Kringloopwinkel Dorcas Regiocentrum Apeldoorn

Ontdek betaalbare tweedehands schatten in Dorcas Regiocentrum Apeldoorn – unieke kringloopvondsten van kleding tot vintage! Bezoek ons voor een bijzondere ervaring.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag11:00-15:00
Vrijdag11:00-15:00
Zaterdag11:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Keurige kringloop die voor het betere snuffelwerk wellicht wat te netjes is bijna. Wel al mooie items kunnen scoren de afgelopen periode. Kleine kant tekening en punt van irritatie is wel het niet terug bellen tot 3 maal toe over items waarvan ik een prijs wilde weten en nog bepaald moesten worden door een medewerker of die nadat ze in de etalage hadden gestaan in de verkoop zouden komen . Zo toch mis gegrepen om een aantal items die ik graag had willen kopen maar dus niet de kans voor heb gekregen.”

Jasper van Hensbergen

“Ruim opgezette tweedehands winkel. Heel overzichtelijk en netjes. Heerlijk om even rond te neuzen. Twee verdiepingen. Beneden een kleding deel, deel voor meubels en stukje medische hulpmiddelen. Boven huishoudelijke spullen, electrische apparaten, speelgoed, boeken en platen. Alles netjes geordend. Wat ik extra leuk vind is dat ik iets leuks voor mezelf vind en dat de opbrengst ook nog naar een goed doel gaat.”

gea paape

“Voordat we naar binnen gingen werd er door een medewerker op toegezien, dat we een mandje meenamen en alles schoonmaakt. Terwijl we een praatje maakte zei ze dat dit de mooiste kringloop van Apeldoorn was. En weet je, ze had helemaal gelijk. Mooie inrichting en decoratie en vooral, niet duur”

Els de Jong

Meer reviews lezen…

Dorcas Regiocentrum Apeldoorn: Een Unieke Kringloopervaring in Apeldoorn

Ben je op zoek naar betaalbare tweedehands artikelen in Apeldoorn? Dan is Dorcas Regiocentrum Apeldoorn de plek voor jou! Deze kringloopwinkel biedt niet alleen een breed assortiment aan tweedehands items, maar heeft ook unieke programma’s en services die het een geweldige plek maken om te bezoeken. In dit artikel beantwoorden we veelgestelde vragen over deze kringloopwinkel en laten we je kennismaken met wat je kunt verwachten tijdens je bezoek.

Wat kan je meenemen naar Dorcas Regiocentrum Apeldoorn?

Dorcas Regiocentrum Apeldoorn verwelkomt verschillende soorten goederen. Of je nu kleding, boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, speelgoed of vintage items hebt, je kunt ze allemaal naar deze kringloopwinkel brengen. Door je ongewenste spullen te schenken, geef je ze een tweede leven en ondersteun je tegelijkertijd het goede doel waar Dorcas zich voor inzet.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Dorcas Regiocentrum Apeldoorn?

Bij het winkelen bij Dorcas Regiocentrum Apeldoorn zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Veel reviews noemen de grote selectie van boeken en de betaalbare prijzen als positieve punten. Bovendien waarderen klanten de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. Houd er rekening mee dat deze kringloopwinkel verschillende openingstijden heeft, dus zorg ervoor dat je de juiste dag en tijd kiest om langs te gaan.

Hoe werkt Dorcas Regiocentrum Apeldoorn?

Dorcas Regiocentrum Apeldoorn is niet zomaar een kringloopwinkel. Het biedt ook een taalcentrum en regioloods aan. In het taalcentrum worden nieuwkomers in Apeldoorn ondersteund om de Nederlandse taal te leren, waardoor ze gemakkelijker kunnen integreren in de Nederlandse samenleving. De regioloods functioneert als een opslagruimte voor goederen die naar andere Dorcas winkels en projecten worden gestuurd.

Naast deze unieke programma’s biedt Dorcas Regiocentrum Apeldoorn ook andere services, zoals een bezorgservice voor grote of zware aankopen, de mogelijkheid om goederen in te nemen en een gezellige koffiehoek waar je even kunt ontspannen tijdens het winkelen. Bovendien accepteert deze kringloopwinkel zowel PIN-betalingen als contactloze mobiele betalingen, waardoor het betalen gemakkelijk en moeiteloos wordt.

Bezoek Dorcas Regiocentrum Apeldoorn vandaag nog en ontdek zelf de unieke kringloopervaring die het te bieden heeft. Volg ze ook op Facebook om op de hoogte te blijven van updates over duurzaam tweedehands winkelen. In Apeldoorn is Dorcas Regiocentrum de plek waar je moet zijn voor geweldige tweedehands vondsten!

Bronnen: – Kringloop Apeldoorn

89 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Regiocentrum Apeldoorn”

 1. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Dorcas Regiocentrum Apeldoorn. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Leuke kringloop, mooie ruime winkel, opbrengst is voor een goed doel , dat is ook een fijn idee. vrijwilligers die er werken zijn vriendelijk.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Was een van mijn favoriete kringloopwinkels maar na de lange sluiting agv interne strubbelingen en de onmogelijke nieuwe openingstijden is dit aardig geluwd: klaarblijkelijk alleen bedoeld voor werkelozen en mensen die niets anders te doen hebben. 3 dagen een paar uurtjes open pfff !

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Bij inleveren spullen zijn ze zeer kieskeurig.. meneer vroeg of ik wel besefte dat dit geen kringloopwinkel is. volgens mij is een winkel met gebruikte goederen altijd een kringloopwinkel. Vond ze nogal onbeleefd. ook hoe mijn spullen bekeken werden.. met 5 man.. en vrouwen werden de zakken opengescheurd en alles onderzocht. kwam een beetje over als aasgieren.. Verder erg duur geworden.. dan mag het wel voor het goede doel zijn.. maar als ik gebruikt meer betaal dan nieuw in de winkel klopt er volgens mij iets niet. Nee geen spullen meer naar de Dorcas voor mij helaas.. dan ga ik liever naar een echte kringloop… in Twello zit een schitterende winkel.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Winkel is netjes van opzet. Bemerk wel dat veel decoratieve onderdelen voorzien zijn van eigendom Dorcas. Ik snap dat het per seizoen leuk is om wat te decoreren, maar waar je kijkt zit er wel een sticker omheen. Er komt toch genoeg binnen lijkt mij? Of het artikel is niet geprijsd, vraag je naar wat het kost.. helaas we verkopen het niet….? Daar valt wel wat verbetering te halen in het opleiden of begeleiden van de vrijwilligers. . Vooralsnog is het doel super en dat houd ik dan maar in mijn achterhoofd… Daar kan geen review tegen op!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Regiocentrum Apeldoorn. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Dorcas Regiocentrum Apeldoorn. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Leuke kringloop met leuke en betaalbare spullen. Genoeg parkeergelegenheid en voor mensen die slecht ter been zijn is er een traplift.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  One of the best thriftstores I know. Tidy, organised, big, nice things and good prices. And all for charity, which is great. Coffee corner, parking in front, friendly staff.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Regiocentrum Apeldoorn. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Ruim opgezette tweedehands winkel. Heel overzichtelijk en netjes. Heerlijk om even rond te neuzen. Twee verdiepingen. Beneden een kleding deel, deel voor meubels en stukje medische hulpmiddelen. Boven huishoudelijke spullen, electrische apparaten, speelgoed, boeken en platen. Alles netjes geordend. Wat ik extra leuk vind is dat ik iets leuks voor mezelf vind en dat de opbrengst ook nog naar een goed doel gaat.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Kieskeurig bij het inleveren van goederen. De uitzonderinglijst op de website spreekt voor zich. Toch lijkt de inname willekeurig. Er wordt vooral gekeken of spullen verkoopwaardig zijn. Men geeft bijvoorbeeld de voorkeur aan een zithoek van 3 meter boven een kinderbox van 0,8 meter (beide in nette staat).

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Dorcas Regiocentrum Apeldoorn. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter