Kringloopwinkel Kei leuk in Bakel

Ontdek tweedehands schatten bij Kei Leuk in Bakel – boeken, apparaten, meubels, muziek. Duurzaam winkelen met unieke vondsten!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Kei Leuk: De Thrift Store in Bakel

Wat kan je meenemen naar Kei Leuk?

Bij Kei Leuk, de kringloopwinkel in Bakel, kan je een breed scala aan tweedehands spullen vinden. Het assortiment varieert van boeken tot huishoudelijke apparaten, en van meubels tot muziek. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit, een leuk cadeau of iets voor in huis, Kei Leuk heeft het allemaal. Het is duurzaam winkelen op zijn best!

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kei Leuk?

Bij het winkelen bij Kei Leuk is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel alle spullen zorgvuldig worden geselecteerd, kan het voorkomen dat er een klein defect is. Controleer daarom altijd de items voordat je ze koopt. Daarnaast is het handig om op de openingstijden van de winkel te letten, zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan.

Hoe werkt Kei Leuk?

Kei Leuk bevindt zich aan de Dorpsstraat 58 in Bakel en is geopend van dinsdag tot en met vrijdag. Hier kan je heerlijk rondsnuffelen tussen de verschillende afdelingen en op zoek gaan naar verborgen schatten. Als je iets hebt gevonden wat je wilt kopen, kan je dit gewoon bij de kassa afrekenen. Kei Leuk accepteert contant geld en pinbetalingen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kei Leuk heeft verschillende unieke programma’s en services die het winkelen nog leuker maken. Zo bieden ze een inname service aan, waarbij je jouw ongewenste spullen kan doneren aan de winkel. Daarnaast bieden ze ook een ophaalservice aan, mocht je grote items hebben die je niet zelf kan vervoeren. Op die manier maakt Kei Leuk het zo gemakkelijk mogelijk om duurzaam te winkelen en jouw gebruikte spullen een nieuw leven te geven.

Wil je meer weten over Kei Leuk en hun assortiment? Neem dan een kijkje op hun LinkedIn en Facebook pagina’s. Ze delen regelmatig updates en leuke aanbiedingen. Je kan ze ook volgen op Twitter voor het laatste nieuws.

Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoekje aan Kei Leuk, dé thrift store in Bakel, en ontdek de schatten die op je wachten.

Laat hieronder een review achter