Kringloop 4all in Nijverdal

Ontdek duurzame schatten bij Kringloop 4all Nijverdal – boeken, meubels, mode en meer! Beleef uniek, avontuurlijk winkelen ma-za.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:30-17:00
Dinsdag09:30-17:00
Woensdag09:30-17:00
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Socialmedia

In het kort:

“Prima winkel met erg groot assortiment aan allerlei spullen en huisraad en kleding. Nemen ook goede spullen in. Elektrische apparaten kunnen altijd worden ingeleverd. We zijn geslaagd met een mooi degelijk bed met zo goed als nieuwe lattenbodem tegen redelijke prijs.”

H. Schipper

“Hele mooie kringloop hier. Erg groot en normale prijzen. Sfeer die er hangt is ook gezellig, en het oogt erg schoon en opgeruimd. Vind hier altijd wel iets leuks om mee te nemen naar huis.”

Lisa Dekker

“I actually only come here for the music, especially vinyl. Here you can generally score well and cheaply. Generally friendly and helpful staff.”

wgm broekgerrits

Meer reviews lezen…

Kringloop 4all: Avontuurlijk Duurzaam Winkelen in Nijverdal

Over Kringloop 4all

Kringloop 4all is een bekende kringloopwinkel in Nijverdal, gelegen aan de Nijverheidsweg 2C. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren, biedt deze winkel een unieke ervaring op het gebied van duurzaam winkelen. De openingstijden van Kringloop 4all zijn van maandag tot en met zaterdag, van 09:30 tot 17:00 uur. Ben je klaar voor een avontuur in de wereld van tweedehands winkelen? Bezoek dan deze gezellige kringloopwinkel in Nijverdal!

Wat kan je vinden bij Kringloop 4all?

Bij Kringloop 4all is er voor iedereen wat wils. Het assortiment van deze kringloopwinkel omvat onder andere boeken, bouwmaterialen, brocante, computers, fietsen, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, planten, speelgoed en vintage items. Dit betekent dat je hier alles kunt vinden, van een goed boek tot unieke vintage stukken. Het beste van alles is dat het kopen van tweedehands spullen bijdraagt aan een duurzame samenleving!

Wat moet je weten bij het winkelen bij Kringloop 4all?

Bij het bezoeken van Kringloop 4all zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste accepteert de winkel betalingen met PIN, wat het winkelen gemakkelijk maakt. Daarnaast biedt Kringloop 4all een bezorgservice en een handige ophaalservice voor grote aankopen of donaties. Ook rolstoelgebruikers zijn van harte welkom, aangezien de winkel een rolstoeltoegankelijke ingang heeft. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Mocht je even gebruik willen maken van het toilet, dan kan dat ook in deze kringloopwinkel. En als je ooit hulp nodig hebt bij woningontruiming, kan Kringloop 4all je daar ook bij ondersteunen.

Unieke programma’s en diensten

Naast het diverse assortiment en de handige faciliteiten biedt Kringloop 4all ook enkele unieke programma’s en diensten. Zo kun je hier terecht voor woningontruiming, mocht dat nodig zijn. Daarnaast beschikt de winkel over een actieve sociale media aanwezigheid, voornamelijk op Facebook, waar je op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen.

Kringloop 4all is niet zomaar een kringloopwinkel. Het is een plek waar je kunt genieten van avontuurlijk winkelen, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Bezoek deze geweldige winkel in Nijverdal en ontdek zelf wat Kringloop 4all te bieden heeft!

Kringloopwinkels in Nijverdal: https://www.kringloop-info.nl/overijssel/nijverdal/Meer informatie over kringloopwinkels in provincie Overijssel: https://www.kringloop-info.nl/overijssel/

70 gedachten over “Kringloop 4all in Nijverdal”

 1. ★★★★★

  Hele mooie kringloop hier. Erg groot en normale prijzen. Sfeer die er hangt is ook gezellig, en het oogt erg schoon en opgeruimd. Vind hier altijd wel iets leuks om mee te nemen naar huis.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel 4all. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel 4all. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel 4all. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel 4all. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  I actually only come here for the music, especially vinyl. Here you can generally score well and cheaply. Generally friendly and helpful staff.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel 4all. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Prima winkel met erg groot assortiment aan allerlei spullen en huisraad en kleding. Nemen ook goede spullen in. Elektrische apparaten kunnen altijd worden ingeleverd. We zijn geslaagd met een mooi degelijk bed met zo goed als nieuwe lattenbodem tegen redelijke prijs.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel 4all. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een erg leuke kringloop winkel. Konden 20 minuten van tevoren nog een afspraak maken. Leuke spullen en aardige mensen! Ik zal hier zeker nog eens langs willen komen.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Super fijne kringloopwinkel. Aardig personeel en konden 20 min van te voren reserveren om de winkel te zoeken. Aardig stoffig, maar wat verwacht je met zoveel spullen!

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel 4all. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter