Kringloopwinkel Halletje van Balletje

Ontdek duurzaam shoppen bij Halletje van Balletje in Medemblik – boeken, meubels, kleding en meer. Geef spullen een tweede leven!

Adres & contact

 • kringloop Halletje van Balletje
  Randweg 1A, 1671 GG Medemblik
 • Telefoonnummer: 06 41474623
 • Website:

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag10:00-16:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ontzettend leuk winkeltje om rond te snuffelen. En ook een aardige behulpzame man. En als je van vissen houdt ook zeer zeker de moeite waard om even te snuffelen voor hengels en boilies en kunstaas etc etc. Een mooie kroonluchter gescoord voor in onze dochter haar kamer evenals een leuke bureaustoel! Blijf het leuk vinden dit soort winkeltjes.”

Patricia Doffer-Walda

“Prachtig, mooie 2e hands winkel. Je wordt geholpen door een super aardige meneer die je ook nog eens veel korting geeft. Zelf kocht ik er visspullen ter waarde van 150 euro, deze man zoals ik al zei, gaf mij 50 EURO KORTING! echt een aanrader, ga er heen. ;)”

KQbix

“Halletje van Balletje is een hele leuke winkel. Waar ik in mijn vakantie een hele mooie hengel heb gekocht en heel erg goed en aardig ben geholpen. Aardige mensen die behulpzaam bestaan nog steeds.”

Ad Van Leeuwen

Meer reviews lezen…

Ontdek Halletje van Balletje: Dé Kringloopwinkel in Medemblik

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Ben je op zoek naar een duurzame manier om spullen een tweede leven te geven? Breng ze dan naar Halletje van Balletje, dé kringloopwinkel in Medemblik. Hier kun je verschillende items inleveren, zoals boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, speelgoed en meer. Door je gebruikte spullen een tweede kans te geven, draag je bij aan een circulaire economie.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij Halletje van Balletje is het altijd belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Terwijl je door het ruime assortiment struint, is het handig om te letten op de kwaliteit van de producten. Controleer bijvoorbeeld op beschadigingen en functionaliteit. Ook kun je tegen interessante vintage items aanlopen, dus houd je ogen open voor unieke vondsten!

Hoe werkt Halletje van Balletje?

Halletje van Balletje is gevestigd aan de Randweg 1A in Medemblik. De kringloopwinkel is geopend van dinsdag tot en met zondag. Dankzij de rolstoelvriendelijke parking kunnen mensen met een mobiliteitsbeperking gemakkelijk toegang krijgen tot de winkel. Bovendien accepteert Halletje van Balletje verschillende betaalmethoden, waaronder pinpassen, contactloze mobiele betalingen en creditcards.

Unieke programma’s, kortingen en diensten

Halletje van Balletje biedt naast het reguliere winkelen nog andere unieke programma’s en diensten aan. Zo hebben ze een innamepunt waar je jouw goederen kunt afgeven. Ook bieden ze een handige ophaalservice aan, waarmee je grote items kunt laten ophalen bij jou thuis. Deze diensten maken het doneren en winkelen bij Halletje van Balletje nog gemakkelijker.

Wil je meer informatie over de kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Noord-Holland? Bezoek dan https://www.kringloop-info.nl/noord-holland. Ook kun je een kijkje nemen bij andere kringloopwinkels in Medemblik via https://www.kringloop-info.nl/noord-holland/medemblik-noord-holland.

Wacht niet langer en ontdek Halletje van Balletje in Medemblik. Struin door de 300 m2 winkeloppervlakte en vind unieke items die passen bij jouw duurzame levensstijl. Vergeet niet dat elke aankoop bijdraagt aan een betere toekomst voor ons allemaal. Kom vandaag nog langs en vind jouw perfecte tweedehands schatten bij Halletje van Balletje, dé kringloopwinkel in Medemblik!

46 gedachten over “Kringloopwinkel Halletje van Balletje”

 1. ★★★★☆

  Firstly, it is difficult to find, because it is in a hunting service building or something, secondly, there are no prices listed anywhere. There are some pretty nice things, but without a price it becomes very difficult to shop. The largest department consists of fishing equipment. I also didnt see a cash register nor an owner/manager. Wasted effort.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Halletje van Balletje. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Halleet van Balletje is a very nice store. Where I bought a very nice fishing rod during my holiday and received very good and friendly help. Nice people who are helpful still exist.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Halletje van Balletje. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Good.. There are good prices if you speak with the nice man for priceless materials. The other prices -normal written prices- are normal for 2. hand. Its nice that the person in charge is taking care of it.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Beautiful, beautiful 2nd hand store. You will be helped by a super nice gentleman who will also give you a big discount. I myself bought fishing equipment worth 150 euros, this man, as I said, gave me a 50 EURO DISCOUNT! Highly recommended, go there. ;)

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Ontzettend leuk winkeltje om rond te snuffelen. En ook een aardige behulpzame man. En als je van vissen houdt ook zeer zeker de moeite waard om even te snuffelen voor hengels en boilies en kunstaas etc etc. Een mooie kroonluchter gescoord voor in onze dochter haar kamer evenals een leuke bureaustoel! Blijf het leuk vinden dit soort winkeltjes.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Halletje van Balletje. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Halletje van Balletje. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter