Kringloopwinkel De Baanbreker in Enkhuizen

Ontdek De Baanbreker Kringloop in Enkhuizen – dé plek voor kwaliteitsvolle tweedehands boeken, meubels, apparaten en meer. Duurzaam shoppen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Mooie winkel met leuke prijzen en gezellige uitstraling. Medewerkers zijn allen vriendelijk en je mag nu met corona tijd 30 minuten winkelen wat erg goed is georganiseerd/geregeld!”

Anoniem Hond

“Goeie sfeer, opgeruimd en netjes, leuke kleding en spullen en fijne prijzen! Ik zou zeker nog een keer komen als ik niet zo ver weg zou wonen…”

Lysanne Rous

“Veelzijdig. Cadeau winkel, kringloopwinkel en belangrijk een dagbesteding voor mensen die dat nodig hebben.”

Tini Schweinsbergen

Meer reviews lezen…

De Baanbreker: De Populaire Kringloopwinkel in Enkhuizen

Wat kan je inleveren bij De Baanbreker Kringloopwinkel?

De Baanbreker Kringloopwinkel is de plek waar je al je tweedehands spullen een nieuw leven kunt geven. Gelegen in Enkhuizen, biedt deze kringloopwinkel een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten. Of je nu boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, muziek, speelgoed of brocante hebt, je kunt het allemaal bij De Baanbreker inleveren. Door je spullen aan de kringloopwinkel te schenken, draag je bij aan een duurzamere samenleving. Krijg een warm gevoel van binnen, wetende dat jouw bijdrage een positieve impact heeft.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij De Baanbreker?

Als je op zoek bent naar unieke schatten, is De Baanbreker dé plek om te verkennen. Het ruime assortiment biedt een diversiteit aan boeken, brocante, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, meubels, muziek en speelgoed. Blader door de boekenafdeling en ontdek een nieuw verhaal om in weg te duiken. Of struin door de brocantehoek en vind dat perfecte decoratieve item voor je huis. Wees klaar om verrast te worden, want bij De Baanbreker weet je nooit wat je zult vinden.

Hoe werkt De Baanbreker Kringloopwinkel?

De Baanbreker Kringloopwinkel heeft een eenvoudig maar effectief werksysteem. Ze nemen graag je tweedehands goederen in en zorgen ervoor dat deze weer een nieuwe eigenaar krijgen. Daarnaast bieden ze ook een bezorgservice en ophaalservice, waardoor het gemakkelijk is om grotere items te transporteren. Als extra service verzorgen ze ook reparaties, waardoor je favoriete tweedehands aankoop weer zo goed als nieuw wordt.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

De Baanbreker Kringloopwinkel heeft diverse programma’s en kortingen om het winkelen bij hen nog leuker te maken. Ze bieden een koffiehoek waar je even kunt pauzeren en genieten van een heerlijk kopje koffie. Bovendien zijn ze bereikbaar per openbaar vervoer, waardoor ze goed te bereiken zijn zonder gedoe met parkeren. Voor het gemak van de klanten, hebben ze ook de mogelijkheid om goederen in te nemen.

Wil je op de hoogte blijven van alle updates en nieuws over deze kringloopwinkel? Volg De Baanbreker Kringloopwinkel op Facebook en mis geen enkele update over duurzaam tweedehands winkelen.

Kortom, De Baanbreker Kringloopwinkel in Enkhuizen is dé plek waar je moet zijn voor je tweedehands schatten. Breng je spullen, blader door het diverse assortiment en geniet van de unieke sfeer die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

34 gedachten over “Kringloopwinkel De Baanbreker in Enkhuizen”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel De Baanbreker. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Baanbreker. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel De Baanbreker. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Mooie winkel met leuke prijzen en gezellige uitstraling. Medewerkers zijn allen vriendelijk en je mag nu met corona tijd 30 minuten winkelen wat erg goed is georganiseerd/geregeld!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel De Baanbreker. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met De Baanbreker. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met De Baanbreker. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel De Baanbreker. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Goeie sfeer, opgeruimd en netjes, leuke kleding en spullen en fijne prijzen! Ik zou zeker nog een keer komen als ik niet zo ver weg zou wonen…

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Klein kringloop winkeltje. Veel boeken, kleding en prullaria. Leuke blouse gevonden. Zag niet heel veel wat me aansprak, maar zeker leuk voor een kwartier. Wordt wel veel en hard gekletst door het personeel wat blijkbaar ergens achter zit.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel De Baanbreker. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met De Baanbreker. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel De Baanbreker. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met De Baanbreker. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter