Kringloopwinkel Noppes Hoorn in Zwaag

Ontdek duurzaam shoppen bij Noppes Hoorn – kringloopparels van boeken tot meubels in Zwaag. Open zeven dagen per week.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
Zondag12:00-17:00

In het kort:

“Er is nog geen enkele keer dat ik met noppes naar huis ging. Altijd vind ik er wel wat, netjes georganiseerd, op volgorde van kleur en afkomst. Van kleding tot computer, voor een zacht prijsje word je altijd vriendelijk geholpen”

Mark Snijders

“Noppes heeft de zaken goed op orde: alles keurig ruim opgesteld. Het assortiment is zeer divers, van een borrelhapjes tot een zithoek en van een schilderij tot een cd. Bijna alles is er te koop. Wij slaagden met een cd-box.”

Toon Niesten

“Wat een geweldige kringloopwinkel. Heel veel spullen van hele goede kwaliteit en veel keus. Daarnaast een hele vriendelijke eigenaar en het andere personeel is ook heel vriendelijk en gastvrij. Een absolute aanraderπŸ‘πŸ† …”

Henk Angeneind

Meer reviews lezen…

Noppes Hoorn: Duurzaam winkelen in Zwaag

Noppes Hoorn is een populaire kringloopwinkel gelegen in Zwaag, Noord-Holland. Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren is deze winkel geliefd bij de lokale gemeenschap. De openingstijden zijn ruim, van maandag tot en met zondag kun je hier terecht voor een duurzame winkelervaring.

Wat kun je brengen naar Noppes Hoorn?

Als je spullen hebt die je niet meer gebruikt, kun je ze bij Noppes Hoorn inleveren. Ze nemen onder andere boeken, kleding, meubels, huishoudelijke apparaten, speelgoed, gereedschappen en muziek in. Het inleveren van je tweedehands spullen is een geweldige manier om duurzaam bezig te zijn.

Waar moet je op letten bij Noppes Hoorn?

Bij het bezoeken van Noppes Hoorn is het verstandig om op een aantal zaken te letten. Veel recensies benadrukken de goede prijzen en vriendelijk personeel. Daarnaast worden ook de ruime keuze aan kleding, boeken en het diverse assortiment vaak genoemd. Wees alert op koopjes en zorg ervoor dat je de kwaliteit van de producten controleert voordat je iets koopt. Op die manier ben je zeker van een goede aankoop.

Hoe werkt Noppes Hoorn?

Noppes Hoorn is een kringloopwinkel waar je tweedehands items kunt kopen. Het assortiment is zeer divers, van boeken tot huishoudelijke apparaten en meubels. Naast het kopen van spullen kun je ook gebruik maken van de verschillende diensten en faciliteiten die Noppes Hoorn biedt. Zo is er een eetgelegenheid waar je kunt genieten van een hapje en een drankje, is er een koffiehoek aanwezig en kun je je goederen laten ophalen als je deze niet zelf kunt brengen. Ook is er voldoende parkeergelegenheid en is de winkel toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Noppes Hoorn is actief op Facebook waar je op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws en acties. Vergeet niet om de pagina te volgen! Daarnaast maakt Noppes Hoorn deel uit van de Noppes Kringloopwinkels keten, met in totaal 14 filialen verspreid over Nederland.

Ga op avontuur in de wereld van duurzaam winkelen en bezoek Noppes Hoorn in Zwaag, dΓ© kringloopwinkel voor tweedehands spullen van goede kwaliteit.

345 gedachten over “Kringloopwinkel Noppes Hoorn in Zwaag”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Noppes Hoorn. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Mooi groot pand. Daar is het mee gezegd. Onvriendelijk arrogant niet medelevend personeel, betaald toilet (ook als je aankopen hebt gedaan). Daarnaast vrij aan de prijs voor een kringloopwinkel. Cursus omgaan met klanten is aan te bevelen voor de medewerkers. Evenals het aangeven als er zaken gesloten zijn (koffiecorner, buiten weekend om) zodat er geen rij met mensen staat te wachten voor koffie. Geen aanrader, helaas.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Noppes Hoorn. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Kringloopwinkel? In den beginne misschien, tegenwoordig een schandalig dure commerciele winkel met over het paard getilde eisen geworden. Koopjes zijn er niet meer te vinden & doen moeilijk bij het ophalen of wegbrengen van spullen. Profiterende werknemers. Zelf zal ik er niet meer binnenstappen, iets wegbrengen of op laten halen. Zorg wel dat ik het via Marketplace wel aan een lief prijsje wegdoe, gratis laat ophalen of naar het afvalpunt breng en ik hoop dat meer mensen dat gaan doen want wat mij betreft is dit hier gewoon geldklopperij, niets meer en niets minder

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Noppes Hoorn. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Ze kunnen het beter vintage noppes noemen inplaats van een kringloop.. Prijzen zijn schandalig omhoog gegaan Niet meer de moeite waard om er te kijken. Wat helemaal schandalig is,is dat ze nu een merkkleding rek hebben De beste spullen komt sowieso niet in de winkel maar houden ze achter..

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Veel te duur geworden. De beste spullen komen niet eens meer in de winkel.. En ze hebben bij de kleding zelfs een merk rek.. Binnen 2 jaar is de prijsstijging zo een 125% Ik noem dit geen kringloopwinkel meer maar een vintage store maar dan zonder de topstukken

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Niet normaal hoe duur het daar geworden is !!!??? En het personeel moet eens goed opgeleid worden hoe je met klanten om moet gaan en er niet met een chagrijnige kop te gaan staan als een treurwilg. Vroeger bracht ik hier regelmatig spullen maar dat ga ik zeker niet meer doen nu ze het verkopen als bijna de nieuwprijs , echt oplichterij en schandalig !! Ik ga tegenwoordig naar rateplan waar wel vriendelijk personeel rondloopt en de prijzen nog normaal zijn en anders er over te praten is . Winkel is ook heel netjes en overzichtelijk ingericht die krijgen van mij 10 sterren

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Noppes Hoorn. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Een fantastische ervaring bij Noppes Hoorn. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Ze vragen 0,50,- voor de toilet ik vind dit een service die je als winkel verleend slechte zaak dat ze daar nu geld voor gaan vragen! Verder dure prijzen voor uitgeleefde spullen.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Noppes Hoorn. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  De minst leuke van alle noppes vestigingen Naar horen zeggen is er een nieuwe manager, misschien een idee om een cursus winkelinrichting te volgen. Het gaat al mis bij de in en uitgang. Wie verzint het om maar een deur te gebruiken als je er twee hebt. De nieuwe trend zijn luchtverfrissers in de vestigingen, buiten dat ze op je longen slaan stinken ze enorm

  Beantwoorden
 14. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Bought a great Sony smart TV for only 21 Euro. And there is nothing wrong with it, I am very satisfied.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter