Kringloop It Fean in Heerenveen

Ontdek duurzame schatten bij Kringloop It Fean in Heerenveen – van meubels tot kleding, een paradijs voor tweedehands liefhebbers.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

In het kort:

“Deze Kringloop is een wonderland voor spaarders, boordevol potentiële edelstenen die wachten om ontdekt te worden. De planken stonden tot de nok toe gestapeld met veel lekkernijen, heerlijk eclectisch. Prijzen zijn redelijk voor de huishoudelijke artikelen en kleding. Of je nu je garderobe met een beperkt budget wilt opknappen of je appartement wilt opfleuren met wat vintage flair, deze plek heeft alles voor je. Een onverwachte bonus is de levendige fitnessstudio naast de deur, die zorgt voor een vrolijke soundtrack voor uw winkelervaring. Terwijl de dansmuziek door de muren pulseert, kun je niet anders dan met een veer in je pas door de koopwaar bladeren. Van de propvolle schappen tot de leuke naburige studio, deze Kringloop biedt een avontuur voor zuinige shoppers. Het is de perfecte plek om verborgen deals en unieke schatten te ontdekken. Een geweldige Kringloop – eclectisch, betaalbaar en eindeloos vermakelijk!”

Alex Ward

“Hele fijne kringloop! Van alles te vinden en een leuke kleding hoek. De spullen zijn overzichtelijk neergezet, van prima kwaliteit en een zeer goede prijs naar mijn mening. De vrouw bij de balie was ook erg vriendelijk.”

Marie Groenendal

“Wij hebben Kringloop It Fean benaderd voor woning ontruiming. Een afspraak was snel gemaakt. Voor het team een hele dikke duim👍🏻voor de ontruiming en keurige afwerking! …”

Mi3k

Meer reviews lezen…

Kringloop It Fean: Een Schatkamer van Duurzame Vondsten in Heerenveen

Kringloop It Fean, gevestigd aan De Opslach 11 in Heerenveen, is een populaire kringloopwinkel in de regio. Met een gemiddelde beoordeling van 3.6/5 sterren biedt deze winkel een unieke ervaring voor liefhebbers van tweedehands vondsten. Maar wat kun je nou eigenlijk allemaal vinden bij Kringloop It Fean en hoe werkt het?

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloop It Fean kun je terecht voor de meest uiteenlopende spullen. Of je nu boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, muziek of speelgoed wilt doneren, deze winkel neemt het allemaal graag van je aan. Duurzaamheid staat bij Kringloop It Fean centraal, dus jouw gebruikte spullen krijgen hier een tweede leven.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij Kringloop It Fean vind je een gevarieerd assortiment, waarbij de nadruk ligt op unieke vondsten van ontruimingen in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Let vooral op de prijzen, want hierin is Kringloop It Fean erg transparant. Bezoekers waarderen dit aspect van de winkel. Daarnaast is er ook een aantal zeecontainers buiten de winkel waar meubels, witgoed en bedden te vinden zijn. Binnen is er recentelijk meer overzicht gecreëerd door extra stellingruimte toe te voegen, zodat je gemakkelijk kunt rondkijken en de pareltjes kunt ontdekken.

Hoe werkt Kringloop It Fean?

Bij Kringloop It Fean werken ze samen met BT Woningontruiming, wat betekent dat ze regelmatig nieuwe items binnenkrijgen. Het team van Kringloop It Fean doet zijn best om de winkel altijd aantrekkelijk en gevarieerd te houden. Bovendien biedt de winkel diverse services en faciliteiten, zoals het accepteren van betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards. Daarnaast is de ingang rolstoelvriendelijk en is er voldoende parkeergelegenheid voor rolstoelgebruikers.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloop It Fean biedt nog meer dan alleen een geweldige winkelervaring. Zo kun je online prijsopgaven aanvragen, gebruikmaken van hun bezorgservice en zelfs op de bedrijfslocatie van diverse services profiteren. Bovendien hebben ze een speciaal programma voor verhuizingen en woningontruiming. Deze extra diensten maken Kringloop It Fean een allround kringloopwinkel die verder gaat dan alleen winkelen.

Mis geen enkele update over Kringloop It Fean en volg deze kringloopwinkel op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en om te genieten van inspirerende content over duurzaam tweedehands winkelen.

Kringloop It Fean is jouw lokale kringloopwinkel in Heerenveen waar je zowel kunt kopen als brengen. Kom langs en ontdek zelf de schatkamer aan vondsten die hier te vinden is. Vergeet niet dat tweedehands shoppen niet alleen budgetvriendelijk, maar ook goed is voor het milieu. Dus, waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan Kringloop It Fean en laat je verrassen door de unieke items die op jou liggen te wachten!

64 gedachten over “Kringloop It Fean in Heerenveen”

 1. ★★★★☆

  Shop that always surprises with beautiful things. Sometimes too full due to the abundance of supply, but the overview is becoming increasingly clear.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Je leest het in alle reviews, vol vol vol. OK, dat klopt. Maarrrr daar tegenover staat ook gewoon heel veel potentie! Het is zoeken, en je betaald gemiddeld tot bovengemiddeld, maar als je specifieke of unieke dingen zoekt slaag je hier vanzelf!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  This Kringloop is a thrifters wonderland, packed with potential gems just waiting to be uncovered. The shelves stacked to the brim with many delights, delightfully eclectic. Prices are fair for the household items and clothes. Whether youre looking to revamp your wardrobe on a budget or spice up your apartment with some vintage flair, this place has you covered. An unexpected bonus is the lively fitness studio next door, which provides an upbeat soundtrack for your shopping experience. As dance music pulses through the walls, you cant help but sift through the merchandise with a spring in your step. From the jam-packed shelves to the fun neighboring studio, this Kringloop offers an adventure for thrifty shoppers. Its the perfect place to uncover hidden deals and one-of-a-kind treasures. A great Kringloop – eclectic, affordable, and endlessly entertaining!

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Ik raad deze kringloop niet aan. Ten eerste staat het bomvol, zo vol dat je niet eens ergens naar kan kijken. Ook veel rommel en spul wat rijp is voor de container. Prijzen zijn ook te hoog voor de spullen die aangeboden worden.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Je hebt kringlopen die heel netjes en ruim zijn, en daarom wat duurder. Of die helemaal volstaan zonder overzicht, waar je dan voor een leuk prijsje iets moois vindt. Of je hebt dit: alles puilt uit en de prijzen zijn door het dak. Prima, maar ik pas.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel It Fean. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Wij hebben Kringloop It Fean benaderd voor woning ontruiming. Een afspraak was snel gemaakt. Voor het team een hele dikke duim voor de ontruiming en keurige afwerking!

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  I find the owner completely unsuitable for sales, rude and not at all friendly. As soon as you go against him, equal evil, with his absurd prices.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Price somewhat on the high side and furniture is crammed into shipping containers Furthermore, a nice range of different items

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel It Fean. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter