Kringloopwinkel Het huis van Tante Trees

Ontdek duurzaam shoppen in Hillegom bij Het huis van Tante Trees – kringloopplezier met unieke vondsten en diverse assortiment!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Het huis van Tante Trees: Duurzaam winkelen in Hillegom

Het huis van Tante Trees is een kringloopwinkel gevestigd in het pittoreske Hillegom. Deze gezellige winkel, gelegen aan de Meerstraat 24-26, biedt een unieke ervaring voor liefhebbers van duurzaam winkelen. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Voor de exacte openingstijden kun je terecht op de website van Het huis van Tante Trees.

Wat kun je brengen naar Het huis van Tante Trees?

Als je overtollige spullen in huis hebt of als je gewoonweg ruimte wilt maken, kun je jouw gebruikte items doneren aan Het huis van Tante Trees. De winkel neemt onder andere kleding, huis- en inrichtingsartikelen, muziek, boeken en huishoudelijke apparaten graag aan. Door je spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan een duurzamere wereld.

Waar moet je op letten bij het winkelen in een kringloopwinkel?

Het winkelen bij Het huis van Tante Trees is als een avontuur. Er zijn altijd verborgen schatten te vinden tussen de diverse items in de winkel. Let goed op de kwaliteit van de producten en controleer of alles naar behoren functioneert voordat je iets aanschaft. Aangezien de voorraad dagelijks wisselt, is het raadzaam om regelmatig een bezoekje te brengen aan de winkel om nieuwe items te ontdekken.

Hoe werkt Het huis van Tante Trees?

Bij Het huis van Tante Trees kun je op een laagdrempelige manier tweedehands spullen kopen. De winkel beschikt over een winkeloppervlakte van circa 125 m2. Je vindt er een gevarieerd assortiment, waaronder boeken, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding en muziek. Hierdoor is er voor iedereen wel iets te vinden. Het huis van Tante Trees heeft ook een handige inname service, waar je jouw overtollige spullen kunt afgeven.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het reguliere aanbod biedt Het huis van Tante Trees ook unieke programma’s en services. Zo organiseren ze regelmatig themadagen en evenementen waar je kunt genieten van speciale aanbiedingen en extra kortingen. Door Het huis van Tante Trees op Facebook te volgen, blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en mis je geen enkele update.

Ontdek de wereld van duurzaam winkelen bij Het huis van Tante Trees in Hillegom. Bezoek deze gezellige kringloopwinkel en vind unieke tweedehands items die jouw huis kunnen verrijken. Door te winkelen bij Het huis van Tante Trees draag je bij aan een duurzamere wereld.

55 gedachten over “Kringloopwinkel Het huis van Tante Trees”

 1. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Het huis van Tante Trees. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top bezoek aan Het huis van Tante Trees. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Het huis van Tante Trees. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Het huis van Tante Trees. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  DE normale kringloopwinkel van de bollenstreek,gewoon naar binnen om te snuffelen zonder problemen ,leuke spullen voor weinig geld

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Het huis van Tante Trees. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Het huis van Tante Trees. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter