Kringloop Aktief in Doetinchem

Ontdek duurzame koopjes bij Kringloop Aktief Doetinchem – meubels, kleding, boeken en meer voor milieubewuste en budgetvriendelijke shoppers.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

In het kort:

“Ik was er vandaag voor het eerst, samen met een vriendin, en we hebben allebei echt bizar veel gekocht🀣 De hele auto zal gelijk vol🀣 Geweldige spullen, zowel leuke spullen voor in huis als kleding. De winkel was ook leuk ingericht, en de spullen waren goed geordend. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Goede prijzen ook. Zeker een aanrader.”

Natalie Nijland

“Goed opgezette winkel, alles goed te vinden en lekker ruim. Niet de goedkoopste – soms zelfs een enorm dure uitschieter die ik niet begrijp – maar je kiest zelf wat je meeneemt natuurlijk. Ik slaag meestal bij het gereedschap/opbergspul/huishoudelijk, kleding valt een beetje tegen.”

Marlies Dinnissen

“Mooie grote kringloop, goede service van de medewerkers. Heb nu een tuinset voor nog geen €40 . Zeker een aanrader om eens langs te gaan ! Zou wel een dubbele afspraak maken ,want 20 minuten zijn zo voorbij.”

Marloes Peters

Meer reviews lezen…

Kringloop Aktief: De Duurzame Schat van Doetinchem

Kringloop Aktief, gelegen aan de Gildenstraat 43 in Doetinchem, is een ware schat voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Deze kringloopwinkel is elke dag geopend, van maandag tot en met zaterdag. Ben je klaar voor een avontuur in de wereld van tweedehands winkelen? Bekijk dan snel de openingstijden van Kringloop Aktief Doetinchem.

Heb je vragen of wil je contact opnemen met Kringloop Aktief Doetinchem? Dat kan via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. Tevens hebben we een compleet overzicht van alle andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Gelderland.

Wat biedt Kringloop Aktief Doetinchem?

Bij Kringloop Aktief Doetinchem vind je een diverse selectie aan producten. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee.

Unieke Diensten en Faciliteiten

Naast het brede assortiment biedt Kringloop Aktief Doetinchem verschillende diensten en faciliteiten om je winkelervaring te optimaliseren. Zo kun je hier niet alleen goederen brengen, maar ook gebruikmaken van hun ophaalservice. Daarnaast is er een rolstoelvriendelijke ingang en zelfs een rolstoelvriendelijke parkeerplaats, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel.

Korting en Speciale Programma’s

Kringloop Aktief Doetinchem heeft regelmatig unieke programma’s en kortingen om je extra te verwennen. Houd hun Facebook-pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en acties. Zo kun je altijd profiteren van de beste deals tijdens jouw duurzame winkelbezoek.

Mis geen enkele update over Kringloop Aktief Doetinchem en volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen via de social media kanalen.

Kringloop Aktief in Doetinchem

Kringloop Aktief Doetinchem is onderdeel van Aktief, een kringloopketen met 4 filialen verspreid door Nederland. Dus als je niet in de buurt van Doetinchem woont, is er wellicht een andere Aktief-winkel bij jou in de buurt waar je ook kunt genieten van duurzaam winkelen.

Ontdek de unieke wereld van tweedehands winkelen bij Kringloop Aktief Doetinchem en geef vergeten schatten een nieuw leven. Bezoek deze duurzame kringloopwinkel en geniet van het brede assortiment, de korting en de speciale programma’s die ze te bieden hebben. Kom snel langs en ontdek hoe tweedehands winkelen een positieve impact kan hebben op zowel het milieu als je portemonnee.

237 gedachten over “Kringloop Aktief in Doetinchem”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Aktief. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Prima geholpen met het brengen van diverse goederen. Bij drukte van mensen welke goederen komen brengen is de verkeersveiligheid in het geding als de rij tot op de openbare weg is. Qua vriendelijkheid van het personeel is maar net wie je treft… Het moet wel erg bijzonder zijn om hier te mogen werken.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Kringloop Aktief te Doetinchem. Anders dan de naam doet vermoeden was dit uitje slaapverwekkend. Bij binnenkomst oogde de winkel al meteen leeg en vermoeid en dat was het ook eigenlijk wel in een notendop. Zeer weinig aanbod dat verspreid was uitgestald. Prijzen waar je werkelijk U tegen zegt en hoe hard ik ook keek, er was werkelijk niks leuks te vinden. Vriendelijk personeel, dat wel en parkeren doe je gratis voor de deur. Voorlopig wel weer gezien daar.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Kom er regelmatig, leuke medewerkers. Alles is Netjes neergelegd. Koop er regelmatig wat. Je moet wel geluk hebben met mooie spullen want het is een drukke winkel.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Zeer matig. Aanbod is magertjes en veelal zeer hoog geprijsd. Het staat niet in verhouding. De meeste spullen die je brengt worden overigens direct in de container gegooid (waarbij ze niet eens even de moeite nemen om te wachten tot je weg bent haha). En aangezien de winkel nou niet bepaald vol staat, lijkt selectief innemen me bovendien niet nodig. Dozen/zakken met spul wordt beoordeeld op wat toevallig bovenop ligt. M.i. zijn de mensen die het innemen niet de juiste personen om de spullen te beoordelen op bruikbaarheid. Ik breng hier enkel nog afval heen, geen spullen waar iemand anders nog plezier van kan hebben. Pure verspilling om hier iets naartoe te brengen!

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Echt bizar hoge prijzen in Doetinchem. Belachelijk, sorry! Dit is alles behalve een kringloop. Verdien model ten top. Ik heb aardig verstand van prijzen, en dit is echt niet normaal meer. Ik kwam hier eerder graag, nu absoluut niet meer. In Gendringen zijn er tenminste nog normale prijzen.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Er werkt daar bij de inname buiten zwaar onbeschoft vervelend mannetje misschien idee om iets te gaan doen wat je wel leuk vind.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Een geweldige bezoek aan Aktief. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Een fantastische ervaring bij Aktief. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  This is not a thrift store. Large commercial organization with excessively high prices. Disappointing, and these types of thrift stores destroy real second-hand browsing.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Aktief. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Aktief. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Afgelopen een klacht in gediend. Dit wegens schade aan mijn auto door de bezorgers. Hier wordt niet op gereageerd. Misschien maar tijd om justitie hierbij te gaan betrekken

  Beantwoorden
 14. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Vandaag werden mijn aangeboden spullen opgehaald. Vooraf werdt ik gebeld dat ze eraan kwamen. Doordat ik het zelf niet kon tillen waren de heren zo vriendelijk om het binnen op te halen. Prima service

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter