Kringloopwinkel Dorcas Winkel Nijverdal

Ontdek duurzaam tweedehands shoppen bij Dorcas Winkel Nijverdal – voor boeken, kleding, meubels en speelgoed in een gezellige sfeer.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:30-17:00
Woensdag13:30-17:00
Donderdag13:30-17:00
Vrijdag13:30-17:00
Zaterdag11:30-15:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke kringloop hier. Niet heel groot en een beetje oudbollig aanbod maar de enorme lage prijzen maken veel goed. Er staat zelfs een hoekje met wat gratis mee mag. Deze kringloop opereert uit een christelijke hoek en dat is te merken. Aardige mensen en lage prijzen. Een kringloop zoals dat hoort.”

Lisa Dekker

“Echt een hele fijne kringloop met fantastisch personeel dat belangeloos deze grote winkel runt. De prijzen die men vraagt zijn heel redelijk en dit alles voor arme mensen in vele landen. Ik beveel deze kringloop van harte aan. Ted Winkels”

ted winkels

“Tweede hands winkelen voor het goede doel. Grote winkel. Schoon en zo goed als onbeschadigd spul. Meubels, boeken en prullaria op de boven verdieping. Huisraad, speelgoed, kleding en elektronica in de kelder.”

Puppy Zwolle

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Nijverdal: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Nijverdal

De Dorcaswinkel in Nijverdal aan de Rijssensestraat is dé plek waar je moet zijn voor tweedehands spullen. Met twee verdiepingen vol met een divers aanbod, van boeken tot kleding en van meubels tot speelgoed, is er voor ieder wat wils. Gelegen in het voormalig pand van De Speelboom, is Dorcas Winkel Nijverdal een populaire bestemming voor liefhebbers van kringloopwinkels in Nijverdal.

Wat kan je brengen naar Dorcas Winkel Nijverdal?

Ben je aan het opruimen en heb je spullen die je niet meer nodig hebt? Dan kan je deze doneren aan Dorcas Winkel Nijverdal. Het personeel neemt graag jouw kleding, boeken, meubels en speelgoed in. Zo geef je je spullen een tweede leven en draag je bij aan duurzaam tweedehands winkelen in Nijverdal. Wil je liever dat de spullen worden opgehaald? Dat is ook mogelijk. Dorcas Winkel Nijverdal biedt namelijk een handige ophaalservice aan, waardoor je jouw donaties eenvoudig kunt laten ophalen.

Waar moet je op letten bij het winkelen in Dorcas Winkel Nijverdal?

Bij een bezoek aan Dorcas Winkel Nijverdal zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Zo is het goed om te weten dat de winkel rolstoelvriendelijk is, met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid. De winkel accepteert diverse betaalpassen, contactloos mobiel betalen én creditcards. Ook biedt Dorcas Winkel Nijverdal een bezorgservice aan, zodat je grotere aankopen eenvoudig thuis kunt laten bezorgen. Let er wel op dat er bij het pand beperkte parkeergelegenheid is, dus als de parkeerplaats vol is, kan je gebruik maken van de betaalde parkeergelegenheid in de straat zelf.

Hoe werkt Dorcas Winkel Nijverdal?

Dorcas Winkel Nijverdal is onderdeel van de stichting Dorcas, die zich wereldwijd inzet voor mensen in nood. De opbrengst van de winkel komt dan ook ten goede aan diverse hulpprojecten van Dorcas. Door te winkelen bij Dorcas Winkel Nijverdal draag je dus niet alleen bij aan duurzaamheid, maar ook aan het verbeteren van leefomstandigheden van mensen wereldwijd.

Unieke programma’s en kortingen

Dorcas Winkel Nijverdal heeft een aantal unieke programma’s en kortingen om jouw winkelervaring nog leuker te maken. Zo kan je regelmatig profiteren van speciale kortingsacties, waardoor je nóg voordeliger kunt winkelen. Daarnaast is de winkel bereikbaar per openbaar vervoer, waardoor je gemakkelijk met het OV naar de winkel kunt komen.

Mis geen enkele update over Dorcas Winkel Nijverdal en volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen via de social media kanalen.

Dorcas Winkel Nijverdal: jouw plek voor duurzaam tweedehands winkelen in Nijverdal!

55 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Winkel Nijverdal”

 1. ★★★★★

  Op de site staat dat men graag kerstspullen ontvangt. Wanneer ik met deze spullen aankom wordt me medegedeeld dat zij deze niet innemen! Pas dan de site aan

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Leuke kringloop hier. Niet heel groot en een beetje oudbollig aanbod maar de enorme lage prijzen maken veel goed. Er staat zelfs een hoekje met wat gratis mee mag. Deze kringloop opereert uit een christelijke hoek en dat is te merken. Aardige mensen en lage prijzen. Een kringloop zoals dat hoort.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Nijverdal. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Nette kringloopwinkel met nette prijzen. Helaas geen bijzondere dingen gezien, maar het is natuurlijk maar net wat er binnen komt.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Nijverdal. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Dorcas Winkel Nijverdal. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Nette winkel met 2e hands artikelen voor leuke prijzen. Helaas zijn de vrijwilligers die hier werken wel erg chagrijnig. Tevens willen ze prachtige spullen vaak helemaal niet hebben, beetje ondankbaar vind ik…

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Niet heel groot, maar leuk, netjes gesorteerd, vriendelijk personeel en schappelijke prijsjes. Een kringloop zoals ik ze graag bezoek.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Dorcas Winkel Nijverdal. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Dorcas Winkel Nijverdal. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Nijverdal. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Mooie, ruime winkel met prima assortiment. Heb hier altijd goede ervaringen gehad, maar heb een vervelende nasmaak overgehouden aan mijn laatste bezoek. Het personeel laat nog wat te wensen over. Ruim 5 minuten voor sluitingstijd wordt gemeld dat de winkel bijna gaat sluiten. Vervolgens staat de deur (ingang) nog open en komen er twee klanten binnen. Hen wordt gemeld dat de winkel bijna gaat sluiten. Mevrouw denkt: prima, nemen we even snel een kijkje. (Er stond immers nog een lange rij bij de kassa. Dus de winkel zou nog niet meteen leeg zijn om ook daadwerkelijk te sluiten.) Wordt er van achter de kassa gemeld: Nee! Dan moet je niet verder de winkel in lopen! Meneer en mevrouw zijn, mijns insziens, op een bijzonder onvriendelijke manier de winkel uitgestuurd. Vervolgens wordt er een discussie gevoerd over of een product nu 50 cent of 2 euro moet kosten. Mevrouw gaf aan het product uit de bak van 50 cent gehaald te hebben. Maar ze wordt er op gewezen dat er toch echt 2 euro op het product staat en ze dus 2 euro moet betalen. Mevrouw wil het product niet meer, wat heel begrijpelijk is. Vond het gewoon niet netjes allemaal. Heb een halfuur moeten rijden voor dit bezoekje, maar het was me op deze manier niet waard. Mij zie je hier voorlopig niet meer terug, helaas.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Echt een hele fijne kringloop met fantastisch personeel dat belangeloos deze grote winkel runt. De prijzen die men vraagt zijn heel redelijk en dit alles voor arme mensen in vele landen. Ik beveel deze kringloop van harte aan. Ted Winkels

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter