Kringloopwinkel Find | Tweedehands Kleding

Ontdek unieke vintage en designer tweedehands dameskleding bij Vind in Groningen – jouw bestemming voor stijlvol hergebruik!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag11:00-17:00
Woensdag11:00-17:00
Donderdag11:00-17:00
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag11:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Fijne winkel met mooie spullen en ruim/divers assortiment. Kleding is altijd nog in perfecte staat en ook nog eens goed voor het milieu! Ik kom hier graag als ik in Groningen ben.”

Lauren de Haan

“Hele fijne winkel ! Mooie spullen en ruime keuze. Simone en Mieke weten precies wat mij staat en geven eerlijk advies. Ga er heen! Je zal zien dat ze je niet teleurstellen!!!”

Ingeborg Hofker-Valkenburg

“Gezellige winkel met mooie spullen! Goed voor het milieu, goed voor de portemonnee… Koffie staat altijd klaar. Zeker langsgaan als je in Groningen bent!”

Amber de Haan

Meer reviews lezen…

Vind | Tweedehands Kleding: Vintage en Designer Dameskleding in Groningen

Bent u op zoek naar unieke tweedehands kleding? Dan is Vind | Tweedehands Kleding in Groningen de plek voor u! Gelegen aan het Damsterdiep 42, biedt deze kringloopwinkel een prachtige collectie vintage- en designer dameskleding. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren, kunt u er zeker van zijn dat u hier echte pareltjes zult vinden.

Wat kunt u brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Vind | Tweedehands Kleding kunt u uw goede kwaliteit dameskleding, accessoires en schoenen doneren. De winkel is altijd op zoek naar unieke stukken om hun collectie mee aan te vullen. Dus als u uw kleding een nieuw leven wilt geven en anderen wilt laten genieten van uw modebewuste keuzes, breng ze dan gerust langs.

Waar moet u op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in Vind | Tweedehands Kleding is het belangrijk om op zoek te gaan naar kwaliteit en originaliteit. Elk item wordt zorgvuldig uitgekozen voordat het in de winkel wordt geplaatst, maar het is altijd goed om extra aandacht te besteden aan de conditie van de kleding en eventuele kleine defecten. Daarnaast vindt u in deze winkel een breed scala aan merken, dus wees bereid om te snuffelen en verrast te worden door de verscheidenheid aan prijzen die worden aangeboden.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Vind | Tweedehands Kleding heeft ruime openingstijden zodat u op uw gemak kunt winkelen. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 11:00 tot 17:00 uur. Het is belangrijk om te weten dat de winkel geen creditcards accepteert, maar wel betaalpassen en contactloos mobiel betalen mogelijk maakt. Bovendien biedt de winkel gratis wifi aan, zodat u uw vrienden kunt taggen in die perfecte Instagram-waardige outfit die u hebt gevonden!

Speciale programma’s, kortingen en andere services

Naast het aanbieden van prachtige tweedehands kleding, biedt Vind | Tweedehands Kleding ook speciale programma’s en kortingen aan. Volg de winkel op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en bijzondere aanbiedingen. Bovendien is de winkel gemakkelijk te vinden op de website https://www.kringloop-info.nl/groningen/, waar u meer informatie kunt vinden over de locatie en actuele voorraad.

Kortom, Vind | Tweedehands Kleding in Groningen is de ideale plek voor liefhebbers van vintage en designer dameskleding. Breng uw goede kwaliteit kleding naar de winkel, zoek naar unieke items en geniet van de vele voordelen en speciale aanbiedingen die de winkel te bieden heeft. Kom langs en ontdek waarom deze kringloopwinkel een must-visit is in Groningen!

9 gedachten over “Kringloopwinkel Find | Tweedehands Kleding”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Find | Tweedehands Kleding. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Find | Tweedehands Kleding. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Fijne winkel met mooie spullen en ruim/divers assortiment. Kleding is altijd nog in perfecte staat en ook nog eens goed voor het milieu! Ik kom hier graag als ik in Groningen ben.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Hele fijne winkel ! Mooie spullen en ruime keuze. Simone en Mieke weten precies wat mij staat en geven eerlijk advies. Ga er heen! Je zal zien dat ze je niet teleurstellen!!!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Gezellige winkel met mooie spullen! Goed voor het milieu, goed voor de portemonnee… Koffie staat altijd klaar. Zeker langsgaan als je in Groningen bent!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter