Kringloopwinkel Brocante By Nina in Nijverdal

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Brocante By Nina in Nijverdal – meubels, elektronica, boeken en meer met topbeoordelingen!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Brocante By Nina: De Kringloopwinkel in Nijverdal

Bent u op zoek naar unieke tweedehands spullen? Dan bent u bij Brocante By Nina aan het juiste adres! Deze kringloopwinkel is gevestigd in de Zeeheldenwijk in Nijverdal, gemeente Hellendoorn. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren is dit dé plek waar u moet zijn voor een bijzondere winkelervaring.

Wat kunt u inleveren bij de kringloopwinkel?

Bij Brocante By Nina kunt u allerlei tweedehands goederen inleveren, behalve kleding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meubels, elektronica, boeken, speelgoed en huishoudelijke artikelen. Door uw spullen een tweede leven te geven, draagt u bij aan een duurzamere samenleving. Dus waar wacht u nog op? Ruim uw zolder op en breng uw overbodige spullen naar Brocante By Nina!

Waar moet u op letten bij de kringloopwinkel?

Bij deze kringloopwinkel is het belangrijk om goed op te letten. Hier kunt u namelijk echte pareltjes vinden! Vintage meubels, antieke decoratie en andere unieke items liggen op u te wachten. Kijk dus goed in alle hoeken en gaten, want wie weet ontdekt u iets bijzonders. De voorraad wordt regelmatig aangevuld, dus het is zeker de moeite waard om vaker een bezoekje te brengen.

Hoe werkt Brocante By Nina?

Brocante By Nina wordt beheerd door één persoon en staat bekend om haar persoonlijke service en aandacht voor haar klanten. De winkel is geopend volgens de reguliere openingstijden. Deze openingstijden kunt u vinden op de website van Brocante By Nina. Neem gerust een kijkje op de website voor meer informatie en het laatste nieuws.

Naast de reguliere verkoop heeft Brocante By Nina ook nog enkele unieke programma’s en services voor haar klanten. Zo organiseert de winkel regelmatig speciale acties en kortingen. Houd hiervoor de Facebookpagina van Brocante By Nina in de gaten. Hier kunt u ook een impressie krijgen van het assortiment en de sfeer in de winkel.


Brocante By Nina is dé kringloopwinkel in Nijverdal waar u terecht kunt voor unieke tweedehands vondsten. Breng uw spullen langs, ontdek bijzondere items en geniet van de persoonlijke service. Kom eens langs, u zult versteld staan van wat u in deze kringloopwinkel kunt vinden!

Laat hieronder een review achter