Kringloop verkoopplaats Zwartewaterland

Ontdek duurzame schatten in Nieuwleusen bij Kringloop Zwartewaterland: meubels, kleding, en meer met geweldige service en kwaliteit.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Mooie uitgebreide kringloop waar meer dan genoeg te vinden is. Ze selecteren ook best wel, waardoor er echt geen rommel ligt. En de boeken… verhaal apart! Ik had geluk dat er net een berg boeken was langsgebracht uit de nalatenschap van een zeer belezen man… wat een fantastische literatuur zat daarbij. Heb er wel dertig gekocht. En alsnog lag er meer dan genoeg toen ik wegging met mijn doosje boeken, dus ga hier vooral langs!”

BP

“Leuke kringloop, wel even de tijd voor uittrekken. Het loopt een heel eind door naar achteren, verder dan je in eerste instantie verwacht. En verbazend, maar de zware dingen staan boven. Dus ook nog even de trap op. Vriendelijk personeel. En ze verkopen ook nog planten. Die versieren het terras buiten.”

Daniëlle Gelmers

“Leuke en een nette ruime zaak. Hier is van alles te koop voor kleine prijsjes! Leuk en vriendelijk personeel! Deze kringloop is zeker een bezoekje waard.”

henri noordhuis

Meer reviews lezen…

Kringloop verkoopplaats Zwartewaterland – Nieuwleusen: Duurzaam winkelen in Overijssel

Kringloop verkoopplaats Zwartewaterland is een populaire kringloopwinkel in de charmante stad Nieuwleusen, in de provincie Overijssel. Deze bruisende winkel biedt een breed scala aan tweedehands spullen, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren en regelmatige complimenten over het vriendelijke personeel, is dit dé plek voor duurzaam winkelen in Nieuwleusen.

Wat kun je inleveren bij Kringloop verkoopplaats Zwartewaterland – Nieuwleusen?

Ben je op zoek naar een manier om je ongewenste spullen een tweede leven te geven? Bij Kringloop verkoopplaats Zwartewaterland kun je verschillende items inleveren. Denk hierbij aan boeken, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je spullen te doneren aan deze kringloopwinkel draag je niet alleen bij aan een duurzame samenleving, maar steun je ook het goede werk van deze organisatie.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloop verkoopplaats Zwartewaterland – Nieuwleusen?

Bij het bezoeken van een kringloopwinkel is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Bij Kringloop verkoopplaats Zwartewaterland zorgen ze ervoor dat alle producten zorgvuldig worden gecontroleerd voordat ze in de winkel worden geplaatst. Toch is het altijd verstandig om zelf ook een kritische blik te werpen op de aangeboden items. Let bijvoorbeeld op de staat van meubels en elektronische apparaten en controleer of boeken en kleding in goede conditie zijn. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je alleen kwalitatieve tweedehands producten aanschaft.

Hoe werkt Kringloop verkoopplaats Zwartewaterland – Nieuwleusen?

Kringloop verkoopplaats Zwartewaterland – Nieuwleusen biedt verschillende services om het winkelen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo kun je ervoor kiezen om je aankopen thuis te laten bezorgen, maar je kunt ze ook zelf ophalen in de winkel. Daarnaast is het mogelijk om de winkel te bezoeken en op dezelfde dag je aankopen geleverd te krijgen. Deze flexibiliteit maakt het winkelen bij Kringloop verkoopplaats Zwartewaterland extra aantrekkelijk.

Wil je meer weten over Kringloop verkoopplaats Zwartewaterland – Nieuwleusen? Bezoek dan hun website en maak kennis met hun unieke programma’s, kortingen en andere services. Je kunt ook contact opnemen via het telefoonnummer op hun website of een e-mail sturen naar het verstrekte e-mailadres. Met hun brede assortiment, goede service en aandacht voor duurzaamheid is Kringloop verkoopplaats Zwartewaterland – Nieuwleusen dé plek om te winkelen in Nieuwleusen.

Bezoek ook de Facebookpagina van Verkoopplaats Zwartewaterland om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen en evenementen. Voor meer informatie over kringloopwinkels in de provincie Overijssel, kun je terecht op de overijssel pagina van Kringloop-info.

17 gedachten over “Kringloop verkoopplaats Zwartewaterland”

 1. ★★★★☆

  Veelste dure winkel voor een kringloopwinkel. Moest persee een set kopen mocht niet los van elkaar. Onaardig personeel begon met stemverheffing te praten omdat ik me aankoop wou terug brengen. Had het bonnetje en nergens hangt bordje van geen retour. Zeker geen aanrader die vrouw is onprofessioneel en weet duidelijk niet wat klantvriendelijk is.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Mooie uitgebreide kringloop waar meer dan genoeg te vinden is. Ze selecteren ook best wel, waardoor er echt geen rommel ligt. En de boeken verhaal apart! Ik had geluk dat er net een berg boeken was langsgebracht uit de nalatenschap van een zeer belezen man wat een fantastische literatuur zat daarbij. Heb er wel dertig gekocht. En alsnog lag er meer dan genoeg toen ik wegging met mijn doosje boeken, dus ga hier vooral langs!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel verkoopplaats Zwartewaterland. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Leuke kringloop, wel even de tijd voor uittrekken. Het loopt een heel eind door naar achteren, verder dan je in eerste instantie verwacht. En verbazend, maar de zware dingen staan boven. Dus ook nog even de trap op. Vriendelijk personeel. En ze verkopen ook nog planten. Die versieren het terras buiten.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Leuke en een nette ruime zaak. Hier is van alles te koop voor kleine prijsjes! Leuk en vriendelijk personeel! Deze kringloop is zeker een bezoekje waard.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel verkoopplaats Zwartewaterland. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Behoorlijk duur voor een kringloopwinkel en het personeel is niet zo vriendelijk. Kwamen binnen en zeiden gedag waarna we geen reactie terug kregen. Ze zat een spelletje/video te kijken op haar telefoon.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met verkoopplaats Zwartewaterland. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter