Kringloop Den Haag Zwedenburg

Duurzaam shoppen in Den Haag voor boeken, kleding, meubels en meer bij Kringloop Zwedenburg. Vind unieke items met een hoge waardering!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:30
Zondag12:00-17:00

In het kort:

“===Google Local Guide (niveau 5) – Ik organiseer rondleidingen en urban trekking routes in Den Haag en omgeving voor individuen en groepen===In alle Kringloop winkels (letterlijk hergebruik, nieuwe fiets) vind je verschillende objecten van allemaal soorten, meubelen, fietsen etc. tweedehands, meestal in zeer goede staat en in sommige gevallen nooit gebruikt. Alles tegen superlage prijzen! Het maakt deel uit van de Nederlandse cultuur om te hergebruiken en te recirculeren wat niet langer als gebruikt wordt beschouwd. Als je erover denkt om naar Den Haag te verhuizen (wat de verstandigste beslissing van je leven zou kunnen zijn), is dit een geweldige manier om je huis volledig in te richten en tegelijkertijd enorm veel geld te besparen. ===Google Local Guide (niveau 5) – Ik organiseer rondleidingen en stadswandelingen in en rond Den Haag voor individuen en groepen===”

Giovanni Biancofiore

“Kom hier al jaren, vandaag helaas ronduit onbeschoft behandeld. Ik ben altijd correct naar jullie personeel en zou t op prijs stellen als ik ook zo word behandeld. Er was niet eens een aanleiding, niets! Bizar en erg jammer… Als iemand geen filter heeft en alles er maar uitbraakt wat in zijn hoofd opkomt, zet die dan niet achter de kassa. 🤷🏻‍♀️ Edit: eigenaar heeft contact gezocht en excuses gemaakt, personeelslid is aangesproken op gedrag. Ik ben tevreden over de terugkoppeling!”

Chantal van den Berge

“Leuke plek om te recyclen en een gebruikt product te krijgen met een lagere prijs. De locatie van de winkel is geweldig en in de buurt van de Indiase winkel, waardoor alle winkels in de buurt toegankelijk zijn. De timing moet opletten voordat u deze bezoekt. Ik ben een keer met winkel gesloten vanwege timing. Over het algemeen is het een goede ervaring en goede items als je het leuk vindt.”

Vivek Shukla

Meer reviews lezen…

Kringloop Den Haag Zwedenburg: Duurzaam Winkelen in Den Haag

Kringloopwinkel Zwedenburg is een populaire kringloopwinkel in Den Haag, waar je terecht kunt voor duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren biedt deze winkel een breed scala aan tweedehands items tegen betaalbare prijzen. Of je nu op zoek bent naar boeken, meubels, kleding of huishoudelijke apparaten, je zult zeker iets interessants vinden in Kringloopwinkel Zwedenburg.

Wat is er te vinden bij Kringloopwinkel Zwedenburg?

Het assortiment van Kringloopwinkel Zwedenburg is indrukwekkend en divers. Je kunt er onder andere boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en vintage items vinden. Met zoveel keuze biedt de winkel volop mogelijkheden om unieke schatten te ontdekken en jouw huis op een duurzame en creatieve manier in te richten.

Kringloopwinkel Zwedenburg: Diensten en faciliteiten

Deze kringloopwinkel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bovendien biedt Kringloopwinkel Zwedenburg een handige ophaalservice aan, zodat je gemakkelijk grote items kunt doneren of aanschaffen. Daarnaast is er een parkeerplaats aanwezig, waardoor je zonder zorgen kunt winkelen. De rolstoelvriendelijke ingang en parking maken de winkel toegankelijk voor iedereen.

Korting en andere unieke programma’s

Kringloopwinkel Zwedenburg staat bekend om zijn betaalbare prijzen en biedt regelmatig interessante kortingen, zoals speciale acties tijdens feestdagen. Bovendien organiseert de winkel unieke evenementen en programma’s, waarbij je kans maakt op extra kortingen of speciale aanbiedingen. Volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van alle laatste updates en nieuwtjes.

Bezoek Kringloopwinkel Zwedenburg in Den Haag

Wil je duurzaam winkelen en je steentje bijdragen aan een circulaire economie? Breng dan een bezoek aan Kringloopwinkel Zwedenburg in Den Haag. De winkel is te vinden op het volgende adres: Zwedenburg 155, 2591 BD Den Haag. De openingstijden van maandag tot en met zaterdag zijn van 10:00 tot 18:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Kringloopwinkel Zwedenburg maakt deel uit van de Kringloop Den Haag keten, die in totaal 9 filialen heeft verspreid over Nederland. Wil je meer ontdekken over de andere Kringloop Den Haag winkels? Bezoek dan de website voor meer informatie.

Ga op avontuur in de wereld van duurzaam winkelen bij Kringloopwinkel Zwedenburg in Den Haag en ontdek verborgen schatten die passen bij jouw stijl en budget. Vergeet niet om je eigen tas mee te brengen en geniet van een unieke shopervaring!

193 gedachten over “Kringloop Den Haag Zwedenburg”

 1. ★★★★☆

  Vandaag bij deze kringloopwinkel terecht gekomen op advies van een kennis en inderdaad een prachtige grote winkel, veel aanbod en een keurige boekensectie. Helaas is het mannelijke personeel minder aangenaam. Er werd onderling gesproken over vettig Chinees servies, net zo vettig als die Chinezen zelf en bij het uitfoeteren van een donkere meneer scandeerde een van de personeelsleden daarom stemmen wij allemaal Wilders, dit is wat je er van krijgt, oprotten uit mijn winkel en uit mijn land. Nu is een ieder vrij in zijn denkwijze en politieke voorkeur maar een kringloopwinkel lijkt me niet de plek om dit schreeuwend te verkondigen. Toen een klant hier wat over zei kreeg zij als reactie bemoei je met je eigen zaken, lekker zon debiel steunen en je moet oppassen ook anders pakt hij zijn hakmes en doet hij hakkie takkie zoals in al die landen en lig ik dood op straat. Toen vervolgens de helft van de winkel leegliep was dit volgens het personeelslid maar goed ook want ze hadden hier niets te zoeken. Nu zal het voor het personeel van de winkel weinig uitmaken of klanten wel of niet meer komen maar ik ben erg bedroefd dat een kringloopwinkel niet een neutrale is plek waar een ieder gebruik kan maken van en deel kan nemen aan een sociaal initiatief.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  It was okay. Not the best thrift store I have been but not the worst. I would say try it, might find some rare things. Its not well organised so you have to really look to find some gems.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Enkele dagen geleden gebeld of de kringloop Zwedenburg interesse had in een aantal spullen die over bleven na verhuizing. Huiskamers stoelen, bureau, ongebruikt gourmetstel kompleet etc. Alles heel en schoon. De medewerker bevestigende en vroeg of ik het langs kon brengen. Zo gezegd zo gedaan .na meermalen te hebben aangebeld bij het breng punt meubels, kwam er uiteindelijk een zeer norse meneer die de in tussen tijd uitgeladen spullen allemaal rotzooi vond; ben geen vuilstort . en daarmee was de kous af. Na alles weer ingeladen te hebben, naar een andere instantie gegaan met de spullen super blij is. meningen verschillen. Ik ervaar het als echt vervelend dat u aangeeft de spullen te willen hebben en u mij, nadat ik eea bij u langs breng op een zeer botte manier laat weten geen vuilstort te zijn. Ik bied zeker nooit meer iets bij aan, ik heb er geen behoefte aan zo lomp behandeld te worden.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Zeer onbeschoft en discriminirend personeel. Ik was gestuikeld over los slingerde snoeren en sprak de heren die op dat moment bij kassa stonden erop aan omdat naast die nog 2 snoeren los pal in het gangpad lagen. (Er was geen personeel in het zicht bij de snoeren.) Ik kreeg een jammer voor jou en er werd niets gedaan. Mijn opmerking over het struikelgevaar werd als oppervlakkige opmerking bestempeld. Een andere klant heeft me verwittigd over hoe dezelfde man mysogiene opmerkingen maakte over ons contact toen ik de winkel uit was . Zelf hoorde ik de twee heren eerder al luid en duidelijk in de winkel rotmerkingen maken over een andere vrouwelijke klant.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Den Haag Zwedenburg. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Aangenaam verrast na een rommelmarkt in Leidschendam was deze kringloop op zondag open en niet ver van onze locatie. We hebben heerlijk gestruind en wat mooie schatten gevonden. Ik kom zeker nog eens terug voor de enorme kledingafdeling.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Den Haag Zwedenburg. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  I was not happy with his visit. The female employee came and made me feel like a thief. She asked me if the jacket in my hand was mine or not.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Ik belde net om wat informatie te vragen ivm het brengen van spullen. Had een zekere Leo aan de lijn. Ik had nog een paar vragen maar hij hing ploseling op. Wat een lomperik! Ik had veel zinvolle spullen voor ze klaarliggen.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Super leuke kringloop, veel kleding! Bij kassa mooie prijs gekregen voor de hoeveelheid dat ik had. Maar helaas thuis kwam ik erachter dat een topje die ik gekocht had niet in de tas gestopt is bij de kassa. Erg jammer. Wel afgerekend en was super blij want was al lang naar zoiets op zoek teleurgesteld thuis.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  1 ster is nog te veel om te geven. Er is teveel gebeurd om op te schrijven, maar de man achter de balie was erg onvriendelijk, niet klant gericht, asociaal, boze toon in praten, laat klant niet uitpraten en uitleggen. Ik ga hier niet meer heen.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Ik ben een echte kringloop fan en heb er heel wat gezien. Deze kringloop is zeker een aanrader: ruim assortiment, overzichtelijk ingedeeld en zeer gunstig geprijsd. Ik werd zeer vriendelijk geholpen door de meneer achter de kassa. Een prachtige rok gekocht van Betty Barclay. Hier kom ik zeker terug!

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Den Haag Zwedenburg. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Kwam hier vaak. Afgelopen 2 keer stond er een man achter de kassa die aan een stuk door aan het hoesten, rochelen, blaffen is. Geen hand voor de mond, gewoon vol in je gezicht. Ik wilde achter het spatscherm blijven staan bij het afrekenen, maar dat vond meneer niet goed. Dus ik moest bij het open gedeelte afrekenen…. Kan die man vervangen worden?

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter