloop Centrum kun je terecht met allerlei tweedehands artikelen. Heb je nog meubels, kleding of andere items die je niet meer gebruikt? Breng ze dan naar het centrum en geef ze een tweede leven. Op die manier draag je bij aan een duurzame samenleving én maak je iemand anders blij met jouw spullen.

Waar moet je op letten bij Luxe Kringloop Centrum?

Bij Luxe Kringloop Centrum vind je een gevarieerd assortiment aan huis- en inrichting, kleding en meubels. Omdat dit een kringloopwinkel is die zich richt op hoogwaardige items, is het belangrijk om extra goed op de staat van de spullen te letten. Controleer de meubels en andere items zorgvuldig voordat je ze aanschaft. Zo weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt.

Hoe werkt Luxe Kringloop Centrum?

Luxe Kringloop Centrum accepteert alleen contant geld, betaalpassen en contactloos mobiel betalen. Houd er rekening mee dat creditcards niet geaccepteerd worden. De openingstijden variëren per dag, dus het is verstandig om de Facebook-pagina of website van de winkel te raadplegen voordat je een bezoek brengt. Zo weet je zeker dat je niet voor een gesloten deur staat.

Unieke Programma’s en Diensten

Luxe Kringloop Centrum Enschede biedt naast het reguliere winkelaanbod ook diverse unieke programma’s en diensten aan. Zo organiseren ze regelmatig veilingen waar je op bijzondere items kunt bieden. Daarnaast kun je via het centrum ook gebruik maken van meubelopslag als je tijdelijk extra ruimte nodig hebt. Dankzij deze extra’s onderscheidt Luxe Kringloop Centrum zich van andere kringloopwinkels in Enschede.

Met een gemiddelde beoordeling van 3.1/5 sterren is Luxe Kringloop Centrum Enschede een winkel die het ontdekken waard is. Breng eens een bezoekje aan deze kringloopwinkel en laat je verrassen door het prachtige aanbod van tweedehands meubels en andere hoogwaardige items. Doe mee aan de veilingen, maak gebruik van de meubelopslag en draag bij aan een duurzamere wereld.

49 gedachten over “Luxe Kringloop Centrum enschede”

 1. ★★★☆☆

  Never buy appliances here. I bought a combi oven, the owner assured me that everything worked. When I went home I tried it. The oven option worked, but the microwave did not. So I asked to replace it with another appliance, but they said no. Also, they dont do receipts, so you dont have proof of purchase.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Via Marktplaats een lijst aangeschaft met veel details. Deze lijst vervolgens opgehaald. Toen ik thuis was bleek onderdelen profesorisch te zijn gerepareerd en bleek een onderdeel afgebroken. Meerdere malen contact gezocht maar men geeft geen gehoor. Blijf hier weg.

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Beschuldigen zomaar voorbijgangers. Spreken niet goed Nederlands en verkopen behoorlijke rotzooi. Mijn advies nooit wat kopen.

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Een geweldige bezoek aan Luxe Centrum enschede. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Luxe Centrum enschede. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Eigenlijk een tweedehandskledingwinkel met een paar extra spulletjes. De mensen zijn er erg vriendelijk maar na 1x rondkijken heb je het wel weer gezien (is een klein winkeltje)

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Luxe Centrum enschede. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Een uitstekende ervaring met Luxe Centrum enschede. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Een fantastische ervaring met Luxe Centrum enschede. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Een uitstekende ervaring bij Luxe Centrum enschede. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  Een geweldige ervaring met Luxe Centrum enschede. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter