Kringloop Den Haag Hengelolaan

Ontdek duurzame schatten bij Kringloop Den Haag Hengelolaan – vriendelijk personeel, geweldige prijzen en een uitgebreide collectie!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Heb hier al meerdere keren kleding gekocht. Ben heel erg tevreden over deze kringloop vriendelijk personeel. En je ziet heel soms nog eens dure merkkleding staan voor een koopje. Lacoste polo shirt rood gekocht voor 1 euro. Hugo boss t shirt voor 1 euro. Winterjas van het merk jack and jones voor 7,50 Ik ben tevreden. Probeer nu elke week wel me rondje te maken”

079

“Ik ben een regelmatige bezoeker. Altijd is er wat nieuws en voor een kleine prijs. Gisteren iets voor m’n zwager bij de brandweer. Een mok van Brandweer Delft. Zoiets moet je vinden en dat kan alleen in de kringloopwinkel. Ik had er lol in en de medewerker die me hielp bij de kassa ook.”

Jolande van der linden

“Ik wil een recentie schrijven over mijn ervaringen in de Herenstraat in Wateringen, maar daar ontbreekt de link. Ik heb er heerlijk lopen rondstruinen als vanouds en nog wat schaaltjes gevonden voor weinig.”

Gertie Zwijnenburg

Meer reviews lezen…

Kringloop Den Haag Hengelolaan: Een Duurzame Winkelbeleving

De Groene Flamingo, gevestigd aan de Hengelolaan 423 in Den Haag, is een kringloopwinkel waar je terecht kunt voor een unieke en duurzame winkelervaring. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren staat deze winkel bekend om haar goede prijzen, vriendelijk personeel en een uitgebreide collectie kleding.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij De Groene Flamingo kun je terecht met diverse spullen die je niet meer gebruikt. Of het nu gaat om boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, of speelgoed, alles wat nog in goede staat verkeert is welkom. Door tweedehands spullen te kopen en te doneren, draag je bij aan een duurzame manier van consumeren.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het rondkijken in de kringloopwinkel is het belangrijk om kritisch te zijn. Hoewel de meeste items in goede staat verkeren, is het altijd verstandig om na te gaan of het product compleet is en geen verborgen gebreken heeft. Daarnaast kun je letten op de prijs, waar De Groene Flamingo om bekend staat. Met goede prijzen is het mogelijk om echt waar voor je geld te krijgen.

Hoe werkt De Groene Flamingo?

De Groene Flamingo maakt het eenvoudig om spullen te doneren. Je kunt je goederen bij de winkel afleveren of gebruikmaken van de ophaalservice. Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen via het verstrekte telefoonnummer of e-mailadres.

Naast de reguliere diensten biedt De Groene Flamingo ook interessante programma’s, kortingen en andere services aan. Zo kun je hier terecht voor het doneren van goederen, maar is er ook een handige ophaalservice beschikbaar. Blijf op de hoogte van alle updates en nieuwtjes via de Facebook-pagina van De Groene Flamingo. Hier vind je ook informatie over andere kringloopwinkels in Zuid-Holland.

Wil je meer weten over andere Kringloop Den Haag filialen? Ontdek dan de 9 andere locaties van Kringloop Den Haag in Nederland.

Bezoek De Groene Flamingo aan de Hengelolaan 423 in Den Haag voor een duurzame winkelbeleving. Kom langs en ervaar zelf de wereld van tweedehands winkelen en de schatten die je er kunt vinden!

90 gedachten over “Kringloop Den Haag Hengelolaan”

 1. ★★★★★

  Hulpzaam, geduldig, beleefd; verrassend kwaliteit en assortiment; meerdere malen in de laatste 5 jaren zonder ooit eennteleurstelling – chapeau

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Den Haag Hengelolaan. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Den Haag Hengelolaan. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Den Haag Hengelolaan. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan Den Haag Hengelolaan. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Den Haag Hengelolaan. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Den Haag Hengelolaan. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Den Haag Hengelolaan. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Den Haag Hengelolaan. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Den Haag Hengelolaan. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Den Haag Hengelolaan. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter