Kringloopwinkel Dorcas Winkel Heerenveen

Kringlopen Dorcas Winkel Heerenveen. Uw bestemming voor tweedehands boeken, meubels, kleding en meer! Perfecte kringloopervaring.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Super kringloop winkel voor een goed doel. Heerlijk om lekker rond te lopen en verdwalen opzoek naar mooie pareltjes met kleine prijsjes!”

Anne –

“Zeer uitgebreid assortiment. Veel kleren van mooie kwaliteit. De winkel is ruim opgezet, gesorteerd in themas. Fijne winkel, goed doel.”

Tsjitske Kok

“Doorsnee assortiment met weinig echte pareltjes. Alles erg netjes en schoon, de meubels sprongen er positief bovenuit.”

Leontien Smit

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Heerenveen: Dé Kringloopwinkel in Heerenveen

Dorcas Winkel Heerenveen is dé plek waar je moet zijn als je op zoek bent naar bijzondere tweedehands spullen in Heerenveen. Deze kringloopwinkel is gevestigd aan de Heremaweg 20, 8444 AP Heerenveen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze bijzondere winkel.

Wat kun je inbrengen bij Dorcas Winkel Heerenveen?

Heb je spullen thuis liggen die je niet meer gebruikt of waar je afstand van wilt doen? Bij Dorcas Winkel Heerenveen kun je jouw goederen met een gerust hart inleveren. Ze nemen diverse items aan, zoals boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door jouw spullen in te leveren, draag je bij aan een duurzamere wereld.

Waar moet je op letten bij het bezoeken van de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Dorcas Winkel Heerenveen is het belangrijk om goed op de openingstijden te letten. De winkel is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Op maandag, vrijdag en zondag is de winkel helaas gesloten. Neem ook een kijkje op de Facebook-pagina van Dorcas Winkel Heerenveen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en eventuele speciale acties.

Hoe werkt Dorcas Winkel Heerenveen?

Dorcas Winkel Heerenveen hanteert een interessante werkwijze. Naast het verkopen van tweedehands spullen, bieden ze ook een online shop aan op Marktplaats. Hier kun je de mooiste items uit de winkel eenvoudig bekijken en kopen. Daarnaast kun je bij Dorcas Winkel Heerenveen ook terecht voor het doneren van goederen. Ze hebben een inname-service en een handige ophaalservice om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast het reguliere aanbod heeft Dorcas Winkel Heerenveen ook verschillende interessante programma’s en diensten. Zo kun je gratis financieel advies ontvangen in de winkel. Daarnaast is er een speciaal spaarsysteem waarbij je punten kunt verdienen voor elke aankoop die je doet. Bij een bepaald aantal punten ontvang je een leuke korting op je volgende aankoop.

Volg Dorcas Winkel Heerenveen op social media

Mis geen enkele update en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam winkelen bij Dorcas Winkel Heerenveen. Volg de kringloopwinkel op Facebook en blijf op de hoogte van alle leuke acties, nieuwe items en inspirerende verhalen.

Kom langs bij Dorcas Winkel Heerenveen en ontdek de unieke schatten die hier te vinden zijn. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk! Voor meer informatie over kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Heerenveen, kun je een kijkje nemen op de website van Kringloop Info NL.

437 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Winkel Heerenveen”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Heerenveen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Heerenveen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Dorcas Winkel Heerenveen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Leuke winkel. mist wel een ster doordat een vrouw achter de kassa die bij het afrekenen van mening was dat sommige spullen te goedkoop geprijsd zouden zijn en zou dat even eigenhandig opschroeven bij het afrekenen.. heel bijzonder.. aangezien er in de schappen nog genoeg was met de zelfde rode sticker, kunnen ze wel nagaan dat ze dat zelf gedaan hebben en niet wij. Dat betekent alleen niet dat je kan zeggen die moesten eigenlijk 1 euro te zijn en niet 50cnt dus we maken er 75cnt p.st van bij alles die een rode sticker heeft, en dan heb je nog steeds een koopje hoor nee zo werkt het niet. Na korte discussie toch alles voor de prijs mee gekregen die er overal opstond. Had ook anders alles laten staan uit principe.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Heerenveen. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Dorcas Winkel Heerenveen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Heerenveen. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Super kringloop winkel voor een goed doel. Heerlijk om lekker rond te lopen en verdwalen opzoek naar mooie pareltjes met kleine prijsjes!

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Zeer uitgebreid assortiment. Veel kleren van mooie kwaliteit. De winkel is ruim opgezet, gesorteerd in themas. Fijne winkel, goed doel.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Heerenveen. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Enigszins leuke kringloop, maar de prijzen zijn te hoog. 5 euro voor een tweedehands broek is geen kringloop prijs. Dorcas in Drachten is een stuk goedkoper!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter