Kringloopwinkel Wispelturig in Balkbrug

Ontdek unieke meubels, kleding en meer bij Kringloopwinkel Wispelturig in Balkbrug – jouw bestemming voor duurzame, bijzondere vondsten.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke spullen, winkel is ook heel netjes en overzichtelijk ingericht. Leuke presentatie van spullen en zo uitgestald dat je van het ene naar het andere blijft kijken. Parkeren kan achter de winkel. Vriendelijk ontvangen door het personeel. Helaas nu niets gekocht maar we komen zeker nog wel een keertje weer als we meer tijd hebben!”

Otto Lip

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Wispelturig: Dé plek voor unieke vondsten in Balkbrug

Ontdek het diverse assortiment van Kringloopwinkel Wispelturig

Ben je op zoek naar unieke en bijzondere items? Dan is Kringloopwinkel Wispelturig in Balkbrug dé plek voor jou! Deze kringloopwinkel is meer dan alleen een winkel vol tweedehands spullen. De eigenaresse selecteert namelijk zelf de mooiste design- en vintage items, waardoor er altijd een afwisselend en bijzonder assortiment te vinden is. Niet alleen kun je hier terecht voor prachtige meubels, kleding en boeken, maar ook voor huishoudelijke apparaten, gereedschappen, muziek en speelgoed. Met alle unieke vondsten die je hier kunt doen, is het kopen van tweedehands spullen ook nog eens een duurzame keuze!

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel Wispelturig?

Heb je zelf nog spullen die je niet meer gebruikt? Bij Kringloopwinkel Wispelturig kun je deze eenvoudig inleveren. Denk hierbij aan kleding, boeken, meubels, speelgoed en nog veel meer. Zo krijgen jouw spullen een tweede leven en maak je ook nog eens iemand anders blij. Een win-win situatie dus!

Waar moet je op letten bij het winkelen in Kringloopwinkel Wispelturig?

Wanneer je gaat winkelen in Kringloopwinkel Wispelturig, zijn er een paar dingen waar je op kunt letten. Ondanks dat de winkel goed onderhouden en schoon is, is het altijd verstandig om de items die je wilt kopen goed te inspecteren. Controleer bijvoorbeeld op eventuele beschadigingen of missende onderdelen. Een ander punt om op te letten is dat sommige items mogelijk een wat oudere uitstraling hebben, omdat het juist die vintage charme is die veel mensen aantrekt. Het kan de moeite waard zijn om juist naar die unieke details te zoeken die een item bijzonder maken.

Hoe werkt Kringloopwinkel Wispelturig?

Kringloopwinkel Wispelturig is gevestigd aan de Zwolseweg 90 A in Balkbrug. De winkel is van woensdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Let op, op maandag, dinsdag en zondag is de winkel gesloten. Parkeren is mogelijk op een rolstoeltoegankelijke parkeerplaats. Naast het winkelen kun je ook genieten van een kopje koffie, thee of fris. Een bezoek aan Kringloopwinkel Wispelturig is niet alleen een leuke winkelervaring, maar ook een duurzame keuze.

Wil je meer weten over Kringloopwinkel Wispelturig? Bezoek dan de Facebookpagina voor de laatste updates en unieke aanbiedingen. Voor meer informatie over andere kringloopwinkels in de regio Overijssel, neem een kijkje op Kringloop-info.nl waar je alle informatie vindt over kringloopwinkels in Overijssel, waaronder Balkbrug.

Kortom, Kringloopwinkel Wispelturig in Balkbrug is dé plek voor kringloopliefhebbers die op zoek zijn naar unieke vondsten. Met een breed assortiment aan design- en vintage items is er voor ieder wat wils. Wees welkom in deze nette en bijzondere kringloopwinkel en ontdek de schatten die hier op je wachten!

2 gedachten over “Kringloopwinkel Wispelturig in Balkbrug”

  1. ★★★★★

    Nice stuff, the store is also very neat and clearly arranged. Nice presentation of items and displayed in such a way that you keep looking from one thing to the next. Parking is available behind the store. Friendly welcome by the staff. Unfortunately we didnt buy anything now, but we will definitely come again when we have more time!

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Een fantastische ervaring met Wispelturig. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter