Kringloopwinkel Bouwman Curiosa in Groningen

Ontdek unieke curiosa in Groningen bij Bouwman: boeken, vintage, mode en meer. Een duurzame schatzoektocht met uitstekende beoordelingen.

Adres & contact

  • kringloop Bouwman Curiosa
    Poelestraat 38, 9712 KB Groningen
  • Telefoonnummer:
  • Website: bouwman-curiosa.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag11:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik koop al bijna drie jaar transistorradio’s en andere artikelen in deze geweldige winkel, A. Bouwman is een engel op aarde !! Mis het winkelen bij Bouwman Curioso niet!!”

Neil Noble

“Leuke vintage winkel met jaren ’30 interieur. Altijd een verrassing wat je hier vindt.”

J.W. Beenen

“Aardig personeel, leuk om rond te snuffelen.”

Anna

Meer reviews lezen…

Bouwman Curiosa: Een Duurzaam Avontuur in Groningen

Bouwman Curiosa is een populaire tweedehandswinkel gelegen in het prachtige Groningen. Als je op zoek bent naar een unieke winkelervaring waarbij duurzaam winkelen centraal staat, dan is dit de plek voor jou. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren, heeft Bouwman Curiosa bewezen dat ze een favoriet zijn onder lokale shoppers. Dus waar wacht je nog op? Lees verder voor meer informatie over deze winkel en wat je er kunt verwachten.

Wat kan je brengen naar Bouwman Curiosa?

Heb je spullen die je graag een tweede leven wilt geven? Bouwman Curiosa ontvangt graag donaties van boeken, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, vintage items en muziek. Door je tweedehands spullen te doneren help je niet alleen het milieu, maar ook anderen die op zoek zijn naar betaalbare en unieke items.

Waar moet je op letten bij Bouwman Curiosa?

Als je gaat winkelen bij Bouwman Curiosa, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Allereerst moet je weten dat de winkel alleen op vrijdag en zaterdag open is. Dus zorg ervoor dat je je bezoek plant op een van deze dagen. Daarnaast is de winkel rolstoelvriendelijk, wat betekent dat het gemakkelijk toegankelijk is voor mensen met een handicap. Ook is er een parkeerplaats beschikbaar voor rolstoelgebruikers.

Hoe werkt Bouwman Curiosa?

Bij Bouwman Curiosa vind je een uitgebreid assortiment aan producten, variërend van boeken en huis- en inrichtingsartikelen tot kleding, muziek en vintage items. Het is een paradijs voor liefhebbers van tweedehands artikelen. Bovendien heeft de winkel een aantal unieke programma’s en kortingen.

Om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen en geen enkele update van Bouwman Curiosa te missen, kun je de winkel volgen op Facebook. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van nieuwe items, evenementen en aanbiedingen.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek Bouwman Curiosa in Groningen en ontdek zelf het plezier van duurzaam winkelen.

4 gedachten over “Kringloopwinkel Bouwman Curiosa in Groningen”

  1. ★★★★★

    I have been purchasing transistor radios and other items from this amazing shop for almost three years now, A. Bouwman is an angel on earth!! Don t miss out on shopping at Bouwman Curioso!!

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter