Kringloopwinkel Dorcas winkel Doetinchem

Bezoek Dorcas Winkel Doetinchem voor duurzame kringloopvondsten – meubels, kleding, speelgoed en meer. Topbeoordeling voor milieubewuste koopjes!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag12:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik was op zoek naar kantklos-klosjes. En ik had er bij een andere kringloop ap wat gevonden, maar zij vroegen er wat mij betreft veel te veel voor. Toen kwam ik hier en ze hadden een hele doos vol met klosjes, garen, boeken en patronen voor een pracht prijsje!! Ik ben helemaal blij! Voor de rest is het een hele mooie grote lichte winkel. Alles ziet er piekfijn uit en het personeel is heel aardig en behulpzaam! Ik ga hier graag een stuk voor fietsen!”

Aafke Jansen

“Uitstekend! Ik ben het met mevrouw Korgul helemaal niet eens. Het vraagt toch zeker je eigenverantwoording om door een mondkapje je medemensen te beschermen en ik vind dat je dat al lang moet weten dat een mondkapje een grote bijdrage levert de verspreiding van het virus te vermijden.”

Iris Schöne

“Altijd vriendelijke mensen. Ik heb er al regelmatig goede koopjes vandaan gehaald! Prima prijzen. Ik kom er graag. Ik zou willen dat ze vaker en langer open zijn. In deze corona tijd is het namelijk wel altijd erg druk.”

Diana Wielink

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Doetinchem: Duurzaam Winkelen in Doetinchem

Dorcas Winkel Doetinchem is een populaire kringloopwinkel gelegen in Doetinchem. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren, is Dorcas Winkel de plek waar je moet zijn voor duurzaam winkelen.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Dorcas Winkel Doetinchem kan je verschillende items brengen die je niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichtingsartikelen, meubels, muziek, speelgoed en kleding. Door je tweedehands spullen naar de kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij Dorcas Winkel Doetinchem vind je een gevarieerd assortiment aan items. Van boeken en kleding tot huishoudelijke apparaten en meubels, er is voor elk wat wils. Let bij het winkelen op de prijskaartjes, zoals veel beoordelingen hebben vermeld. De prijzen bij Dorcas Winkel Doetinchem worden over het algemeen als redelijk en betaalbaar ervaren. Daarnaast hebben veel beoordelingen ook het goede doel genoemd waaraan deze kringloopwinkel bijdraagt.

Hoe werkt Dorcas Winkel Doetinchem?

De winkel is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag. Houd er rekening mee dat de openingstijden kunnen variëren. Neem voor de actuele openingstijden een kijkje op de website van Dorcas Winkel Doetinchem. Dorcas Winkel Doetinchem biedt verschillende diensten en faciliteiten aan, waaronder betalen met PIN, een bezorgservice, inname van goederen, een koffiehoek, ophaalservice, parkeerplaats, rolstoelvriendelijkheid en toiletten. Tevens biedt de winkel woningontruiming aan.

Overige Informatie

Dorcas Winkel Doetinchem is onderdeel van Dorcas en heeft nog 41 andere filialen verspreid door heel Nederland. Voor meer informatie over Dorcas en de andere filialen, kun je een kijkje nemen op de website van Dorcas.

Avontuurlijk winkelen in Doetinchem? Bezoek Dorcas Winkel Doetinchem voor duurzame tweedehandse items en ondersteun tevens het goede doel!

64 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas winkel Doetinchem”

 1. ★★★★★

  What a well-maintained, neat place with friendly staff. We often go here when we are in the area but dont really need anything. Of course we never come home empty handed… Top!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas winkel Doetinchem. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Nette opgeruimde kringloopwinkel met vriendelijke en behulpzame medewerkers, de prijzen zijn oke, bedenk het is voor een goed doel.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Dorcas winkel Doetinchem. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Dorcas winkel Doetinchem. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Nette kringloop met vriendelijke vrijwilligers . Druk bezocht ook op moment dat ik er was. En de prijsstelling aanzienlijk schappelijke dan de kringloop paar 100 meter verder op.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas winkel Doetinchem. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas winkel Doetinchem. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Mooie leuke winkel met goed assortiment. Wel jammer dat het niet wat vaker open is maar begrijpelijk aangezien ze met vrijwilligers werken.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Dorcas winkel Doetinchem. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas winkel Doetinchem. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter