Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Gouda

Ontdek duurzaam shoppen in Gouda bij Terre des Hommes – kringloopvondsten van boeken tot speelgoed in hartje stad.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Nu zit hier een andere winkel, met prachtige alternatieve kleding voor markt prijzen. Mijn moeder en ik hebben hier met plezier ruim een uur doorgebracht. Koffie en thee van de zaak en de man achter de kassa zeer behulpzaam. Afgesproken dat we volgend jaar terug komen.”

MrsSummer Times

“Leuke kringloopwinkel, de mensen die hier werken zijn erg vriendelijk. Het geld dat in deze winkel wordt ingezameld, is voor een goed doel. Prijzen zijn erg laag. Zou graag weer terugkeren”

Maher Salti

“Gezellig, klein kringloopwinkeltje. Het viel mij wel op dat ik bepaalde kleding goederen vrij duur geprijsd vond, ondanks dat het voor een goed doel is.”

Eveline Steijn

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes winkel Gouda: Duurzaam winkelen in het hart van Gouda

Terre des Hommes Gouda is een kringloopwinkel gevestigd aan de Lange Groenendaal 55 in het prachtige Gouda. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, trekt deze winkel veel positieve reacties van bezoekers. Deze kringloopwinkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Als je op zoek bent naar een duurzame winkelervaring, dan is Terre des Hommes Gouda een must-visit!

Wat kan je brengen naar Terre des Hommes Gouda?

Terre des Hommes Gouda verwelkomt graag tweedehands goederen van goede kwaliteit. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek en speelgoed. Door jouw tweedehands spullen te doneren, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je het goede doel. Breng je spullen naar Terre des Hommes Gouda en geef ze een nieuw leven!

Waar moet je op letten bij Terre des Hommes Gouda?

Bij Terre des Hommes Gouda vind je een gevarieerd assortiment aan tweedehands spullen. Het is echter altijd belangrijk om aandacht te besteden aan de prijzen. Hoewel veel reviews de betaalbare prijzen prijzen, is het raadzaam om kritisch te blijven bij het maken van je aankopen. Vergeet niet dat tweedehands artikelen uniek en vaak one-of-a-kind zijn, dus het is de moeite waard om de tijd te nemen en op zoek te gaan naar verborgen schatten!

Hoe werkt Terre des Hommes Gouda?

Terre des Hommes Gouda is een kringloopwinkel met een bijzondere missie. Ze ondersteunen Terre des Hommes Nederland, een organisatie die zich inzet voor kinderrechten wereldwijd. Door tweedehands goederen te verkopen, genereert de winkel inkomsten die direct worden gebruikt om het leven van kwetsbare kinderen te verbeteren. Dit maakt het winkelen bij Terre des Hommes Gouda niet alleen duurzaam, maar ook sociaal verantwoord.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het aanbieden van een breed assortiment aan tweedehands goederen, biedt Terre des Hommes Gouda ook verschillende unieke programma’s, kortingen en andere diensten aan. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de inname van goederen service, waar je jouw ongewenste spullen kunt doneren. Daarnaast worden er regelmatig leuke evenementen georganiseerd in de winkel, zoals speciale kortingsacties en themadagen. Houd de Facebook pagina van Terre des Hommes Gouda in de gaten om op de hoogte te blijven van al het nieuws en de laatste updates.

Terre des Hommes Gouda staat voor duurzaamheid, sociale verantwoordelijkheid en het ondersteunen van kinderrechten. Breng een bezoek aan deze unieke kringloopwinkel in het hart van Gouda en ontdek het plezier van duurzaam winkelen terwijl je bijdraagt aan een betere wereld.

38 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Gouda”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring met Terre des Hommes winkel Gouda. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Gezellig, klein kringloopwinkeltje. Het viel mij wel op dat ik bepaalde kleding goederen vrij duur geprijsd vond, ondanks dat het voor een goed doel is.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Terre des Hommes winkel Gouda. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Gouda. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Nu zit hier een andere winkel, met prachtige alternatieve kleding voor markt prijzen. Mijn moeder en ik hebben hier met plezier ruim een uur doorgebracht. Koffie en thee van de zaak en de man achter de kassa zeer behulpzaam. Afgesproken dat we volgend jaar terug komen.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Gouda. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Terre des Hommes winkel Gouda. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Terre des Hommes winkel Gouda. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Terre des Hommes winkel Gouda. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Gouda. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter