Kringloopwinkel De Tweede Kans in Nieuwleusen

Ontdek duurzame schatten bij De Tweede Kans in Nieuwleusen – van vintage meubels tot speelgoed en kleding.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hele leuke winkel met vriendelijke mevrouw . In de winkel .”

Barend Dekker

Meer reviews lezen…

De Tweede Kans: Duurzaam Winkelen in Nieuwleusen

Wat kun je meenemen naar De Tweede Kans?

Bij De Tweede Kans, een gezellige kringloopwinkel gelegen aan de Burgemeester Backxlaan 297 in Nieuwleusen, kun je terecht voor een breed scala aan producten. Of je nu boeken, brocante, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed of vintage items zoekt, deze winkel heeft het allemaal. Het is dé plek waar je duurzaam winkelen kunt combineren met het vinden van unieke tweedehands schatten.

Waar moet je op letten bij De Tweede Kans?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel zoals De Tweede Kans is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Allereerst is het verstandig om goed naar de staat van het item te kijken voordat je het aanschaft. Controleer of het product geen beschadigingen heeft en of het nog goed functioneert. Daarnaast is het handig om te weten dat De Tweede Kans ook zelfgemaakte artikelen verkoopt. Deze zijn vaak uniek en kunnen een extra bijzondere toevoeging zijn aan je interieur. Ten slotte is het de moeite waard om regelmatig een bezoek te brengen aan deze kringloopwinkel, omdat het assortiment continu wisselt.

Hoe werkt De Tweede Kans?

De Tweede Kans in Nieuwleusen is een shop-in-shop kringloopwinkel, wat betekent dat het een winkel-in-een-winkel is. Deze kringloopwinkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 17:00 uur. Tijdens je bezoek aan De Tweede Kans word je warm welkom geheten in deze gezellige winkel met stellingen, planken en kistjes vol met spullen. Je kunt rustig rondsnuffelen tussen de diverse items en wie weet ontdek je wel een verborgen schat. Bovendien biedt De Tweede Kans ook de mogelijkheid om online te winkelen via Facebook en Marktplaats. Zo kun je zelfs vanuit huis genieten van duurzaam tweedehands winkelen.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast het reguliere winkelplezier heeft De Tweede Kans in Nieuwleusen ook nog een aantal andere unieke programma’s en services te bieden. Zo kun je gebruik maken van stellings-, plank- en kistverhuur om je eigen spullen te verkopen in de winkel. Daarnaast biedt De Tweede Kans de mogelijkheid om producten te verzenden via PostNL, zodat je ook vanuit huis kunt bestellen. Verder is het goed om te weten dat De Tweede Kans actief is op social media, met een Facebookpagina waarop regelmatig updates worden geplaatst.

Mis geen enkele update over De Tweede Kans en volg de shop-in-shop op Facebook om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Wil je meer weten over kringloopwinkels in Overijssel? Bekijk dan ons overzicht van Kringloopwinkels in provincie Overijssel.

1 gedachte over “Kringloopwinkel De Tweede Kans in Nieuwleusen”

Laat hieronder een review achter