Kringloopwinkel Het Geluks Zoekertje

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Het Geluks Zoekertje kringloopwinkel in Hoogeveen – kleding, meubels, elektronica en meer.

Adres & contact

  • kringloop Het Geluks Zoekertje
    Buitenvaart 211001, 7905 SX Hoogeveen
  • Telefoonnummer: 0528 851 535
  • Website:

Openingstijden

Maandag08:30-11:30
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Ontdek Het Geluks Zoekertje, dé kringloopwinkel in Hoogeveen

Bent u op zoek naar unieke tweedehands vondsten? Dan is Het Geluks Zoekertje dé kringloopwinkel voor u! Gelegen aan het adres Buitenvaart 2110-01, in het Industriegebied Buitenvaart te Hoogeveen, biedt deze winkel een breed scala aan betaalbare en duurzame producten. Of het nu gaat om kleding, meubels, elektronica of boeken, u zult zeker iets vinden dat past bij uw smaak en budget.

Wat kunt u brengen naar Het Geluks Zoekertje?

Bij Het Geluks Zoekertje kunt u niet alleen terecht voor uw eigen winkelervaring, maar kunt u ook spullen doneren. Heeft u nog kleding, huisraad, speelgoed of andere bruikbare items die u niet meer nodig heeft? Breng ze dan naar Het Geluks Zoekertje! Door uw donaties kunnen zij doorgaan met het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen aantrekkelijke prijzen.

Waar moet u op letten bij Het Geluks Zoekertje?

Bij het bezoeken van Het Geluks Zoekertje is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Omdat de inventaris voortdurend verandert, loont het de moeite om regelmatig een kijkje te nemen. Wees avontuurlijk en blader door de verschillende afdelingen, van kleding tot meubels en elektronica. Wie weet vindt u iets unieks en authentieks waar u dol op zult zijn!

Hoe werkt Het Geluks Zoekertje?

Bij Het Geluks Zoekertje kunnen klanten genieten van een basisverkoopruimte om hun favoriete items te ontdekken. Daarnaast bieden ze verschillende programma’s en diensten om winkelen nog aangenamer te maken. Ze hebben een klantenkaart-programma waarbij u kunt sparen voor kortingen op toekomstige aankopen. Daarnaast organiseren ze ook regelmatig speciale acties en kortingsdagen om uw koopjesjacht nog leuker te maken.

Bezoek Het Geluks Zoekertje vandaag nog!

Of u nu op zoek bent naar een uniek vintage-item, duurzame kleding of gewoon wilt bijdragen aan een duurzame levensstijl, Het Geluks Zoekertje heeft een ruim assortiment om aan al uw behoeften te voldoen. Bezoek hun website https://www.kringloop-info.nl/drenthe/hoogeveen-drenthe voor meer informatie over openingstijden en andere diensten die zij aanbieden.

Neem contact op met Het Geluks Zoekertje

Wilt u meer informatie over Het Geluks Zoekertje of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op via LinkedIn met de eigenaar B. Tigelaar of bezoek de bedrijfspagina op bedrijvenmonitor.info. Maak van uw volgende winkeluitje een unieke ervaring en ontdek de schatten van Het Geluks Zoekertje, dé kringloopwinkel in Hoogeveen!

Laat hieronder een review achter