Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Apeldoorn

Ontdek tweedehands schatten bij Terre des Hommes Apeldoorn: kleding, boeken, meer. Duurzaam shoppen met een positieve impact!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:30-17:00
Dinsdag09:30-17:00
Woensdag09:30-17:00
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag09:30-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Niet heel groot . Maar toch telkens even binnen lopen om te snuffelen. Alles zit er keurig uit en netjes gesorteerd en geprijst. Breng ook regematig zaken ter inname.Het idee dat met de opbrengsten prachtige doelen doet ondersteunen is fijne gedachte. Jammer dat mensen in corona tijd afgaan op wat google openings tijden die ze vinden en dan 1 ster reviews geven als ze voor een dichte deur staan.”

Jasper van Hensbergen

“Ze hebben goede gebruikte kleding Ze hebben schoenen en ze hebben wat huishoudelijk gereedschap, gebruikte horloges en een paar mooie oude dingen die in de woonkamer zouden passen. Hun prijzen zijn erg goed, en ze hebben korting op herenkleding.Er zijn veel andere dingen in de winkel, waaronder boeken en wat reisbenodigdheden..etc”

Awadh Alnasi

“De winkel is álle dagen geopend van 9.30 tot 17.00 uur! Op zaterdag tot 16.00 uur.”

Marijke te Braake

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes Winkel Apeldoorn: Duurzaam Tweedehands Winkelen

Terre des Hommes winkel Apeldoorn, gevestigd aan de Schubertlaan 24 in 7333 CV Apeldoorn, biedt een unieke winkelervaring voor liefhebbers van duurzaam tweedehands winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren, is deze kringloopwinkel een populaire bestemming voor zowel jong als oud.

Wat kun je brengen naar Terre des Hommes Apeldoorn?

Bij Terre des Hommes Apeldoorn kun je diverse items in goede staat doneren. Denk hierbij aan kleding, boeken, Bric&Brac, muziek en speelgoed. Door je spullen te doneren help je niet alleen het milieu te ontlasten, maar steun je ook een goed doel. Terre des Hommes Nederland heeft namelijk als missie om de levensomstandigheden van kwetsbare kinderen wereldwijd te verbeteren. Jouw donaties dragen bij aan dit belangrijke doel.

Waar moet je op letten bij Terre des Hommes winkel Apeldoorn?

Bij een bezoek aan Terre des Hommes winkel Apeldoorn is het belangrijk om op de openingstijden te letten. De winkel is geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Houd er rekening mee dat Terre des Hommes Apeldoorn alleen contant geld accepteert, dus zorg ervoor dat je voldoende cash bij je hebt. Rolstoelgebruikers worden vriendelijk ontvangen, met een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid.

Hoe werkt Terre des Hommes winkel Apeldoorn?

Bij Terre des Hommes winkel Apeldoorn kun je struinen langs de prachtig gesorteerde schappen en rekken, op zoek naar verborgen schatten. Of je nu op zoek bent naar een uniek kledingstuk, een interessant boek of een speelgoedschat voor de kinderen, je zult verrast worden door het gevarieerde aanbod. De prijzen zijn vriendelijk voor je portemonnee en bovendien ondersteun je met elke aankoop het goede doel van Terre des Hommes Nederland.

Unieke programma’s, kortingen en services

Terre des Hommes winkel Apeldoorn biedt niet alleen een geweldige winkelervaring, maar heeft ook enkele unieke programma’s, kortingen en services. Hou hun Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws en updates. Blijf op de hoogte van duurzaam tweedehands winkelen via social media kanalen zoals Instagram, LinkedIn, Twitter, en YouTube.

Terre des Hommes winkel Apeldoorn is slechts een van de vele filialen van Terre des Hommes Nederland. Ontdek de andere 41 filialen van Terre des Hommes Nederland verspreid over het hele land. Steun ook het goede doel en geniet van duurzaam tweedehands winkelen in Terre des Hommes winkel Apeldoorn!

14 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Apeldoorn”

 1. ★★★★★

  They have good used clothes They have shoes, some household utensils, used watches, and some beautiful old things that are suitable for the living room. Their prices are very good, and they have a discount on mens clothing. The store has many other things, including books, some travel supplies, etc.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Terre des Hommes winkel Apeldoorn. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Niet heel groot . Maar toch telkens even binnen lopen om te snuffelen. Alles zit er keurig uit en netjes gesorteerd en geprijst. Breng ook regematig zaken ter inname.Het idee dat met de opbrengsten prachtige doelen doet ondersteunen is fijne gedachte. Jammer dat mensen in corona tijd afgaan op wat google openings tijden die ze vinden en dan 1 ster reviews geven als ze voor een dichte deur staan.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Openingstijden niet goed aangegeven, zijn open op maandag tot en met zaterdag van 09.30 tot 13.00 uur. Voor niets 20 minuten gefietst.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Apeldoorn. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Terre des Hommes winkel Apeldoorn. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter