Foenix Kringloop & Reintegratie in Apeldoorn

Ontdek duurzaam shoppen bij Foenix in Apeldoorn – kleding, meubels, vintage en meer. Bevorder hergebruik en steun re-integratie.

Adres & contact

  • Foenix Kringloop & Reintegratie
    Vlijtseweg 136, 7317 AK Apeldoorn
  • Telefoonnummer: 055 533 9482
  • Website: foenix.nl

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Heel nette kringloopwinkel, goede prijzen. Aanrader! Van alle Foenix winkels is dit de beste als je het mij vraagt! De medewerkers waren heel aardig en het eten was erg lekker. Ik ben goed geslaagd hier! Ik had een hele garderobe aan kleding (1 tasje, een heleboel accessoires, 5 topjes, 6 rokken, 1 broek, 3 jasjes) voor maar 100 euro! Ongelofelijk!”

Fable

“Winkel met heel veel nette, goede en bruikbare spullen. Anders dan die uitdragerijen met een opeenhoping van afval. Hier wordt alles gecontroleerd, hersteld en kleding gewassen, vandaar die uitstekende wasserij, de buurman. Ook een aanrader. Niet alleen goed werk, tevens bijzonder hulpvaardig. Foenix: geen twijfel!”

Niek Taams

“een kringloopwinkel die overzichtelijk en goed ingedeeld is waar je zeer uiteenlopende artikelen vind die door eigen reparatie team nagekeken en goed gevonden word om in het oude Zwiteral fabriek te Apeldoorn te tonen . eten en drinken tegen een aantrekkelijke prijs in eigen restaurant zeker een aanrader .”

Jan uit de Bosch

Meer reviews lezen…

Foenix Kringloop & Reintegratie: Een Duurzaam Paradijs in Apeldoorn

Apeldoorn staat bekend om zijn prachtige natuur en gezellige stadskern. Maar wist je dat deze charmante stad ook een geweldige kringloopwinkel heeft? Maak kennis met Foenix Kringloop & Reintegratie, gevestigd aan de Vlijtseweg 136.

Wat kun je naar Foenix Kringloop & Reintegratie brengen?

Bij Foenix Kringloop & Reintegratie kun je terecht met een breed scala aan spullen. Of je nu kleding, meubels, elektronica, boeken, speelgoed of gereedschap hebt, de winkel verwelkomt het graag. Door jouw tweedehands items naar Foenix te brengen, draag je bij aan duurzaamheid en verklein je jouw ecologische voetafdruk. Het voormalig Zwitsalterrein herbergt deze bijzondere kringloopwinkel, waarbij wit- en bruingoed hun specialiteit vormen.

Waar moet je op letten bij Foenix Kringloop & Reintegratie?

Bij het bezoeken van een kringloopwinkel is het belangrijk om scherp te zijn op verborgen pareltjes. Foenix Kringloop & Reintegratie staat bekend om zijn ruime assortiment en scherpe prijzen. Klanten gaven deze vestiging een hoge beoordeling van 4.1/5 sterren, waarbij de prijzen en het vriendelijke personeel vaak genoemd worden in positieve reviews. Ook kun je rekenen op een veilige en inclusieve omgeving, waar LGBTQ+ individuen en transgenders zich welkom voelen.

Hoe werkt Foenix Kringloop & Reintegratie?

Bij Foenix Kringloop & Reintegratie ben je niet alleen welkom om spullen te brengen, maar ook om te kopen. Het assortiment is uitgebreid en bevat onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels en vintage items. Het kopen van tweedehands artikelen bij Foenix is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Bovendien biedt Foenix diverse diensten en faciliteiten, zoals bereikbaarheid per OV, een koffiehoek en rolstoelvriendelijkheid.

Unieke programma’s, kortingen en extra services

Foenix Kringloop & Reintegratie biedt ook een aantal unieke programma’s en services. Zo hebben ze een Repair Café waar je terecht kunt voor reparaties aan kleingoed-stekkerartikelen. Daarnaast is er een bezorgservice beschikbaar, waardoor je grote aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Vergeet niet dat je bij Foenix Kringloop & Reintegratie kunt betalen met PIN, wat het winkelen nog handiger maakt.

Wil je meer ontdekken over Foenix Kringloop & Reintegratie in Apeldoorn? Bezoek hun Facebook-pagina voor het laatste nieuws en updates. Je kunt ook meer lezen over kringloopwinkels in Apeldoorn op de Kringloop-info.nl website.

Foenix Kringloop & Reintegratie is de ideale bestemming voor liefhebbers van duurzaam winkelen en schattenjagers. Breng eens een bezoekje aan deze geweldige kringloopwinkel en ontdek zelf alle verborgen juweeltjes die er te vinden zijn.

Let op: De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag, van 09:00 tot 17:00 uur. Op zondag is de winkel gesloten.

Laat hieronder een review achter