Kringloop in Beek en Donk

Ontdek duurzame schatten bij Kringloop SAM SAM in Beek en Donk. Meubels, kleding, boeken en meer met vriendelijke service.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag12:00-17:00
Woensdag12:00-17:00
Donderdag12:00-17:00
Vrijdag12:00-17:00
Zaterdag12:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“De heren kwamen vandaag wat meubels ophalen. Sierlijk, krachtig en lichtvoetig werden de zware meubels opgetild alsof t lege schoendozen maat 34 waren. Binnen een half uur hadden ze hun dubbelasser en busje volgeladen. Respect voor dit ontruimingsteam !!!”

A van Bussel

“Aardig personeel, bereid om te helpen. Is erg kleinschalig. Echt om wat te snuffelen.”

Marie-Christine van Lieshout

“Had andere dingen gekocht zocht eigenlijk haakboeken jammer dat ze die niet hadden”

Doreen Spierings

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Kringloop SAM SAM in Beek en Donk

Stichting Kringloop SAM SAM is een bekende kringloopwinkel in Beek en Donk, Noord-Brabant. Deze winkel is een paradijs voor liefhebbers van duurzaam winkelen en biedt een breed assortiment aan tweedehands artikelen. Ben je benieuwd naar wat je kunt brengen naar de kringloopwinkel, waar je op moet letten tijdens het winkelen en hoe het winkelproces werkt? Lees dan snel verder!

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloop SAM SAM kun je diverse items in goede staat brengen. Denk hierbij aan meubels, kleding, boeken, elektronica en huishoudelijke apparaten. Door je spullen te doneren, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere samenleving. Voorafgaand aan je bezoek kun je het beste even contact opnemen met de winkel om te vragen welke items ze op dat moment kunnen aannemen.

Waar moet je op letten tijdens het winkelen?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om even goed rond te kijken en je ogen open te houden. Je weet immers nooit wat voor verborgen schatten je kunt vinden! Controleer de staat van de items die je wilt kopen grondig voordat je ze afrekent. Het kan ook handig zijn om vooraf een lijstje te maken van de spullen die je nodig hebt, zodat je gericht kunt zoeken.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Kringloop SAM SAM kun je op je gemak rondkijken en de tweedehands items ontdekken die je interesseren. Het personeel staat altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. De winkel biedt ook speciale programma’s en kortingen aan. Houd hun Facebook pagina in de gaten voor updates en aankondigingen.

Over Stichting Kringloop SAM SAM

Stichting Kringloop SAM SAM is gevestigd aan de Willemstraat 7 in Beek en Donk. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag, volgens de volgende openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 12:00 tot 17:00 en op zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur. Let op, op maandag en zondag is de winkel gesloten.

Voor rolstoelgebruikers is er een toegankelijke parkeerplaats beschikbaar. Kringloop SAM SAM heeft een gemiddelde beoordeling van 3.6/5 sterren.

Wil je meer informatie over Kringloopwinkels in Noord-Brabant? Bekijk dan de website Kringloop Noord-Brabant voor een compleet overzicht.

Kortom, een bezoek aan Kringloop SAM SAM in Beek en Donk is de perfecte manier om duurzaam te winkelen en unieke tweedehands items te scoren. Neem snel een kijkje en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

15 gedachten over “Kringloop in Beek en Donk”

 1. ★★★★☆

  Binnen geweest om een pakket op te halen. Op zaterdag de mail gehad, op dinsdag stond ik aan de balie. Geen pakket! Wel een aantal zakken waar mijn pakket wss in zat. Helaas wilde de dame niet even in de betreffende zak kijken of mijn pakket erbij zat. Ik ga niet naar uw pijpen dansen . Pardon? Zonder pakket vertrokken. En kan dus opnieuw op en neer. En dan maar hopen dat het dan wel verwerkt is.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  De heren kwamen vandaag wat meubels ophalen. Sierlijk, krachtig en lichtvoetig werden de zware meubels opgetild alsof t lege schoendozen maat 34 waren. Binnen een half uur hadden ze hun dubbelasser en busje volgeladen. Respect voor dit ontruimingsteam !!!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Small store with a small selection of goods. I wasnt there for a long time as the store employees smoked indoors and it was uncomfortable there. I do not recommend going there with children.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  De boeken afdeling is een rommel. De eigenaren zitten binnen bij de ingang te roken met zn 4e. Personeel onvriendelijk. Wel een redelijk aanbod met eerlijke prijzen

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter