Kringloopwinkel RataPlan Dronten

Ontdek duurzaam winkelen bij RataPlan Dronten: unieke tweedehands schatten van kleding tot meubels en decoratie. Vind jouw koopje!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

In het kort:

“mooie ruim opgezette winkel, mooie spulletjes en kleding, redelijke prijzen, schoenen soms wat duur. En je kan er ook nog een bakkie koffie kopen. Bezorgen is ook mogelijk voor een redelijke prijs. Echt een aanwinst voor Dronten!”

Margherita Leoni

“Heel positief over deze nieuwe Kringloop! Vooral de bovenverdieping is echt top. Heel netjes, ruim, goede prijzen en vriendelijk personeel. Een aanwinst voor het dorp! ☺️”

Sam Hijdra

“Mooie, netjes ingerichte kringloopwinkel met een ruim assortiment aan kleding, boeken, aardewerk, etc. Een bezoekje waard!”

pieter v

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel RataPlan Dronten: Duurzaam Shoppen in Dronten

RataPlan Dronten is een ruim opgezette kringloopwinkel gelegen aan De Dieze in Dronten. Met twee verdiepingen vol met unieke tweedehands spullen, is deze winkel een paradijs voor kringloopliefhebbers [^1^]. Of je nu op zoek bent naar curiosa, kleingoed, boeken, DVD’s, meubels, elektronische apparaten, huishoudelijke artikelen of trendy tweedehands kleding, RataPlan heeft het allemaal [^1^]. Het assortiment varieert van boeken en fietsen tot gereedschappen en speelgoed. Door tweedehands spullen te kopen bij RataPlan Dronten draag je ook bij aan duurzaam winkelen [^1^][^2^].

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Naast het verkoopaanbod biedt RataPlan Dronten ook diverse services aan. Zo kun je bij hen terecht voor inname van goederen, in het geval dat je zelf spullen hebt die je wilt doneren. Daarnaast bieden zij een handige bezorgservice aan voor grotere aankopen [^1^]. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vervoer van je nieuwe kringloopaanwinst.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen bij RataPlan Dronten is het altijd goed om op prijzen en het aanbod te letten. Regelmatig vermelden klanten in reviews de betaalbaarheid van de producten en de ruime keuze die de winkel biedt [^3^]. Verder is het goed om te weten dat RataPlan Dronten rolstoelvriendelijke ingangen en parkeerplaatsen heeft, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel [^1^].

Hoe werkt de kringloopwinkel?

De winkel is elke dag van de week geopend, behalve op zondagochtend. Op maandag tot en met vrijdag kun je er terecht van 09:00 tot 18:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zondagmiddag van 12:00 tot 17:00 uur [^1^]. Betalen in de winkel is eenvoudig, want RataPlan Dronten accepteert zowel pinpassen als contactloos mobiel betalen. Ook creditcards zijn welkom [^1^].

Daarnaast biedt RataPlan Dronten nog andere extra’s aan. In de winkel kun je even tot rust komen in de koffiehoek en genieten van een kopje koffie [^1^]. Daarnaast is er een handige ophaalservice, voor het geval je grote meubels of andere spullen wilt laten ophalen [^1^]. RataPlan Dronten is ook actief op sociale media, zoals Facebook en Instagram, waar je op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen [^1^].

Wil je meer weten over RataPlan en andere filialen, neem dan een kijkje op de website van RataPlan voor een overzicht van hun 34 winkels in Nederland [^1^].

References

[^1^]: RataPlan Dronten: https://kringloop-info.nl/flevoland/dronten-flevoland/rataplan-dronten [^2^]: Kringloopwinkel RataPlan Dronten op Facebook: https://www.facebook.com/rataplandronten [^3^]: Kringloopwinkel RataPlan Dronten op Instagram: https://www.instagram.com/kringloopwinkelrataplan/

68 gedachten over “Kringloopwinkel RataPlan Dronten”

 1. ★★★★☆

  Everything was super neat and tidy, and for beautiful older items from the past, its really great…definitely go there more often. Greetings from Marja Genovese

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan RataPlan Dronten. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Mooie winkel, groot, wel veel decoratie op een klein oppervlakte gepropt. Schappen staan letterlijk overvol. Kleding is netjes gesorteerd en schappelijk geprijsd. Er zijn hier pareltjes maar je moet goed zoeken. Merkkleding en merkspullen hangen en staan apart, dat vind ik niet echt toegevoegde waarde hebben. Gratis toegankelijk toilet. Goede parkeergelegenheid

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Mooie, netjes ingerichte kringloopwinkel met een ruim assortiment aan kleding, boeken, aardewerk, etc. Een bezoekje waard!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Kom je een halve inboedel brengen. Kunnen ze het niet aannemen omdat er lichte krasjes op zitten. Denk je dat ik het nieuw kom brengen of zo? Ondankbare gasten.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel RataPlan Dronten. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel RataPlan Dronten. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel RataPlan Dronten. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  mooie ruim opgezette winkel, mooie spulletjes en kleding, redelijke prijzen, schoenen soms wat duur. En je kan er ook nog een bakkie koffie kopen. Bezorgen is ook mogelijk voor een redelijke prijs. Echt een aanwinst voor Dronten!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter