Kringloopwinkel Het Boetje van Present

Ontdek duurzaam winkelen bij Het Boetje van Present in Middenmeer – kleding, meubels en meer. Jouw schatzoektocht start hier!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-14:00
Woensdag10:00-14:00
Donderdag10:00-14:00
Vrijdag10:00-14:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Geweldige winkel. Ik kwam in de zomer vanuit Oekraïne naar Nederland, deze winkel was een cadeau omdat ik wat winterspullen kon kopen, vooral praktisch nieuwe schoenen vond voor een zeer aantrekkelijke prijs. De meiden aan de balie waren erg vriendelijk en behulpzaam bij vragen over maat en prijs. En de betaling ging heel snel, ze hielpen ook om alles in een pakket te stoppen. Het enige is helaas dat de winkel op zaterdag niet open is, voor mij is het de enige dag waarop ik tijd heb om dingen te kiezen, en twintig minuten tijdens de lunch is niet genoeg om te gaan, meten, kijken wat daar nog meer interessant is.”

Alex Voly

“Een kringloopwinkel met een mooi initiatief! Goed voor de minima maar ook de reguliere klanten zijn natuurlijk welkom.”

Justin de Weert

“Leuke kleding en voor mensen met een kleine beurs zeker een aanrader.”

Ciska Huig

Meer reviews lezen…

Het Boetje van Present: De Duurzame Kringloopwinkel in Middenmeer

Het Boetje van Present is een bekende kringloopwinkel in Middenmeer, een stad in de provincie Noord-Holland. Deze unieke winkel biedt een scala aan tweedehands items, waaronder kleding, meubels en andere spullen. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag, waardoor je voldoende tijd hebt om op ontdekkingsreis te gaan in de wereld van duurzaam winkelen.

Wat kun je brengen naar Het Boetje van Present?

Ben je op zoek naar een manier om jouw overtollige spullen een tweede leven te geven? Bij Het Boetje van Present kun je jouw bruikbare goederen doneren. Denk hierbij aan kleding, meubels, boeken, en huishoudelijke artikelen. Door te doneren ondersteun je niet alleen de duurzame missie van de kringloopwinkel, maar help je ook mensen in nood. Het Boetje van Present werkt namelijk samen met lokale goede doelen en biedt werkervaringsplaatsen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Waar moet je op letten bij een bezoek aan Het Boetje van Present?

Bij een bezoek aan Het Boetje van Present is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Hoewel de prijzen bij deze kringloopwinkel zeer redelijk zijn, is het verstandig om goed te kijken naar de staat van de aangeboden spullen. Controleer of meubels stevig zijn en kleding er nog netjes uitziet. Het is ook aan te raden om regelmatig een bezoek te brengen, omdat het aanbod continu verandert. Zo kun je altijd nieuwe schatten ontdekken.

Hoe werkt Het Boetje van Present?

Het Boetje van Present heeft een duidelijk doel: het stimuleren van duurzaam winkelen en het verminderen van verspilling. Wanneer je de winkel binnenstapt, word je verwelkomd door vriendelijk personeel dat je graag helpt. De kringloopwinkel hanteert schappelijke prijzen voor de aangeboden spullen, waardoor winkelen voor iedereen toegankelijk is. Bovendien organiseert Het Boetje van Present regelmatig leuke acties en kortingen, zoals een kleur van de dag waarop specifieke items extra voordelig zijn.

Unieke programma’s en andere services bij Het Boetje van Present

Naast het reguliere aanbod heeft Het Boetje van Present ook enkele unieke programma’s en services. Zo bieden ze bijvoorbeeld bezorging aan voor grotere aankopen, waardoor je zelf niet hoeft te sjouwen. Daarnaast zijn er regelmatig workshops en activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Houd de Facebook-pagina van Het Boetje van Present in de gaten om op de hoogte te blijven van alle leuke evenementen.

Bezoek Het Boetje van Present en geniet van duurzaam winkelen

Maak een uitstapje naar Het Boetje van Present in Middenmeer en ontdek de wereld van duurzaam winkelen. Door het doneren van je spullen en het kopen van tweedehands items draag je bij aan een beter milieu en help je anderen. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de actuele openingstijden via de Facebook-pagina en Instagram-account van Het Boetje van Present.

Kringloop Middenmeer Kringloopwinkel Middenmeer

5 gedachten over “Kringloopwinkel Het Boetje van Present”

  1. ★★★★★

    Great store. I came from Ukraine to the Netherlands in the summer, this store was a gift because I was able to buy some winter things, especially found practically new shoes at a very attractive price. The girls at the counter were very friendly and helpful when there were questions about size and price. And the payment went very quickly, they also helped put everything in a package. The only thing is, unfortunately, the store is not open on Saturday, for me it is the only day when I have time to choose things, and twenty minutes at lunchtime is not enough to go, measure, see what else is interesting there.

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Het Boetje van Present. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter