Kringloopwinkel Ter Apel

Ontdek duurzame tweedehands vondsten, van kleding tot meubels, in Kringloopwinkel Ter Apel – uw eco-vriendelijke schatkamer.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-17:00
Woensdag09:30-17:00
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Vriendelijk personeel leuke en gezellige winkel. Snel wisselende voorraad. Grote collectie aan boeken en elpees. Ook veel electronica. Veel kleding voor een redelijke prijs”

Herman Huizingh

“Super fijne mooie zaak met werkelijke kwaliteit spullen …gezellige en behulpzame eigenaren waar je heel graag bij terug komt…”

yvonne Petersen

“Leuk opgezette winkel netheid gecombineerd met ruimte om te struinen. Gratis koffie en thee.”

Bennie Brakels

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Ter Apel: Ontdek Duurzaam Shoppen in Ter Apel

Op zoek naar een kringloopwinkel in Ter Apel? Dan is Kringloopwinkel Ter Apel de ideale plek om tweedehands spullen te shoppen en een steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Gevestigd aan de Stationsstraat 9, 9561 KE Ter Apel, is deze winkel gemakkelijk te bereiken en heeft het een rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren is Kringloopwinkel Ter Apel zeker een bezoekje waard.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel Ter Apel?

Bij Kringloopwinkel Ter Apel kun je terecht voor verschillende soorten tweedehands items. Ze accepteren onder andere kleding, waardoor je jouw oude kleding een nieuw leven kunt geven door het te doneren aan de winkel. Daarnaast nemen ze ook andere meubels, elektronica, boeken en huishoudelijke artikelen aan. Dus als je spullen hebt waar je graag vanaf wilt, kun je deze inleveren bij de winkelpagina.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloopwinkel Ter Apel?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de items. Hoewel de prijzen vaak lager zijn dan in reguliere winkels, wil je er zeker van zijn dat de spullen die je koopt nog in goede staat zijn. Neem de tijd om de items te inspecteren en controleer op eventuele beschadigingen. Daarnaast is het altijd handig om te kijken naar unieke vondsten die je nergens anders zult vinden. Kringloopwinkels hebben vaak een gevarieerd assortiment, dus wees avontuurlijk en laat je verrassen door de vele schatten die je kunt ontdekken.

Hoe werkt Kringloopwinkel Ter Apel?

Als je de Kringloopwinkel Ter Apel bezoekt, kun je rekenen op een vriendelijk en behulpzaam team dat je graag helpt met al je vragen. Je kunt er zowel contant als met pin betalen, inclusief contactloos mobiel betalen en creditcards. Daarnaast biedt Kringloopwinkel Ter Apel ook online prijsopgaven aan, zodat je vooraf een indicatie krijgt van de prijs voordat je een aankoop doet. Met ruime openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag, van 09:30 tot 17:00 uur, is er altijd wel een geschikt moment om de winkel te bezoeken.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast de reguliere winkelfunctie biedt Kringloopwinkel Ter Apel ook unieke programma’s, kortingen en andere services aan. Houd hun Facebook-pagina in de gaten voor actuele informatie over speciale evenementen, kortingsacties en nieuwe items in de winkel. Zo mis je nooit de kans om te profiteren van interessante aanbiedingen!

Plan je bezoek aan Kringloopwinkel Ter Apel en ervaar zelf het plezier van duurzaam shoppen en het ontdekken van unieke tweedehandsschatten. Daarnaast draag je ook nog eens bij aan een beter milieu. Kom langs en beleef een inspirerende winkelervaring!

40 gedachten over “Kringloopwinkel Ter Apel”

 1. ★★★★★

  Vriendelijk personeel leuke en gezellige winkel. Snel wisselende voorraad. Grote collectie aan boeken en elpees. Ook veel electronica. Veel kleding voor een redelijke prijs

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Super fijne mooie zaak met werkelijke kwaliteit spullen …gezellige en behulpzame eigenaren waar je heel graag bij terug komt…

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Ter Apel. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Ter Apel. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Ter Apel. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Ter Apel. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Ter Apel. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter