Kringloop Gigant in Venhuizen

Ontdek duurzame schatten in Venhuizen bij Kringloop Gigant – ultiem in tweedehands kleding, meubels, boeken en elektronica. Beleef het zelf!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:00-14:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een 2e hands walhalla! Verwacht geen kringloop waar alles geordend op een plank staat voor 50 cent. Hier vind je bijzondere, antieke, unieke verzamel objecten. Je kunt hier ΓΊren schat graven. Ik heb leuk gepraat met de eigenaren. Het zijn eerlijke mensen die weten wat ze verkopen. Als je van een schatzoek avontuur houd en bereid bent om te betalen voor iets wat absoluut uniek is dan is dit the place to be! Ik kom zeker terug.”

saskia kramer

“Wat een groot bedrijf.Kringloop is het niet echt.Hoogwaardige kwaliteit spullen.Veel gecatagoriseerd.Eigenaar weet veel over de spullen.Je kan er uren bezig zijn.Aanrader voor speelgoed liefhebbers.Treinen, stoommachines,blikken speelgoed vaak met orginele doos.enz,enz.”

Seth Voorhans

“Je kan er voor vanalles terecht super en goede bediening ik ben 2 keer geslaagd als het schip met geld binnen komt ga ik weer top😐 …”

rob spaink

Meer reviews lezen…

Kringloop Gigant: DΓ© Kringloopwinkel in Venhuizen, Noord-Holland

Ben je op zoek naar een unieke winkelervaring waar je duurzame producten kunt kopen en verkopen? Breng dan een bezoek aan Kringloop Gigant, dΓ© kringloopwinkel in Venhuizen, Noord-Holland. Hier vind je een breed scala aan tweedehands items, variΓ«rend van kleding en meubels tot boeken en elektronica. Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren, is Kringloop Gigant een populaire bestemming voor mensen die graag willen winkelen op een duurzame en betaalbare manier.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Kringloop Gigant kun je jouw ongewenste items een nieuw leven geven door ze te doneren. Denk aan kleding die je niet meer draagt, meubels die je wilt vervangen, boeken die je hebt uitgelezen, en nog veel meer. Door jouw spullen te doneren, draag je bij aan het verminderen van afval en het stimuleren van hergebruik. Bovendien steun je hiermee ook nog eens het goede doel, want de opbrengst van de verkoop gaat vaak naar lokale initiatieven.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in Kringloop Gigant is het belangrijk om op zoek te gaan naar kwalitatieve items. Hoewel de meeste items in goede staat verkeren, is het toch verstandig om goed te inspecteren voordat je iets koopt. Controleer bijvoorbeeld kleding op vlekken of gaten, meubels op functionaliteit en eventuele beschadigingen, en elektronica op de werking. Door kritisch te zijn, zorg je ervoor dat je alleen de beste tweedehands items mee naar huis neemt.

Hoe werkt Kringloop Gigant?

Bij Kringloop Gigant kun je op de aangegeven openingstijden een bezoek brengen aan de winkel. Het is een rolstoelvriendelijke winkel met een ruime parkeergelegenheid. Hier kun je op je gemak rondkijken en de verschillende afdelingen verkennen. Bovendien heeft Kringloop Gigant ook een aantal unieke programma’s en services. Zo bieden ze bijvoorbeeld hulp bij het ontruimen van huizen en hebben ze regelmatig interessante kortingsacties. Hou hun website in de gaten voor meer informatie hierover.

Ontdek de duurzame wereld van Kringloop Gigant en maak van jouw winkelervaring een avontuur. Ga op zoek naar unieke schatten, geef jouw spullen een tweede leven en draag bij aan een duurzamere toekomst. Breng een bezoek aan Kringloop Gigant in Venhuizen, en geniet van de magie van tweedehands winkelen.

Eerste alinea, details and links: Kringloop Gigant is dΓ© kringloopwinkel gevestigd in Venhuizen, Noord-Holland. Ontdek hier alle informatie over Kringloopwinkels in Venhuizen en andere duurzame winkels in de buurt. Voor meer informatie over kringloopwinkels in Noord-Holland, kun je een kijkje nemen op de volgende pagina: https://www.kringloop-info.nl/noord-holland/ en specifiek voor Venhuizen: https://www.kringloop-info.nl/noord-holland/venhuizen/

Bronnen: – Kringloop Giganthttps://www.kringloop-info.nl/noord-holland/https://www.kringloop-info.nl/noord-holland/venhuizen/

23 gedachten over “Kringloop Gigant in Venhuizen”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Heel veel leuke items, je weet niet wat je overkomt. Het is geen kringloop maar een veiling, want niets staat geprijsd en als je de prijs wilt weten, dan vraagt hij wat je wil bieden. Als je biedt en het zint m niet, dan zegt hij laat maar zitten . Prachtige sortering curiosa, maar niet de items die je in een kringloop verwacht aan te treffen.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Zeer onbeschofte chagrijnige eigenaar !! Na een zeer klantonvriendelijke opmerking direct vertrokken. Veel spullen , waaronder ook veel zooi waar hij teveel voor vraagt. Zal er nooit meer komen.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Je kan er voor vanalles terecht super en goede bediening ik ben 2 keer geslaagd als het schip met geld binnen komt ga ik weer top

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Gigant. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Gigant. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een uitstekende ervaring met Gigant. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Gigant. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Ik heb helemaal geen goede ervaring. Ik zou voor een grijze PTT telefoon 25 euro moeten betalen, die in de kringloop voor 4 euro staan. Er viel iets van de muur, wat heel belabberd hing, toen ik een item wilde bekijken en dat viel er af. Ik moest 20 euro betalen. Niet echt klantvriendelijk. Ik kom er nooit meer.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische bezoek aan Gigant. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Wat een groot bedrijf.Kringloop is het niet echt.Hoogwaardige kwaliteit spullen.Veel gecatagoriseerd.Eigenaar weet veel over de spullen.Je kan er uren bezig zijn.Aanrader voor speelgoed liefhebbers.Treinen, stoommachines,blikken speelgoed vaak met orginele doos.enz,enz.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Leuke winkel waar je een hoop mooie spullen kan vinden. Een kringloopwinkel waar de eigenaar liefde heeft voor zijn vak !

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een 2e hands walhalla! Verwacht geen kringloop waar alles geordend op een plank staat voor 50 cent. Hier vind je bijzondere, antieke, unieke verzamel objecten. Je kunt hier uren schat graven. Ik heb leuk gepraat met de eigenaren. Het zijn eerlijke mensen die weten wat ze verkopen. Als je van een schatzoek avontuur houd en bereid bent om te betalen voor iets wat absoluut uniek is dan is dit the place to be! Ik kom zeker terug.

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische ervaring met Gigant. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Heel veel spullen, zoveel dat ik het niet overzichtelijk vond. Maar ben je op zoek naar iets? Dan moet je het daar bijna wel vinden! Eigenaar kwam niet zo vriendelijk over. Geen pin aanwezig.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter