Kringloopwinkel 2Switch Tiel

Ontdek duurzaam winkelen bij 2Switch Tiel – uw schatkamer voor tweedehands boeken, kleding, apparaten en vintage meubels in Tiel.

Aanbod

In het kort:

“Vandaag voor het eerst geweest en zeker goed geslaagd! Vriendelijk personeel al werd ik wel paar keer door een oudere dame bijna aan de kant geduwd, maar de rest was top!”

Nathalie Knoope

Meer reviews lezen…

2Switch Tiel: Dé Kringloopwinkel in Tiel

2Switch Tiel is dé plek waar je moet zijn voor duurzaam winkelen in Tiel. Deze kringloopwinkel, gelegen aan de Spoorstraat 13, biedt een breed assortiment aan tweedehands artikelen. Van boeken en kleding tot huishoudelijke apparaten en vintage meubels, je vindt het allemaal bij 2Switch Tiel.

Wat kun je brengen naar 2Switch Tiel?

Bij 2Switch Tiel kun je je bruikbare goederen een tweede kans geven. Heb je boeken die je niet meer leest, kleding die je niet meer draagt, of meubels die je wilt vervangen? Breng ze naar 2Switch Tiel en geef ze een nieuw leven. Zo help je niet alleen het milieu, maar ook andere mensen die op zoek zijn naar betaalbare tweedehands artikelen.

Waar moet je op letten bij 2Switch Tiel?

Bij het winkelen bij 2Switch Tiel is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel alle artikelen zorgvuldig worden geselecteerd, is het altijd verstandig om goed te kijken naar eventuele beschadigingen of defecten. Daarnaast is het handig om regelmatig een bezoek te brengen aan de kringloopwinkel, omdat het aanbod continu verandert. Zo heb je altijd kans om unieke vintage items te scoren.

Hoe werkt 2Switch Tiel?

Het concept van 2Switch Tiel is eenvoudig. Je kunt gewoon binnenlopen tijdens de openingstijden van de winkel. Het vriendelijke personeel staat klaar om je te helpen en adviseren. Je kunt de gewenste artikelen selecteren en vervolgens afrekenen bij de kassa. Betalen kan met betaalpassen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het reguliere winkelaanbod biedt 2Switch Tiel ook interessante extra services. Zo kun je gebruikmaken van de bezorgservice als je een groot artikel hebt gekocht en het zelf niet kunt vervoeren. Daarnaast heeft 2Switch Tiel een speciale inname-service, waar je je bruikbare spullen kunt afgeven.

Voor de koffieliefhebbers is er een gezellige koffiehoek waar je even kunt ontspannen tijdens het winkelen. Ook kun je 2Switch Tiel volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke acties.

Dus ben je op zoek naar duurzame en betaalbare tweedehands artikelen? Breng dan een bezoek aan 2Switch Tiel, dé kringloopwinkel in Tiel. Ontdek het unieke aanbod en geef tweedehands een kans!

Meer informatie over 2Switch Tiel:

238 gedachten over “Kringloopwinkel 2Switch Tiel”

 1. ★★★☆☆

  16 februari 2024.
  Slechtste kringloop uit de omgeving op dit moment, prijzen rijzen de pan uit en geen leuke sfeer. De nieuwe ‘sjeffin’ doet aan dit alles al helemaal geen goed.
  Ik zag vanmorgen een paar goed gebruikte herenschoenen voor bijna 40,- euro!
  Veel ander spul is bij de AC tion goedkoper.
  Zelf zal ik er niet vaak meer binnenlopen.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel 2Switch Tiel. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Zeer onvriendelijke medewerkster En prijzen bij de kassa anders dan op het rek bij de tijdschriften Daarstaat ,alle tijdschriften 0,50 tenzij anders geprijsd Toen ik een medewerkster daar mee naar toenam ,plukte ze dat prijskaartje eraf en zei ,das oud . Zeer onsympathiek

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Sinds dat het veranderd is naar 2 Switch is het minder. Ik mis hetbkunnen snuffelen. Door de veranderde indeling is de sfeer minder. Ook het aanbod is flink achteruitgegaan.

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Na tijdje weer geweest. Zeer onvriendelijke mensen die daar werken. Kwam met een product aan de kassa zat geen prijs kaartje er aan. Gelijk zo bot zeggen kan je niet mee geven. Vriendelijk vragen waarom niet deed ze keihard in de winkelmand leggen zeer onvriendelijk. Winkel gaat op zaterdag om 17:00 dicht werd al om 16:45 omgeroepen dat iedereen naar de kassa moest komen. Gelijk kwam personeel de mensen wegdrijven kan je net zo goed noemen. Terwijl je gewoon tot 17:00 mag winkelen. En super koud in de winkel. Echt jammer hoe het daar is kwam altijd graag naar toe. Nou nooit meer.

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Een tijdje geleden alweer, deze kringloopwinkel bezocht toen het nog Secunda was. Vandaag als 2switch bezocht, maar helaas een enorme tegenvaller. De winkel was vroeger sfeervol en leuk ingedeeld, met een mooi gesorteerde kleding afdeling boven. Nu alles beneden en best prijzig ook wel, voor Primark en Shein kleding wordt gerust 5 tot 10 euro gevraagd. Blonde dame, die kleding aan het sorteren was, erg vriendelijk, maar verder vond ik het helaas een zware tegenvaller en echt een achteruitgang ten opzichte van hoe het was.

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Ik geef 1 ster….abnormale hoge prijzen…ik met wekelijks leefgeld kan weinig kleding kopen….een spijkerbroek bij 2switch is een aardige hap uit mijn leefbudget. ..zeer triest…laatst stond er een droger voor 50 euro. Ik heb nog verjaardagsgeld over voor een droger, gevraagd voor vervoerskosten in Tiel….25 euro werd er mij meegedeeld… Ik stond even perplex….. Nou dat tikt aardig aan….benieuwd wat jullie vragen als iemand buiten Tiel woont. Maar serieus Stichting 2switch. Kom de medemens tegemoet en gooi de prijzen omlaag…soms is het in een winkel nog goedkoper dan bij 2switch… Dank je wel uit naam van velen

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Organisatie heeft plank mis geslagen. In coronatijd roepen dat ze essentieel zijn. Producten gratis krijgen, en best (te) hoge prijs vragen. Nu zal er wel reactie geplaatst worden, dat je dat kunt aangeven. Dat klopt. Het antwoordt is vervolgens het staat net in de winkel, we wachten nog even af. ook hebben ze het woord vintage gevonden, dus wordt veel gebruikt in het beprijzen. 3/11/23: JAMMER DAT DE REACTIE EEN STANDAARD REACTIE VAN EIGENAAR IS. OVERAL DEZELFDE STANDAARD TEKST. MAAR HET IS OOK EEN ORGANISATIE MET MEERDERE FILIALEN.

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Het is zeker geen verbetering dat ze in 2Switch zijn veranderd.. Alles is veel duurder geworden, maar wat ik erger vind is dat alle goocheldozen die ik eergisteren heb gekocht geen van alle compleet zijn… En ze zitten dichtgeplakt dus je komt er pas thuis achter…

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel 2Switch Tiel. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  No longer a cozy shop and way too expensive! The best part is the plant man in the parking lot. Very nice and nice prices for beautiful plants.

  Beantwoorden
 12. ★★★☆☆

  Waardeloos, erg duur voor 2de hands spulllen. Het personeel zoekt het beste er tussen uit om vervolgens voor veel geld op Marktplaats te verkopen.

  Beantwoorden
 13. ★★★☆☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel 2Switch Tiel. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 14. ★★★☆☆

  Vandaag voor het eerst geweest en zeker goed geslaagd! Vriendelijk personeel al werd ik wel paar keer door een oudere dame bijna aan de kant geduwd, maar de rest was top!

  Beantwoorden
 15. ★★★☆☆

  Moderate prices, outdated layout. Edit: 3 years later, recently went to see it again. Better prices, layout is a lot better!

  Beantwoorden
 16. ★★★☆☆

  Het is dat ik minimaal 1 ster moet geven, anders had ik er geen gegeven. Waardeloze kringloop! VEEL te DUUR, vaak nog duurder dan nieuw. Veel producten zijn echt schandalig duur en het personeel is ook niet echt vriendelijk. Erg jammer dat er voor spullen die gratis verkregen zijn zulke achterlijke prijzen gevraagd worden. Beter ga je naar een andere kringloop want deze is je tijd en zeker je geld echt niet waard.

  Beantwoorden
 17. ★★★☆☆

  Een kringloopwinkel zonder ziel. Genoeg doorloop van produkten, maar het straalt geen enkele gezelligheid uit.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter