Het Kleinste Kringloopwinkeltje Van Assen

Ontdek duurzame tweedehands schatten in Assen bij Het Kleinste Kringloopwinkeltje met een breed aanbod van boeken tot speelgoed.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Idd klein. Maar heel vol met van alles. Best een leuk winkeltje. Het ruikt wel naar oude oma’s, dat dan weer wel”

Sylvia Blom

“heel mooi en geweldig”

Abdul Rahman Qassem Mahdi Abdo Al-Zuhairi

Meer reviews lezen…

Het Kleinste Kringloopwinkeltje Van Assen: Duurzaam Tweedehands Winkelen

Het Kleinste Kringloopwinkeltje Van Assen is de ideale plek om tweedehands schatten te ontdekken en een steentje bij te dragen aan een duurzame samenleving. Gelegen aan de Rolderstraat 9, 9401 AM Assen, verwelkomt deze kringloopwinkel bezoekers uit Assen en de nabije omgeving met zijn uitgebreide assortiment en unieke diensten.

Wat kan je brengen naar Het Kleinste Kringloopwinkeltje Van Assen?

Bij Het Kleinste Kringloopwinkeltje Van Assen kan je gebruikte goederen inleveren. Het wordt echter aanbevolen om deze items zo schoon mogelijk af te leveren. De innametijden van de winkel zijn te vinden op hun website hier.

Waar moet je op letten bij Het Kleinste Kringloopwinkeltje Van Assen?

Bij een bezoek aan Het Kleinste Kringloopwinkeltje Van Assen is het altijd goed om op zoek te gaan naar kwaliteit en authenticiteit. Bekijk kledingstukken zorgvuldig om ervoor te zorgen dat ze vrij zijn van beschadigingen en goed passen. Bij het selecteren van huishoudelijke apparaten of gereedschappen moet je letten op de functionaliteit en de staat van het item. Door aandachtig te zijn bij het shoppen in deze kringloopwinkel, kan je echte parels ontdekken.

Hoe werkt Het Kleinste Kringloopwinkeltje Van Assen?

Het Kleinste Kringloopwinkeltje Van Assen biedt een gevarieerd aanbod aan producten, waaronder boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Bij aankoop van tweedehands spullen draag je direct bij aan duurzaamheid. Deze kringloopwinkel is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10:00-17:00.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Het Kleinste Kringloopwinkeltje Van Assen heeft een scala aan interessante programma’s en services voor hun klanten. Naast hun innameservice bieden ze ook een handige ophaaldienst aan. Heb je spullen waar je vanaf wilt? Neem contact op met de winkel voor meer informatie en maak een ophaalafspraak.

Daarnaast organiseert Het Kleinste Kringloopwinkeltje Van Assen regelmatig jamsessies en andere activiteiten. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om niet alleen te winkelen, maar ook te genieten van een inspirerende sfeer en culturele evenementen.

Volg Het Kleinste Kringloopwinkeltje Van Assen op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates van Het Kleinste Kringloopwinkeltje Van Assen door ze te volgen op Facebook. Hier kan je ook meer informatie vinden over duurzaam tweedehands winkelen en de unieke aanbiedingen van deze kringloopwinkel.

Duik in de wereld van Het Kleinste Kringloopwinkeltje Van Assen en ontdek de verborgen schatten die voor het grijpen liggen. Neem een kijkje in deze gezellige kringloopwinkel in Assen en laat je verrassen door het diverse aanbod van kwaliteitsproducten die duurzaam winkelen stimuleren.

Voor meer informatie over het assortiment en openingstijden kan je terecht op hun website hier.

2 gedachten over “Het Kleinste Kringloopwinkeltje Van Assen”

Laat hieronder een review achter