Kringloopwinkel WerkPro Hoogeveen

Ontdek duurzame kringloopvondsten bij WerkPro Hoogeveen—jouw bestemming voor kleding, meubels, en meer. Steun sociale werkgelegenheid in hartje Hoogeveen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-15:00
Dinsdag09:00-16:00
Woensdag09:00-16:00
Donderdag09:00-16:00
Vrijdag09:00-12:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Leuke winkel, aardig personeel. Jammer genoeg niet heel erg groot of veel spullen, waardoor je er wel snel doorheen bent. Alles is wel netjes geprijsd en je kunt er ook dingen speciaal laten maken.”

MTWFM

“Mijn favoriete Kringloop Hoogeveen. Vriendelijke personeel, schat producten voor redelijke prijs.”

Gökçe Su Kleijn

“Minder bekend is dat je er ook terecht kunt voor home made producten”

M Van Leeuwen

Meer reviews lezen…

WerkPro Hoogeveen: Jouw Plek voor Duurzame Vondsten in Hoogeveen

WerkPro Hoogeveen is een unieke kringloopwinkel gevestigd aan de Kanaalweg 5 in Hoogeveen. Deze bijzondere winkel is meer dan alleen een plek om tweedehands spullen te kopen. WerkPro Hoogeveen is namelijk een activeringscentrum waar mensen die moeite hebben met het vinden van werk of die nog niet klaar zijn voor een reguliere baan welkom zijn. Met meerdere locaties in de regio, is WerkPro Hoogeveen erop gericht om deelnemers te ondersteunen en een werkplek te bieden waar zij kunnen groeien en ontwikkelen.

Wat kun je brengen naar WerkPro Hoogeveen?

Wanneer je spullen hebt waar je afscheid van wilt nemen, kun je deze brengen naar WerkPro Hoogeveen. Denk hierbij aan kleding, meubels, elektronica, boeken, speelgoed en nog veel meer. Jouw donaties worden zeer gewaardeerd en dragen bij aan het circulaire systeem van de kringloopwinkel. Door jouw spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan duurzaamheid en help je tegelijkertijd deelnemers van WerkPro Hoogeveen.

Waar moet je op letten bij WerkPro Hoogeveen?

Bij WerkPro Hoogeveen vind je een breed scala aan tweedehandsproducten. Gebruik deze kans om unieke vondsten te doen en je eigen stijl te ontdekken. Let er wel op dat tweedehandsartikelen kunnen variëren in kwaliteit en conditie. Controleer daarom altijd de staat van het product voordat je het koopt. Het kan ook voorkomen dat er speciale aanbiedingen, programma’s of kortingen beschikbaar zijn, dus houd de website en sociale media kanalen van WerkPro Hoogeveen in de gaten voor actuele informatie.

Hoe werkt WerkPro Hoogeveen?

Bij WerkPro Hoogeveen draait alles om activering en begeleiding. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om praktische werkervaring op te doen in verschillende werkgebieden, zoals de keuken, schoonmaak, fietsenafdeling en zelfs de brugbemanning. WerkPro Hoogeveen biedt niet alleen algemene arbeidsvaardigheden, maar ook gespecialiseerde training en begeleiding, zoals in de horeca.

Daarnaast ontvangen deelnemers ondersteuning bij financiële en huisvestingsproblemen. WerkPro Hoogeveen begrijpt dat iedereen zijn eigen tempo heeft en houdt rekening met de individuele mogelijkheden van elke deelnemer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe werkplek, praktische ondersteuning of gewoon graag wilt winkelen met een duurzaam tintje, WerkPro Hoogeveen biedt een gastvrije omgeving voor iedereen.

Wil je meer weten over WerkPro Hoogeveen? Bezoek de website voor meer informatie en openingstijden. Je kunt WerkPro Hoogeveen ook volgen op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws en unieke vondsten.

Ontdek de wereld van duurzaam winkelen bij WerkPro Hoogeveen en laat je verrassen door de schatten die je kunt vinden!

WerkPro Hoogeveen: Breng jouw spullen naar onze kringloopwinkel in Hoogeveen

Ben je op zoek naar een duurzame manier om spullen een nieuw leven te geven? Breng ze dan naar WerkPro Hoogeveen, dé kringloopwinkel in Hoogeveen waar iedereen welkom is. WerkPro Hoogeveen is gevestigd aan de Kanaalweg 5 en biedt diverse mogelijkheden voor zowel kopers als verkopers.

Wat kun je brengen naar WerkPro Hoogeveen?

Bij WerkPro Hoogeveen kun je allerlei soorten spullen brengen, zoals kleding, meubels, elektronica, boeken, speelgoed en nog veel meer. Door jouw donaties te brengen naar WerkPro Hoogeveen help je niet alleen het milieu, maar steun je ook de lokale gemeenschap. Jouw spullen krijgen een tweede leven en kunnen worden verkocht aan mensen die op zoek zijn naar betaalbare en kwalitatieve producten.

Waar moet je op letten?

Bij WerkPro Hoogeveen vind je een gevarieerd aanbod van tweedehands spullen. Het is belangrijk om te weten dat tweedehandsproducten in verschillende condities komen. Let daarom altijd op de staat van het product voordat je het koopt. Daarnaast heeft WerkPro Hoogeveen regelmatig leuke acties en kortingen, dus houd hun website en sociale media kanalen in de gaten voor de laatste updates.

Hoe werkt WerkPro Hoogeveen?

WerkPro Hoogeveen is meer dan alleen een kringloopwinkel. Het is een werk- en leeromgeving waar mensen terecht kunnen die moeite hebben met het vinden van werk of die nog niet klaar zijn voor een reguliere baan. Bij WerkPro Hoogeveen kunnen deelnemers praktische werkervaring opdoen in diverse afdelingen, zoals de keuken, schoonmaakploegen en de fietsenafdeling.

Daarnaast biedt WerkPro Hoogeveen begeleiding op het gebied van financiën en woongelegenheid. Op deze manier worden deelnemers ondersteund en geholpen om hun problemen aan te pakken. WerkPro Hoogeveen werkt vaak in opdracht van bedrijven en particulieren, waarbij kwaliteit en deadlines belangrijk zijn. Er wordt echter altijd rekening gehouden met de mogelijkheden van elke individuele deelnemer.

Wil je meer informatie over WerkPro Hoogeveen? Bezoek dan hun website voor openingstijden en aanvullende informatie. Je kunt WerkPro Hoogeveen ook volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en unieke vondsten.

Begin vandaag nog met duurzaam winkelen bij WerkPro Hoogeveen en ontdek welke schatten je kunt vinden in hun kringloopwinkel!

23 gedachten over “Kringloopwinkel WerkPro Hoogeveen”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel WerkPro Hoogeveen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met WerkPro Hoogeveen. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Ik heb hier 2 dagen meegelopen als begeleider, wat een vreselijk bedrijf. De mensen die daar werken worden aan het lot overgelaten. De mensen op kantoor zijn arrogant, voor mevrouw Roest. Ze kan haar beter met pensioen sturen, die zat vast geroest op haar plek.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel WerkPro Hoogeveen. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Leuke winkel, aardig personeel. Jammer genoeg niet heel erg groot of veel spullen, waardoor je er wel snel doorheen bent. Alles is wel netjes geprijsd en je kunt er ook dingen speciaal laten maken.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel WerkPro Hoogeveen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel WerkPro Hoogeveen. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter