Kringloopwinkel GoudGoed Uithuizen

Ontdek duurzame schatten bij GoudGoed Uithuizen – kringloopwinkel voor boeken, meubels, kleding en meer in Uithuizen, Groningen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-16:30
Woensdag09:00-16:30
Donderdag09:00-16:30
Vrijdag09:00-16:30
Zaterdag10:00-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Duurzaam winkelen bij GoudGoed Uithuizen

GoudGoed Uithuizen is een kringloopwinkel gevestigd in Uithuizen, Groningen. Je kunt deze winkel vinden aan de Industrieweg 1, 9981 HJ Uithuizen. Ben je klaar voor een duurzaam winkelavontuur? Dan ben je bij GoudGoed Uithuizen aan het juiste adres! Deze kringloopwinkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en biedt een breed assortiment aan tweedehandsproducten. Ontdek hier wat je kunt verwachten bij GoudGoed Uithuizen.

Wat kun je brengen naar GoudGoed Uithuizen?

Bij GoudGoed Uithuizen kun je verschillende soorten goederen inleveren. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het inleveren van jouw gebruikte spullen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor anderen die op zoek zijn naar betaalbare tweedehands producten.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij het bezoeken van GoudGoed Uithuizen is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel de prijzen aantrekkelijk zijn, is het altijd verstandig om te controleren of de items in goede staat verkeren. Let ook op eventuele beschadigingen of missende onderdelen. Door kritisch te zijn tijdens het winkelen, vind je bij GoudGoed Uithuizen de beste tweedehands schatten.

Hoe werkt GoudGoed Uithuizen?

GoudGoed Uithuizen is onderdeel van WerkPro, een organisatie met meerdere kringloopwinkels in Nederland. Naast het verkopen van tweedehands producten, biedt GoudGoed Uithuizen ook diverse diensten en faciliteiten aan. Zo kun je hier je goederen laten innemen als je iets hebt om te doneren of te verkopen. Daarnaast is er een koffiehoek waar je kunt genieten van een drankje tijdens het winkelen. Voor het gemak kun je ook gebruik maken van de ophaalservice, zodat je geen zware items hoeft te tillen.

Unieke programma’s en kortingen

GoudGoed Uithuizen heeft ook een aantal unieke programma’s en kortingen. Zo organiseert de winkel regelmatig speciale acties, waarbij je kunt profiteren van extra voordeel op bepaalde producten. Daarnaast kun je GoudGoed Uithuizen volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten in de winkel. Mis geen enkele update en ontdek de vele mogelijkheden van duurzaam tweedehands shoppen bij GoudGoed Uithuizen!

Meer weten over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Groningen? Neem een kijkje op kringloop-info.nl voor een compleet overzicht.

65 gedachten over “Kringloopwinkel GoudGoed Uithuizen”

 1. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan GoudGoed Uithuizen. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Nice! Very little parking space but free, most visitors arrive on bike. Flexible personnel. Smallish but well-sorted clothing corner.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Qua ruimte, mooi. Maar helaas niet goedkoop: plastic stoeltjes van de action hier 2.50, bij action nieuw 3 . En de kinderspeelgoedhoek is grotendeels niet geprijst. Dan moet je telkens vragen bij de kassa maar dat is niet handig als je met kinderwagen met twee kinderen door de kringloop winkelt. Glazen voor 1.5 per stuk. Daar kun je ze nieuw ook voor kopen. Parkeren is hier slecht geregeld; natte vieze bende. Goudgoed is duur over het algemeen. Dorcas is veel goedkoper. Open en dicht tijden kloppen niet. Heb dit gebeld bij de kassa maar geven aan dat het van hogere hand op Google is gezet. Ja en? Meld het daar dan?

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel GoudGoed Uithuizen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij GoudGoed Uithuizen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel GoudGoed Uithuizen. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Voor de zoveelste keer kom je hier vroeg in de middag aan, waarop je de mededeling krijgt dat ze over 10 minuten dicht gaan. 16:30u is geen 14:30u! Gewoon slecht dit. Ik kom vanaf de stad gereden!

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Neat and clear. Clothing prices are on the high side compared to other thrift stores. Other products are priced very low. Toilets available.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Alles wat er maar een beetje oud uitziet, krijgt hier de hoofdprijs. Geen aanrader. Voor de rest standaard kringloop spul. Zonde van de benzine!

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel GoudGoed Uithuizen. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel GoudGoed Uithuizen. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  We hebben weer van alles naar Goud Goed kringloop Uithuizen gebracht. Zulke aardige jongens die daar werken. Als je komt helpen ze meteen met uitladen, zo attent. Altijd opgewekt en vriendelijk en in voor een lolletje. Top. Ik vind trouwens wel dat alle kringlopen te duur worden! Zag een bolletje garen voor 2 euro!! Bij zeeman heb ik daar 2 voor, dat kan toch niet? Is dat de hebberigheid van de Kringloop winkels??

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel GoudGoed Uithuizen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel GoudGoed Uithuizen. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter