Kringloopwinkel Even Kieken in Vlagtwedde

Ontdek betaalbare tweedehands meubels, kleding en meer bij Kringloopwinkel Even Kieken in Vlagtwedde – duurzaam winkelen dichtbij huis.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Groote kringloopwinkel die nog niet zo lang bestaat. Beetje rommelige winkel maar soms wel hele leuke spullen. Al enkele keren wat stug personeel aangetroffen maar dat geldt niet voor alle personeelsleden. Er is GEEN betaalautomaat!”

Marcel Benning

“Leuke kringloop met een gevarieerd aanbod. Elk jaar gaan we even strunen door oost Groningen en een bezoekje aan even Kieken mag dan niet ontbreken.”

Remco Schlosser

“Gezellig personeel, leuke sneup spulletjes.”

Jo Landa

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Even Kieken: Jouw Bestemming voor Hergebruik in Vlagtwedde

Even Kieken is een kringloopwinkel in Vlagtwedde waar je terecht kunt voor het doneren en kopen van tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar meubels, kleding, boeken of elektronica, deze kringloopwinkel heeft het allemaal. Gelegen aan de Wensenkampsweg 11, biedt Even Kieken een breed scala aan items die nog steeds in goede staat verkeren en een nieuw thuis verdienen.

Wat kun je aan de kringloopwinkel doneren?

Bij Even Kieken kun je diverse spullen doneren die je niet langer nodig hebt. Dit kunnen kledingstukken zijn die uit de mode zijn geraakt, maar nog steeds in goede staat verkeren. Ook meubels, boeken, speelgoed en elektronica zijn welkom. Door je spullen te doneren aan Even Kieken, geef je ze een tweede leven en help je de impact op het milieu te verminderen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Even Kieken?

Bij het winkelen bij Even Kieken is het belangrijk om je ogen open te houden voor verborgen schatten. Omdat de items in deze kringloopwinkel tweedehands zijn, kun je unieke vondsten doen die je niet snel ergens anders zult vinden. Let op de kwaliteit en de staat van de items die je overweegt te kopen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je waar voor je geld krijgt. Bovendien biedt Even Kieken een breed assortiment aan items tegen betaalbare prijzen, waardoor het een uitstekende plek is om koopjes te scoren.

Hoe werkt Even Kieken?

Even Kieken werkt volgens het principe van hergebruik. De spullen die worden gedoneerd, worden zorgvuldig gesorteerd en gereinigd voordat ze in de winkel worden geplaatst. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat alleen items van goede kwaliteit worden aangeboden aan de klanten. Door tweedehands spullen te kopen bij Even Kieken draag je bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.

Unieke programma’s en extra diensten

Even Kieken biedt verschillende unieke programma’s en diensten aan haar klanten. Zo hebben ze bijvoorbeeld een speciaal programma genaamd “Recycling Wiki” waar je informatie kunt vinden over recycling, afval en hergebruik. Dit programma helpt mensen bewust te maken van het belang van duurzaamheid en biedt handige tips en advies.

Daarnaast biedt Even Kieken ook kortingen en speciale aanbiedingen aan. Denk hierbij aan thematische kortingsdagen en speciale acties voor korting op bepaalde items. Houd hun website in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste kortingen en aanbiedingen.

Kom langs bij Kringloopwinkel Even Kieken in Vlagtwedde en ontdek de schatten die er te vinden zijn. Met hun ruime assortiment aan tweedehands items en focus op hergebruik, is Even Kieken de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar unieke vondsten en duurzame winkelervaringen.

Meer informatie:Kringloop Vlagtwedde

7 gedachten over “Kringloopwinkel Even Kieken in Vlagtwedde”

 1. ★★★★☆

  Nice store, IF they are open… Unfortunately, I have often found myself standing in front of a closed door even though it says on the internet that they are open. Now Ive been at your door again for nothing! Also no pin available!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Groote kringloopwinkel die nog niet zo lang bestaat. Beetje rommelige winkel maar soms wel hele leuke spullen. Al enkele keren wat stug personeel aangetroffen maar dat geldt niet voor alle personeelsleden. Er is GEEN betaalautomaat!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Leuke kringloop met een gevarieerd aanbod. Elk jaar gaan we even strunen door oost Groningen en een bezoekje aan even Kieken mag dan niet ontbreken.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Even Kieken. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter