Kringloopwinkel Hervormd Bruinisse

Doneer je tweedehands kleding, meubels en meer bij Hervormd Bruinisse voor een duurzame bijdrage aan het goede doel.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

In het kort:

“Surprisingly came to an organ play… Very nicely played”

Jenny Steinkuhl

“Mooie dienst in een mooie kerk gehad.”

RoJo Zeeland

“Mooie gemeente, aardige mensen”

Dennis van der Wielen

Meer reviews lezen…

Hervormd Bruinisse: Dé Kringloopwinkel in Bruinisse

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Ben je aan het opruimen en heb je spullen die je niet meer nodig hebt? Breng ze dan naar Hervormd Bruinisse, dé kringloopwinkel in Bruinisse. Hier kun je allerlei tweedehands items doneren, zoals kleding, meubels, elektronica en boeken. Door je oude spullen een nieuw leven te geven, draag je bij aan een duurzamere samenleving. Bovendien steun je met je donaties het goede doel, want de opbrengst van de verkoop gaat naar diverse programma’s en activiteiten.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij Hervormd Bruinisse kun je terecht voor unieke vondsten tegen voordelige prijzen. Het is echter belangrijk om op bepaalde zaken te letten tijdens het winkelen. Controleer bijvoorbeeld de kwaliteit van de spullen voordat je ze koopt. Het kan handig zijn om vooraf een lijstje te maken met de items die je zoekt, zodat je gericht kunt zoeken in de winkel. Ook is het de moeite waard om regelmatig een bezoekje te brengen, omdat het assortiment steeds wisselt. Wie weet vind je de volgende keer wel dat ene pronkstuk waar je al zo lang naar op zoek bent!

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Hervormd Bruinisse kun je op een laagdrempelige manier winkelen. De winkel is voor iedereen vrij toegankelijk en heeft ruime openingstijden. Hierdoor is er altijd wel een moment waarop je langs kunt gaan. Bovendien is de ingang rolstoeltoegankelijk, waardoor de winkel ook voor mindervaliden goed bereikbaar is.

De kringloopwinkel biedt meer dan alleen tweedehands spullen. Ze organiseren regelmatig unieke programma’s, evenementen en kortingsacties. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan workshops of lezingen over duurzaamheid en recyclen. Daarnaast zijn er speciale kortingsdagen waarop je met extra voordeel kunt winkelen. Houd hiervoor de agenda in de gaten of volg Hervormd Bruinisse op Facebook of Instagram.

Wil je meer weten over Hervormd Bruinisse en de verschillende activiteiten die ze organiseren? Neem dan een kijkje op hun Facebook of Instagram pagina.

Breng een bezoek aan Hervormd Bruinisse, dé kringloopwinkel in Bruinisse, en ontdek de talloze schatten die hier te vinden zijn. Vergeet niet dat je door te winkelen bij Hervormd Bruinisse niet alleen jezelf een plezier doet, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Kringloopwinkelen was nog nooit zo leuk!

9 gedachten over “Kringloopwinkel Hervormd Bruinisse”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Hervormd Bruinisse. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Hervormd Bruinisse. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring bij Hervormd Bruinisse. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top bezoek aan Hervormd Bruinisse. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Hervormd Bruinisse. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter