Kringloopwinkel Pook in Swifterbant

Ontdek betaalbare tweedehands kleding, meubels, boeken en meer bij Kringloopwinkel Pook in Swifterbant – vriendelijk personeel, geweldige vondsten!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:30-16:00
Dinsdag09:30-12:00
Woensdag09:30-12:00
Donderdag09:30-12:00
Vrijdag09:30-12:00
Zaterdag13:30-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Relatief kleine kringloop waardoor de mandjes vrij snel op zijn en je soms moet wachten voor je naar binnen mag maar dat zal na corona wel over zijn. Verder leuke winkel. Jammer dat de boeken niet zijn gesorteerd op romans en thrillers”

peter de valois

“Wat een fantastische kringloop stad is Alkmaar. 1 straat vol. Heerlijk om al die gelukkige mensen te zien die allemaal wel iets hebben gevonden voor een mooi bedrag. Dit vindt ik stiekem de leukste πŸ˜‰ ga zo door. …”

Bianca Groes

“Een winkel waar we al heel vaak geslaagd zijn. Netjes en schoon. Jammer dat de wc nog niet toegankelijk is. Lastig voor klanten buiten Swifterbant! Maar verder alle lof voor de vrijwilligers!”

Klaas de Vries

Meer reviews lezen…

De veelzijdige wereld van Kringloopwinkel Pook

Kringloopwinkel Pook is een geliefde kringloopwinkel in Swifterbant, gelegen in de prachtige provincie Flevoland. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren staat deze winkel bekend om zijn vriendelijke personeel en betaalbare prijzen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag, en verwelkomt graag bezoekers die op zoek zijn naar unieke tweedehands schatten.

Breng je spullen naar Kringloopwinkel Pook

Een vraag die veel mensen hebben is: “Wat kan ik allemaal naar de kringloopwinkel brengen?” Wel, bij Kringloopwinkel Pook kun je een breed scala aan spullen doneren. Denk hierbij aan kleding, boeken, meubels, speelgoed, fietsen en nog veel meer. Door je spullen naar de winkel te brengen, draag je niet alleen bij aan een duurzamere samenleving, maar maak je ook anderen blij met jouw ongewenste items.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Pook?

Als je een bezoek brengt aan Kringloopwinkel Pook, is het handig om op bepaalde dingen te letten. Ten eerste is het personeel van de winkel meermaals genoemd in de reviews. Ze staan bekend om hun behulpzaamheid en vriendelijkheid. Ook de prijzen bij Kringloopwinkel Pook worden vaak positief genoemd, dus let zeker op de speciale aanbiedingen en kortingen die de winkel regelmatig heeft. Houd ook rekening met eventuele coronamaatregelen die op dat moment van kracht zijn, zodat je veilig kunt winkelen.

Hoe werkt Kringloopwinkel Pook?

Bij Kringloopwinkel Pook kun je op een milieuvriendelijke manier winkelen. Het assortiment is zeer divers, variΓ«rend van brocante en vintage items tot huis- en inrichting. Je kunt betalen met pin, contactloos mobiel betalen en zelfs met creditcards. De winkel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft rolstoelvriendelijke ingangen en parkeergelegenheid. Daarnaast biedt Kringloopwinkel Pook ook extra services, zoals een bezorgservice, inname van goederen en een handige ophaalservice. Dit maakt het doneren en winkelen bij deze kringloopwinkel nog gemakkelijker.

Volg Kringloopwinkel Pook op Instagram en blijf op de hoogte van de laatste updates en nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Voor extra informatie kun je ook een kijkje nemen op de Facebook-pagina van Kringloopwinkel Pook.

Bewust winkelen en een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Breng dan zeker een bezoek aan Kringloopwinkel Pook in Swifterbant. Deze geweldige kringloopwinkel biedt een unieke winkelervaring, waarbij je kunt genieten van verrassende vondsten en tegelijkertijd duurzaam bezig kunt zijn.

79 gedachten over “Kringloopwinkel Pook in Swifterbant”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Pook. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Relatief kleine kringloop waardoor de mandjes vrij snel op zijn en je soms moet wachten voor je naar binnen mag maar dat zal na corona wel over zijn. Verder leuke winkel. Jammer dat de boeken niet zijn gesorteerd op romans en thrillers

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring met Pook. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Pook. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een winkel waar we al heel vaak geslaagd zijn. Netjes en schoon. Jammer dat de wc nog niet toegankelijk is. Lastig voor klanten buiten Swifterbant! Maar verder alle lof voor de vrijwilligers!

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige bezoek aan Pook. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top bezoek aan Pook. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Pook. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Niet klantvriendelijk!! Kwam binnen met mijn jas aan.. Te warm dus jas uit gelijk al in de winkel.. Niet gevonden wat ik zocht en meld dat.. Zet mijn mandje neer en ga naar buiten.. Werd ik terug gefloten mevrouw u heeft het niet kunnen vinden.. Nee klopt.. En dat dan… Wijzend op mijn eigen jas.. En de manier van klanten en kinderen aan spreken nee niet netjes.. Was voor mijn na de zoveelste keer geen pook meer

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Pook. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter