Kringloop Afrika in Surhuisterveen

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloop Afrika – van boeken tot meubels in Surhuisterveen. Beleef winkelplezier dinsdag tot zaterdag.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

In het kort:

“Wat een grote kringloopwinkel, alles netjes gesorteerd. Wel was het wat koud binnen maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb er heerlijk kunnen snuffelen, zo hoort een kringloopwinkel te zijn. Het is dat ik niet in de buurt woon, maar hier wil ik nog wel eens terugkomen!”

Yvonne Dales

“πŸ‡³πŸ‡± Grote kringloopwinkel met uiteenlopend assortiment. Hoe meer je koopt, hoe hoger de korting. De prijzen zijn goed voor een kringloopwinkel. Een bezoekje is zeker de moeite waard. #kringloop #kringloopwinkel …”

Rob Meeuwsen

“Tja een kringloop. Meestal oude zooi die wij weggooien bij het stort. Vond nog wel een originele wielmoer sleutel 17 van VW voor 1,00€, waar VW 35,00€ voor vraagt. Dus zonder meer geslaagd.”

bokkie B

Meer reviews lezen…

Kringloop Afrika: Duurzaam Winkelen in Surhuisterveen

Kringloop Afrika is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Surhuisterveen, in de provincie Friesland. Als je op zoek bent naar een duurzame winkelervaring en unieke tweedehands items, dan is Kringloop Afrika zeker een bezoek waard. De openingstijden van de winkel zijn van dinsdag tot en met zaterdag, dus je hebt genoeg tijd om rond te snuffelen en de schatten te ontdekken die deze winkel te bieden heeft.

Wat vind je bij Kringloop Afrika?

Kringloop Afrika heeft een divers assortiment dat onder andere bestaat uit boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. De winkel biedt ook een ruime selectie aan boeken, waar boekenliefhebbers zeker van zullen genieten. Of je nu op zoek bent naar een unieke vaas voor je huis, een vintage kledingstuk om je garderobe te vernieuwen of een specifiek huishoudelijk apparaat, de kans is groot dat je het bij Kringloop Afrika zult vinden.

Faciliteiten en Diensten

Naast het brede assortiment biedt Kringloop Afrika ook verschillende handige diensten en faciliteiten. Je kunt goederen bij de winkel inleveren, wat handig is als je spullen hebt waar je niet langer gebruik van maakt. Kringloop Afrika heeft ook een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid, waardoor de winkel toegankelijk is voor iedereen.

Korting en unieke programma’s

Kringloop Afrika heeft regelmatig interessante aanbiedingen en kortingen. Dit maakt het winkelen bij deze kringloopwinkel nog leuker. Bovendien organiseert de winkel regelmatig unieke programma’s en evenementen. Houd hun Facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Hier kunnen ze informatie delen over speciale acties, nieuwe items en evenementen die plaatsvinden in de winkel.

Wil je meer weten over kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Friesland? Bekijk dan onze overzichtspagina om meer winkels in de regio te ontdekken. Kringloopwinkels zijn geweldige plekken om duurzaam winkelen te ondersteunen, nieuwe schatten te ontdekken en bij te dragen aan een beter milieu.

Kortom, als je klaar bent voor een unieke winkelervaring en geΓ―nteresseerd bent in duurzaam winkelen, vergeet dan niet om Kringloop Afrika in Surhuisterveen te bezoeken. Deze kringloopwinkel heeft een gevarieerd assortiment, handige faciliteiten en biedt regelmatig interessante kortingen en evenementen. Winkelen bij Kringloop Afrika is niet alleen leuk, maar ook goed voor het milieu!

58 gedachten over “Kringloop Afrika in Surhuisterveen”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische bezoek aan Afrika. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Ruim assortiment, heel onvriendelijk personeel. Ik ga altijd graag naar de kringloop en heb eigenlijk altijd goede ervaringen, behalve bij deze. Het personeel dat hier werkt is echt super onvriendelijk. Elke keer dat ik hier heen ga heb ik een slechte ervaring. Dit was voor mij helaas de laatste keer. Ik zou naar warenhuis de kringloop in Drachten gaan. Die verdienen wat mij betreft wat meer liefde. Hart in Friesland in Drachten is ook een aanrader.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Afrika. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Je maakt een afspraak, ze komen langs krijg je meteen kwade gezichten en te horen dat het moest in dozen. Ze pakken als eerste het bed en loopen er mee tegen de lift, lift kapot. Een keer maar nooit weer.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische bezoek aan Afrika. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Afrika. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een top bezoek aan Afrika. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Afrika. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Well, a cycle. Mostly old rubbish that we throw away at the landfill. I did find an original wheel nut wrench 17 from VW for 1.00, for which VW asks 35.00. So without a doubt a success.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  De artikelen die deze kringloopwinkel wil verkopen zijn (nagenoeg) niet geprijsd. De medewerker bepaalt de prijs, in veel gevallen de hoofdprijs (of nog meer, afhankelijk van welke medewerker je treft).

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Was altijd goed en eerlijk geprijsd, nu willen ze voor een rolgordijntje wat in verpakking zit, wat niet geprijsd is, 15 euro, na overleg met een collega die er verstand van had was 10 euro wel een eerlijke prijs…nou koop hem.wel bij jysk waar hij vandaan kwam, nieuw en met garantie voor 10 euro. Vind ze niet meer zou eerlijk met prijzen.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Wel een leuke kringloop was hier vandaag. Ik had kleding en toen ging ik in de rest van de hallen kijken. En toen sprak een medewerkster sprak mij aan dat je niet met de kleding door de rest van de hallen mocht lopen. dat wist ik niet maar ik wist wel waar ik de kleding moest afrekenen dat was mij niet echt duidelijk.

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Afrika. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Afgelopen week hebben we een kinderpuzzel gekocht bij deze kringloop. Omdat ze de puzzel netjes met plakband hadden dichtgeplakt gingen wij ervan uit dat dit helemaal goed was. Eenmaal thuis gekomen zagen wij dat er aantal stukjes waren die helemaal kapot waren ze hadden dit wel even op de doos mogen vermelden. Kom hier in iedergeval nooit meer..

  Beantwoorden
 15. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Afrika. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter