Kringloop Hoevelaken

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Kringloop Hoevelaken. Duurzaam shoppen met een uitgebreid assortiment kleding, meubels en meer.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

In het kort:

“Leuke kringloopwinkel met een goede doorstroom aan spullen. Ik kom er regelmatig en weet vrijwel altijd een mooi vondst te scoren voor weinig geld. De prijzen zijn meestal zeer schappelijk, de winkel is overzichtelijk ingericht en tot op zekere hoogte toegankelijk en netjes. Ik vind het wel jammer dat de openingstijden erg beperkt zijn. Naar wat ik begrepen heb, komt dit met name door een tekort aan vrijwilligers, wat het lastig maakt om de boel bezet te krijgen. Wat mij betreft verdiend het personeel een applaus voor hun inzet, want veel klanten lijken niet te beseffen dat deze winkel niet commercieel is en dat men er dus vooral om het principe staat. Klanten mogen wat dat betreft wel iets meer respect tonen voor het personeel. Zij willen ook nog wat vrije tijd overhouden… dus ga er vanuit dat sluitingstijd ook echt sluitingstijd is.”

Laurens A.

“Kringloop Hoevelaken is een gezellige kringloop gelegen op de Hogebrinkerweg in Hoevelaken. De kringloop heeft een zeer uitgebreid assortiment die zeer regelmatig word uitgebreid. Personeel vind ik het een van de betere kringloop winkels uit de omgeving. Tevens is de kringloop redelijk geprijsd. Ik ben bijvoorbeeld geslaagd voor nieuwe borrel glaasjes. En een schaal met nieuwe amuse lepels. Kringloop Hoevelaken is zeer zeker de moeite waard. 👍🏻😜”

Dhr. C. Rozemeijer-Spijker

“Weer wat leuke dingen weten te scoren voor leuk prijsje. Maar ik was tevens ook verbaasd wat men voor bepaalde items vroeg. Echt geen kringloopprijzen. Ik snap er moet verdiend worden..maar items krijgt men gratis en wellicht leuker als er niet op internet gespeurd wordt hoeveel iets wellicht waard is. Verder staat alles netjes geëtaleerd en hangt er een fijne sfeer en is er genoeg parkeermogelijkheid”

Sjakie Dekker

Meer reviews lezen…

Kringloop Hoevelaken: Dé plek voor verrassende vondsten

Een duurzame manier om te winkelen in Hoevelaken

Welkom bij Kringloop Hoevelaken, dé plek waar je verrassende vondsten kunt doen en tegelijkertijd een steentje bijdraagt aan een duurzamere wereld. Deze kringloopwinkel, gevestigd aan de Hogebrinkerweg 23 in Hoevelaken, biedt een breed assortiment aan gebruikte goederen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren weet je zeker dat je hier een positieve winkelervaring zult hebben.

Wat kun je brengen bij Kringloop Hoevelaken?

Bij Kringloop Hoevelaken kun je jouw gebruikte goederen een nieuwe bestemming geven. Breng je spullen bij voorkeur schoon en in goede staat naar de winkel. De innametijden van de gebruikte goederen kun je vinden op de website. Of het nu gaat om kleding, meubels, elektronica of huisdecoratie, jouw bijdrage is waardevol voor de winkel en het milieu.

Waar moet je op letten bij Kringloop Hoevelaken?

Bij Kringloop Hoevelaken is het belangrijk om goed op de prijzen te letten. Veel klanten hebben aangegeven dat de prijzen hier aantrekkelijk zijn. Zo kun je bij deze kringloopwinkel echt koopjes vinden. Het aanbod is divers en wordt regelmatig aangevuld, dus het is zeker de moeite waard om regelmatig een bezoek te brengen.

Hoe werkt Kringloop Hoevelaken?

Deze kringloopwinkel is gevestigd in een voormalige rommelmarktlocatie van de Hervormde Gemeente. Het aanbod van spullen wordt gebruikt om geld in te zamelen voor de restauratie van de kerktoren van de dorpskerk. Zo draagt Kringloop Hoevelaken niet alleen bij aan duurzaamheid, maar ook aan het behoud van erfgoed.

Naast het reguliere winkelaanbod biedt Kringloop Hoevelaken ook verschillende programma’s, kortingen en services. Zo is er een speciaal innamepunt voor goederen en zijn de faciliteiten rolstoelvriendelijk, wat het voor iedereen toegankelijk maakt. Bovendien accepteert de winkel verschillende betaalopties, zoals betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards.

Kom langs bij Kringloop Hoevelaken

Met de openingstijden op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur staat Kringloop Hoevelaken klaar om je te verwelkomen. Of je nu op zoek bent naar een uniek kledingstuk, een bijzonder woonaccessoire of gewoon wilt rondsnuffelen, de kans is groot dat je bij Kringloop Hoevelaken vindt wat je zoekt. Kom langs en ontdek zelf de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

Wil je meer weten over andere kringloopwinkels en tweedehands winkelen in Nederland? Neem dan een kijkje op https://www.kringloop-info.nl/gelderland en ontdek de leukste adressen bij jou in de buurt.

Volg ons ook op social media voor het laatste nieuws en updates:

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden van Kringloop Hoevelaken en ga op zoek naar unieke schatten met een bijzonder verhaal!

Laat hieronder een review achter