Kringloopwinkel De Wieringer Schatkamer

Ontdek unieke tweedehands schatten bij De Wieringer Schatkamer te Hippolytushoef en steun goede doelen met elke aankoop!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

De Wieringer Schatkamer: De Kringloopwinkel in Hippolytushoef

De Wieringer Schatkamer in Hippolytushoef is een kringloopwinkel die volledig draait op vrijwilligers en waarvan de opbrengsten naar een goed doel gaan. Deze gezellige winkel ondersteunt voornamelijk projecten van de Stichting Netwerk Roemenië. Bij De Wieringer Schatkamer kun je niet alleen terecht om te winkelen, maar ook om spullen in te leveren. De winkel is gelegen aan Molenveld 18 en heeft rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid. Kringloopwinkel Hippolytushoef en Kringloop Hippolytushoef.

Wat kun je brengen naar De Wieringer Schatkamer?

Tijdens de openingstijden van de kringloopwinkel kun je allerlei spullen komen brengen bij De Wieringer Schatkamer. Het is echter het meest gewenst dat je de spullen zo schoon mogelijk inlevert. De exacte innametijden van gebruikte goederen kun je vinden op de website van De Wieringer Schatkamer.

Wat vind je bij De Wieringer Schatkamer?

Bij De Wieringer Schatkamer vind je een gevarieerd assortiment aan tweedehands spullen. Van boeken tot huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed, brocante, computers, gereedschappen, fietsen, huishoudelijke apparaten, planten tot vintage items. Door tweedehands spullen te kopen bij De Wieringer Schatkamer draag je op een duurzame manier bij aan een beter milieu.

Unieke programma’s en kortingen

De Wieringer Schatkamer biedt niet alleen een breed scala aan tweedehands producten, maar ook unieke programma’s en kortingen. Zo hebben ze een speciaal project om jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring op te laten doen in de kringloopwinkel. Daarnaast organiseert De Wieringer Schatkamer regelmatig leuke evenementen en acties voor hun klanten. Houd dus zeker hun Facebook en Instagram pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws en de beste deals.

Hoe werkt De Wieringer Schatkamer?

De Wieringer Schatkamer wordt volledig gerund door enthousiaste vrijwilligers. Zij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte tweedehands schat. Het geld dat verdiend wordt in de winkel gaat volledig naar de Stichting Netwerk Roemenië. Door te winkelen bij De Wieringer Schatkamer steun je dus niet alleen het milieu, maar ook een goed doel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste items bij De Wieringer Schatkamer? Volg ze dan op Facebook en Instagram. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van alle duurzame tweedehands winkelervaringen die De Wieringer Schatkamer te bieden heeft.

1 gedachte over “Kringloopwinkel De Wieringer Schatkamer”

  1. ★★★★★

    Een uitstekende bezoek aan De Wieringer Schatkamer. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter