Kringloopwinkel Boedelverkoop Nijverdal (meubelverkoop)

Ontdek unieke meubels, vintage en brocante items bij Boedelverkoop Nijverdal – jouw bestemming voor duurzaam winkelen met hoge waarderingen.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ziet er netjes uit. Veel spullen voor een heel schappelijke prijs. Het personeel was heel behulpzaam.”

Wim Rijksen

“Fantastische service!!! Klantvriendelijk en betrouwbaar!”

Janine Goedhart

Meer reviews lezen…

Boedelverkoop Nijverdal: Ontdek de Schatten van Duurzaam Winkelen in Nijverdal

Boedelverkoop Nijverdal, ook wel bekend als meubelverkoop Nijverdal, is dé plek waar je naar toe moet gaan als je op zoek bent naar unieke vondsten en schitterende koopjes. Deze opmerkelijke kringloopwinkel bevindt zich aan de Nijverheidsweg 4-A in Nijverdal en wordt met veel passie gerund door een vrouwelijke ondernemer. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren, kun je er zeker van zijn dat je hier een geweldige winkelervaring zult hebben.

Wat kun je inleveren bij Boedelverkoop Nijverdal?

Bij Boedelverkoop Nijverdal is het helaas niet mogelijk om spullen in te leveren. Deze kringloopwinkel verkoopt juist gebruikte spullen die afkomstig zijn uit woningontruimingen. Het dagelijkse aanbod is heel divers en varieert van meubelstukken tot kleingoed, boeken, vintage en brocante items. Kortom, alles wat je bij mensen thuis kunt aantreffen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Boedelverkoop Nijverdal?

Bij het winkelen bij Boedelverkoop Nijverdal zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Allereerst accepteert deze kringloopwinkel alleen contant geld, betaalpassen, en zelfs contactloos mobiel betalen en creditcards, zodat je op jouw favoriete manier kunt betalen voor je aankopen. Bovendien is Boedelverkoop Nijverdal rolstoelvriendelijk met een toegankelijke parking, een rolstoeltoegankelijk toilet en rolstoelvriendelijke zitplaatsen, zodat iedereen van het winkelen kan genieten.

Hoe werkt Boedelverkoop Nijverdal?

Als je nog nooit eerder bij Boedelverkoop Nijverdal bent geweest, vraag je je wellicht af hoe het allemaal werkt. In deze kringloopwinkel vind je een ruim assortiment aan tweedehands spullen die je kunt kopen. Bovendien biedt Boedelverkoop Nijverdal verschillende unieke programma’s, kortingen en services aan om je winkelervaring nog beter te maken. Zo kun je online shoppen bij Kringloop Nijverdal en houden ze je via hun Instagram en Facebook op de hoogte van het laatste nieuws en updates.

Diensten en faciliteiten bij Boedelverkoop Nijverdal

Naast een uitgebreide winkelervaring biedt Boedelverkoop Nijverdal ook verschillende diensten en faciliteiten aan. Zo is de kringloopwinkel bereikbaar per openbaar vervoer en beschikt over een bezorgservice als je grote aankopen wilt laten thuisbezorgen. Daarnaast is er een parkeerplaats aanwezig en zijn de faciliteiten rolstoelvriendelijk met toegankelijke toiletten. Helaas biedt Boedelverkoop Nijverdal geen eetgelegenheid, fietsenmaker, inname van goederen, koffiehoek, ophaalservice, reparaties of verhuizingen aan.

Boedelverkoop Nijverdal is een geweldige plek waar je unieke en betaalbare items kunt vinden. Je zult versteld staan van de schatten die je hier zult ontdekken. Dus kom langs en beleef zelf de magie van duurzaam winkelen bij Boedelverkoop Nijverdal in Nijverdal.

Laat hieronder een review achter