Kringloopwinkel Het Valthermondse fabriekje

Ontdek duurzaam winkelen bij Het Valthermondse fabriekje – kringloop voor boeken, meubels, speelgoed en meer in Valthermond.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke mini kringloop zeker de moeite waard om eens even lekker rond te neuzen.”

MJ de Zwart

“Lieve mensen en voor iedereen wat”

Truus Heinsmann

Meer reviews lezen…

Het Valthermondse fabriekje: een duurzaam winkelavontuur in Valthermond

Wat kan je brengen naar Het Valthermondse fabriekje?

Het Valthermondse fabriekje is een bijzondere kringloopwinkel in Valthermond, waar je terecht kunt met een breed scala aan tweedehands spullen. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Door jouw tweedehands items naar Het Valthermondse fabriekje te brengen, draag je bij aan duurzaam winkelen en geef je deze producten een tweede leven. Op deze manier verkleinen we samen de afvalberg en maken we de wereld een beetje groener.

Waar moet je op letten bij Het Valthermondse fabriekje?

Bij Het Valthermondse fabriekje is het belangrijk om altijd goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel tweedehands artikelen vaak in goede staat verkeren, is het verstandig om te controleren of alles naar behoren functioneert. Daarnaast is het handig om te weten dat Het Valthermondse fabriekje alleen op zaterdag geopend is. Zorg er dus voor dat je deze dag reserveert om van dit duurzame winkelavontuur te kunnen genieten.

Hoe werkt Het Valthermondse fabriekje?

Als je Het Valthermondse fabriekje bezoekt, word je verwelkomd met een uitgebreid aanbod aan diverse tweedehands items. Van boeken tot meubels en van speelgoed tot muziek, er is voor ieder wat wils. Je kunt rustig rondsnuffelen en op zoek gaan naar unieke vondsten. Het Valthermondse fabriekje staat bekend om haar servicegerichtheid en biedt verschillende programma’s en kortingen aan. Zo kun je deelnemen aan workshops en zelfs kinderfeestjes vieren in de winkel.

Bovendien biedt Het Valthermondse fabriekje diverse handige services aan. Zo kun je online prijsopgaven aanvragen en is bezorging mogelijk. Daarnaast is er een rolstoelvriendelijke parking, waardoor de winkel toegankelijk is voor iedereen.

Het Valthermondse fabriekje heeft een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 sterren, wat de kwaliteit en service van deze kringloopwinkel onderstreept. Mis geen enkele update over Het Valthermondse fabriekje en volg de winkel op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom duurzaam tweedehands winkelen.

Breng een bezoek aan Het Valthermondse fabriekje en ontdek het plezier van duurzaam winkelen in Valthermond. Geef tweedehands spullen een nieuw leven en draag bij aan een duurzamere wereld. Met Het Valthermondse fabriekje wordt winkelen niet alleen leuk, maar ook verantwoord!

Voor meer informatie over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Drenthe, kun je altijd contact opnemen met Het Valthermondse fabriekje.

4 gedachten over “Kringloopwinkel Het Valthermondse fabriekje”

  1. ★★★★☆

    Een top bezoek aan Het Valthermondse fabriekje. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter