Frl Kringloopwinkel Dagbesteding in Heerenveen

Ontdek duurzame schatten in Heerenveen bij FRL Kringloopwinkel Dagbesteding – boeken, kleding, huisraad, en meer voor bewust winkelen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:30-16:30
Woensdag10:30-16:30
Donderdag10:30-16:30
Vrijdag10:30-16:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuk personeel!”

Klaas Visser

Meer reviews lezen…

Frl Kringloopwinkel Dagbesteding: Duurzaam Winkelen in Heerenveen

Wat is er bij FRL Kringloopwinkel Dagbesteding te vinden?

Bij FRL Kringloopwinkel Dagbesteding, gevestigd in Heerenveen, kun je terecht voor een unieke winkelervaring vol duurzame vondsten. Het assortiment van deze kringloopwinkel is divers en omvat onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek en speelgoed[^1^]. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit, een goed boek om te lezen of een vintage meubelstuk om je huis mee op te fleuren, je zult hier zeker iets interessants vinden.

Wat kan je brengen naar Frl Kringloopwinkel Dagbesteding?

Heb je nog items in huis die je niet meer gebruikt? Bij FRL Kringloopwinkel Dagbesteding kun je jouw ongewenste spullen een tweede leven geven. Ze accepteren graag donaties van kleding, boeken, huishoudelijke apparaten, muziek en speelgoed[^1^]. Door je spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving en help je anderen om voordelig te winkelen.

Waar moet je op letten bij Frl Kringloopwinkel Dagbesteding?

Bij het winkelen bij FRL Kringloopwinkel Dagbesteding zijn er enkele belangrijke dingen waar je op moet letten. Omdat het een kringloopwinkel is, kunnen de items variëren in de staat waarin ze verkeren. Het is daarom altijd verstandig om de producten die je wilt kopen zorgvuldig te inspecteren. Controleer eventuele beschadigingen en zorg ervoor dat alle onderdelen compleet zijn. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan en kun je volop genieten van je aankopen.

Hoe werkt Frl Kringloopwinkel Dagbesteding?

FRL Kringloopwinkel Dagbesteding is geopend van dinsdag tot en met vrijdag[^1^]. Houd er rekening mee dat de openingstijden kunnen variëren, dus het is altijd verstandig om de website of sociale media-pagina’s van deze winkel te raadplegen voor de meest actuele informatie. FRL Kringloopwinkel Dagbesteding is gevestigd aan de Gedempte Molenwijk 49, 8442 BE Heerenveen.

Naast de reguliere winkel heeft FRL Kringloopwinkel Dagbesteding ook unieke programma’s. Ze bieden dagbesteding aan voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij het vinden van werk[^1^].

Voor meer informatie over FRL Kringloopwinkel Dagbesteding en andere kringloopwinkels in Friesland, kun je terecht op de website van Kringloopinfo.nl. Op deze website vind je ook andere kringloopwinkels verspreid over de provincie Friesland.

Check hier de openingstijden en breng een bezoek aan FRL Kringloopwinkel Dagbesteding in Heerenveen. Ontdek de schatten die deze winkel te bieden heeft en draag bij aan een duurzamere toekomst.

[^1^]: Bron: Kringloopinfo.nl

5 gedachten over “Frl Kringloopwinkel Dagbesteding in Heerenveen”

 1. ★★★☆☆

  Ik geef niet snel 1 ster maar hier is het echt terecht. Enorm onvriendelijk personeel, kille sfeer, kleine ruimte met weinig spullen. Slechte verlichting zodat spullen niet goed te bekijken waren. Erg jammer, ik hoop dat er verbetering komt. Ik rijd in ieder geval niet hier voor om.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Ik ben hier 1x binnen geweest. De desinteresse die er van de verkoopster uit ging naar haar klanten was opvallend. Ze was meer bezig met iemand die bij haar zat te koffiedrinken. Ze had haast geen tijd om op de klant te reageren en je kreeg niet het gevoel welkom te zijn, maar eerder dat je eigenlijk stoorde. Als je ziet hoe de babykleding die ze bijvoorbeeld verkoopt in de kast lijken te zijn gesmeten, dan moet dat beter kunnen. Ze hebben daar alle tijd voor als ze met zn 2en zijn. Vouw ze even netjes op, want dat komt veel gastvrijer over. Aan het eind van de dag er even bij langs en kijken of alles nog netjes ligt en je houdt het toonbaar. Weinig leuke spullen en veel te oude kleding. Zat niks leuks tussen en was qua prijs ook niet echt goedkoop. Hopelijk wordt dit winkeltje in de toekomst leuker om te bezoeken. Mocht dat zo zijn, dan zal ik dat dan in deze recensie ook aangeven.

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  De weinige spullen en het ongeinteresseerde personeel (stond buiten met vrienden te roken) maakten dat ik het snel had gezien; dat moet beter kunnen!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter