Kringloopwinkel Double Use in Nieuw-Weerdinge

Ontdek tweedehands schatten bij Double Use in Nieuw-Weerdinge: kwalitatieve kleding, meubels, boeken, en meer voor duurzaam winkelplezier.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Welkom bij Double Use: de kringloopwinkel in Nieuw-Weerdinge

Ben je op zoek naar een plek waar je tweedehands spullen kunt kopen en verkopen? Dan is Double Use dé plek voor jou! Deze kringloopwinkel in Nieuw-Weerdinge biedt een breed scala aan gebruikte, maar kwalitatieve items. Hier ontdek je unieke schatten en geef je items een tweede leven.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Double Use kun je verschillende spullen brengen, zoals kleding, schoenen, meubels, boeken, speelgoed en huisdecoratie. We zijn altijd op zoek naar goedwerkende apparatuur en elektronica. Dus als je overbodige items hebt die nog in goede staat verkeren, neem ze gerust mee naar onze winkel. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je kunt er ook nog een leuk bedrag voor terugkrijgen!

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij Double Use vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Daarom controleren we alle spullen die in de winkel worden aangeboden zorgvuldig op gebreken en kwaliteit. Let bij het winkelen in onze kringloopwinkel op de staat van de spullen, zoals krassen, scheuren of ontbrekende onderdelen. We bieden echter geen garantie op onze producten, dus zorg ervoor dat je goed de tijd neemt om te kijken of het item in de gewenste staat verkeert voordat je het koopt.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Double Use hanteert een eenvoudig en transparant proces. Bij binnenkomst kun je je spullen afgeven bij onze medewerkers. Zij zullen de items beoordelen en een prijsvoorstel doen. Indien akkoord, ontvang je direct contant geld of een voucher die je kunt besteden in onze winkel. Als je op zoek bent naar nieuwe items, kun je rustig rondneuzen tussen ons gevarieerde aanbod. We hebben ook speciale programma’s zoals ons loyaliteitsprogramma, waarbij je spaarpunten kunt verdienen voor extra korting op je aankopen.

Kom langs bij Double Use

Ben je nieuwsgierig geworden naar Double Use? Breng dan een bezoek aan ons adres: P. Beugelstraat 12, 7831 EB Nieuw-Weerdinge. We zijn geopend van

en staan klaar om je te helpen bij het ontdekken van de verborgen schatten in onze kringloopwinkel. Voor meer informatie over Double Use en andere kringloopwinkels in Drenthe, kun je een kijkje nemen op onze website. Kom langs en ervaar zelf de charme en het plezier van winkelen bij Double Use, de beste kringloopwinkel in Nieuw-Weerdinge! Kringloop Nieuw-Weerdinge is the key!

Laat hieronder een review achter