Kringloopwinkel Dorcas Winkel Dronten

Ontdek tweedehands schatten in Dorcas Winkel Dronten – duurzaam winkelen voor boeken, kleding, meubels en meer. Beoordeeld met 4.2 sterren.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag11:00-16:00
Donderdag11:00-16:00
Vrijdag11:00-16:00
Zaterdag11:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Prachtige tweedehands winkel. Je koopt er allerlei spulletjes, kleding, meubels, huisraad, speelgoed, . . . te veel om allemaal op te noemen en al het geld is voor een goed doel. Wanneer ik in Dronten ben kom ik er telkens eens een namiddag shoppen. Er werken hele vriendelijke mensen. Je kan er ook een koffie of thee drinken.”

Magalie

“Mooie ruime overzichtelijke winkel. Met prachtige spulletjes.. Soms duur, maar daar tegenover weer veel voor een leuke prijs.. Er is een koffie hoek.. Wc zat dicht, dat is erg jammer… Vooral als je van ver komt…”

Anja Bakker

“Vandaag weer heerlijk op jacht geweest naar iets handigs voor in de caravan. Verder heb ik weer een paar cd’s met fijne muziek gekocht. In de zomerperiode zal ik wel vaker komen……”

Sjoerdien Vedelaar-Driest

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Dronten: Duurzaam Winkelen in Dronten

Dorcas Winkel Dronten is een kringloopwinkel gevestigd in het mooie Dronten, Flevoland. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren is deze winkel een populaire bestemming voor liefhebbers van tweedehands goederen. De openingstijden van Dorcas Winkel Dronten zijn woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 16:00 uur.

Wat kun je brengen naar deze kringloopwinkel?

Bij Dorcas Winkel Dronten kun je allerlei spullen inleveren. Denk hierbij aan boeken, kleding, meubels, muziek, speelgoed en nog veel meer. Met jouw donaties draag je bij aan duurzaamheid en steun je een goed doel. Wil je weten of jouw spullen geschikt zijn om te doneren? Neem contact op met de winkel via onderstaande contactgegevens.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Dorcas Winkel Dronten?

Bij het winkelen in deze kringloopwinkel is het belangrijk om goed op de prijzen en de kwaliteit van de producten te letten. Het personeel van Dorcas Winkel Dronten wordt vaak genoemd in positieve reviews en staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste items. Daarnaast biedt de winkel een gezellige sfeer en kun je genieten van een kopje koffie tijdens het winkelen.

Hoe werkt Dorcas Winkel Dronten?

Dorcas Winkel Dronten heeft een breed assortiment aan tweedehands spullen, variërend van boeken en kleding tot meubels en huishoudelijke apparaten. Naast de verkoop van gebruikte goederen biedt de winkel ook services zoals een bezorgservice en de mogelijkheid om goederen in te leveren. Het doel van Dorcas Winkel Dronten is niet alleen om duurzaam winkelen te bevorderen, maar ook om een steentje bij te dragen aan de samenleving.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Dorcas Winkel Dronten biedt verschillende unieke programma’s en services. Zo kun je gebruikmaken van een bezorgservice om je gekochte items gemakkelijk thuis te laten bezorgen. Daarnaast heeft de winkel een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid, zodat iedereen vanuit diverse behoeften kan genieten van het winkelen. De winkel accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder contactloos betalen met je mobiel en creditcards.

Mis geen enkel nieuwtje over Dorcas Winkel Dronten en volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen.

Ontdek de andere 42 filialen van Dorcas in Nederland en breng een bezoek aan deze inspirerende kringloopwinkel in Dronten. Ga duurzaam winkelen en steun een goed doel bij Dorcas Winkel Dronten!

183 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Winkel Dronten”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Dronten. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Mooie schone winkel, de kringloop winkels moeten uitkijken dat ze niet te duur worden, zie constant dingen die duurder zijn dat ze in werkelijk zijn of bijna net zo duur als nieuw. Personeel van deze winkel super aardig en behulpzaam.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Nette winkel, goed gesorteerd en nette prijzen. Toen ik er was, was de winkel wel vrij leeg qua aanbod. Weinig kleding. Vriendelijk personeel met een plus voor individuele aandacht. Mooi doel waar het geld naar toe gaat.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Dorcas Winkel Dronten. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Dronten. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Dronten. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Prachtige tweedehands winkel. Je koopt er allerlei spulletjes, kleding, meubels, huisraad, speelgoed, . . . te veel om allemaal op te noemen en al het geld is voor een goed doel. Wanneer ik in Dronten ben kom ik er telkens eens een namiddag shoppen. Er werken hele vriendelijke mensen. Je kan er ook een koffie of thee drinken.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter