Kringloop Balkbrug

Ontdek duurzame schatten bij Kringloop Balkbrug: topkeuze voor gebruikte kleding, meubels, elektronica en meer in Balkbrug. Gewaardeerd met 3.2 sterren!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:30-18:00
Donderdag09:30-18:00
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Veel keus en schappelijke prijzen. Hier kun je zeker leuke dingen vinden.”

Robert Pop

“Fijn geholpen en een 2e kans voor mijn oude spullen.”

Mark Dunnink

“Erg leuke mensen en genoeg om rond te snuffelen”

Rieks Van Dalen

Meer reviews lezen…

Kringloop Balkbrug: Dé plek voor duurzaam winkelen in Balkbrug

Ben je op zoek naar een leuke kringloopwinkel in Balkbrug? Dan is Kringloop Balkbrug dé plek waar je moet zijn! In deze winkel kun je terecht voor een breed scala aan tweedehands spullen, variërend van kleding tot meubels en nog veel meer. Met een gemiddelde rating van 3.2/5 sterren weet je zeker dat je hier goed zit!

Wat kun je allemaal brengen naar Kringloop Balkbrug?

Bij Kringloop Balkbrug kun je allerlei items inleveren die je niet langer nodig hebt. Dit kunnen kledingstukken zijn die niet meer passen of die je simpelweg niet meer draagt, maar ook meubels, elektronica, boeken en andere huisdecoraties. Door je spullen naar Kringloop Balkbrug te brengen, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere wereld.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloop Balkbrug?

Als je op zoek bent naar schatten bij Kringloop Balkbrug, zijn er een paar dingen waar je op kunt letten. Ten eerste is het belangrijk om de kwaliteit van de items te controleren. Hoewel veel spullen in goede staat verkeren, is het altijd verstandig om te controleren op eventuele beschadigingen voordat je iets aanschaft. Daarnaast is het handig om te weten dat de winkel momenteel alleen op woensdag en donderdag geopend is, van 09:30 tot 18:00 uur. Houd hier rekening mee bij het plannen van je bezoek.

Hoe werkt Kringloop Balkbrug?

Kringloop Balkbrug biedt verschillende unieke programma’s en diensten aan. Zo hebben ze een rolstoelvriendelijke ingang en een ruime parkeerplaats speciaal voor rolstoelgebruikers. Dit maakt het winkelen bij deze kringloopwinkel toegankelijk voor iedereen. Daarnaast organiseert Kringloop Balkbrug regelmatig kortingsacties en speciale evenementen, zoals themadagen en veilingen.

Voor meer informatie kun je een bezoekje brengen aan hun Facebook-pagina. Ook zijn ze te vinden op Twitter, waar je op de hoogte kunt blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

Dus, of je nu op zoek bent naar unieke vintage kleding, meubels om je huis mee op te fleuren, of gewoon een leuke plek om duurzaam te winkelen, dan is Kringloop Balkbrug dé plek waar je moet zijn. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel in Balkbrug en ontdek zelf het plezier van tweedehands winkelen!

Laat hieronder een review achter