Kringloop Curiosa brocante de koestal

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloop Curiosa in Blijham: boeken, meubels, vintage – uw schatzoektocht start hier!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag12:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag10:00-17:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ontzettend leuke kringloop met voor elk wat wils. Een grote schuur om lekker in rond te snuffelen (waar je “de duvel en z’n ouwe moer” kunt vinden) en een apart winkelgedeelte met mooi uitgestalde spullen, vooral wat apartere en oudere spulletjes. Aardige verkopers. Sympathieke prijzen.”

Gerrie de Gans

“Zo leuk! Gezellige mannen. Hun is niets te veel. Wij gaan regelmatig even sneupen en brengen ook wel in. Als je het er niet vindt heb je het ook niet nodig.”

Yvonne van der Laan-Verlaan

“Super aardige verkopers Veel leuke spullen Lekker snuffelen in de grote rommel schuren en in de opgeruimde schuur 👍👍 …”

Nathalie Reibestein

Meer reviews lezen…

Kringloop Curiosa brocante de Koestal: Duurzaam winkelen in Blijham, Groningen

Kringloop Curiosa brocante de Koestal is een unieke thrift store gevestigd in een sfeervolle oude Oldamt Boerderij in Blijham, Groningen. Met een gemiddelde waardering van 4.9/5 sterren, staat deze winkel bekend om zijn diverse assortiment en duurzame winkelervaring.

Wat kan je brengen naar de thrift store?

Bij Kringloop Curiosa brocante de Koestal kan je verschillende items in goede staat en van hoge kwaliteit brengen. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, gereedschappen, decoratie en vintage items. Het is een geweldige manier om ruimte vrij te maken in je huis, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzame samenleving.

Waar op te letten bij de thrift store?

Bij het bezoeken van Kringloop Curiosa brocante de Koestal is het belangrijk om goed te letten op de kwaliteit en conditie van de items. Hoewel alle items zorgvuldig worden nagekeken voordat ze worden verkocht, is het altijd verstandig om zelf een kritische blik te werpen. Zo kan je ervoor zorgen dat je alleen de beste items mee naar huis neemt.

Hoe werkt de thrift store?

Kringloop Curiosa brocante de Koestal is geopend op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Op doordeweekse dagen kan je ook op afspraak langskomen. De winkel biedt een rolstoelvriendelijke parkeerplaats en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloop Curiosa brocante de Koestal biedt een aantal unieke programma’s en services aan die het winkelen nog leuker maken. Zo kan je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen via hun social media kanalen, zoals Facebook. Daarnaast worden er regelmatig speciale kortingsacties georganiseerd, dus houd hun website en social media in de gaten.

Bezoek Kringloop Curiosa brocante de Koestal

Wil je een duurzame winkelervaring beleven en unieke tweedehands items vinden? Breng dan een bezoek aan Kringloop Curiosa brocante de Koestal. De winkel is gevestigd aan Oosteinde 51, 9697 XE Blijham. Bekijk voor de actuele openingstijden hun website. Kringloop Curiosa brocante de Koestal is dé plek waar Kringloop Blijham tot leven komt.

9 gedachten over “Kringloop Curiosa brocante de koestal”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Curiosa brocante de koestal. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  So funny! Pleasant men. Nothing is too much for them. We regularly take a break and also bring in some food. If you dont find it there, you dont need it.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Gezellige winkel met heel veel spullen en best wel hoge doorloop snelheid. Schappelijke prijzen en vriendelijkheid.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Ontzettend leuke kringloop met voor elk wat wils. Een grote schuur om lekker in rond te snuffelen (waar je de duvel en zn ouwe moer kunt vinden) en een apart winkelgedeelte met mooi uitgestalde spullen, vooral wat apartere en oudere spulletjes. Aardige verkopers. Sympathieke prijzen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Curiosa brocante de koestal. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter