Kringloopwinkel 2e hands handel westerwolde

Ontdek duurzaam shoppen bij 2e Hands Handel Westerwolde – kringloop voor boeken, kleding, meubels en meer in Bellingwolde.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag10:00-17:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een kleine maar zeer fijne vlooienmarkt. Voor elk wat wils. Je kunt er ook iets vinden als je niets nodig had en gewoon even wilde kijken. Personeel super aardig, beleefd en behulpzaam.”

Dominik Waniek

“Superleuke typisch Hollandse rommelwinkel met veel spullen die oud en mooi zijn en allerlei spullen die je nodig zou kunnen hebben als decoratie”

Marc Themann

“Mooie winkel veel keus en betaalbaar. Deze gewichten komen uit 1928. En komt uit de haage fabriek den Haag. Alleen het blok had ik al.”

Dick ten Cate

Meer reviews lezen…

2e Hands Handel Westerwolde: De Duurzame Schatkist van Bellingwolde

2e Hands Handel Westerwolde, ook bekend als Oldscool, is een uitnodigende kringloopwinkel gevestigd in het pittoreske Bellingwolde. Met zijn brede assortiment aan tweedehands artikelen is dit dé plek waar liefhebbers van duurzaam winkelen hun hart kunnen ophalen. De openingstijden van deze unieke kringloopwinkel zijn als volgt:

  • Dinsdag t/m zondag: 10:00-17:0

Wat kun je allemaal vinden bij 2e Hands Handel Westerwolde?

De schappen van 2e Hands Handel Westerwolde zijn gevuld met een divers aanbod aan producten. Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, muziek, speelgoed of gereedschap, deze kringloopwinkel heeft het allemaal. Het kopen van tweedehands artikelen bij 2e Hands Handel Westerwolde is niet alleen voordelig, maar ook nog eens een duurzame keuze!

Wat zijn enkele unieke programma’s en services van 2e Hands Handel Westerwolde?

2e Hands Handel Westerwolde biedt verschillende interessante programma’s en services aan om winkelen in deze kringloopwinkel extra speciaal te maken. Bij 2e Hands Handel Westerwolde is het bijvoorbeeld mogelijk om aankopen direct in de winkel op te halen. Bovendien is er een rolstoelvriendelijke parking beschikbaar, waardoor deze kringloopwinkel toegankelijk is voor iedereen. Let op: betalingen in de winkel kunnen alleen contant worden gedaan.

Volg 2e Hands Handel Westerwolde op Facebook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten bij 2e Hands Handel Westerwolde? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook. Via dit sociale medium kun je jouw liefde voor duurzaam tweedehands winkelen delen.

Heb je vragen? Neem dan contact op met 2e Hands Handel Westerwolde via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. Voor een overzicht van andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Groningen kun je terecht op Kringloopwinkels in provincie Groningen.

Kortom, 2e Hands Handel Westerwolde is een geweldige plek voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met zijn gevarieerde aanbod aan tweedehands artikelen en unieke programma’s en services, is deze kringloopwinkel absoluut een bezoekje waard. Kom langs om te ontdekken welke schatten je kunt vinden!

Laat hieronder een review achter